AZS Poznań - Wisła Kraków 70:77

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

Gość

Postautor: Gość » 14 grudnia 2004, 15:36

MARAS pisze:Ile przed meczem ci najwierniejsi kibice przychodzą na hale?

A co Cię interesuje kto kiedy i o której przychodzi?? :shock: Ja na Twoim miejscu martwiłbym sie bardziej o swoją własną skórę :lol: :lol: :lol: :) :) :) Do zobaczenia na meczu!!

Awatar użytkownika
GURU
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: GURU » 14 grudnia 2004, 16:48

Anonymous pisze:

A co Cię interesuje kto kiedy i o której przychodzi?? :shock: Ja na Twoim miejscu martwiłbym sie bardziej o swoją własną skórę :lol: :lol: :lol: :) :) :) Do zobaczenia na meczu!!

Widze ze szykuje sie w sobota ostra walka i to nie tylko na boisku. Moze dojdzie do jakiś zamieszek po meczu albo w jego trakcie.

Wojtek
Żak

Postautor: Wojtek » 14 grudnia 2004, 16:51

GURU pisze:
Anonymous pisze:

Widze ze szykuje sie w sobota ostra walka i to nie tylko na boisku. Moze dojdzie do jakiś zamieszek po meczu albo w jego trakcie.

Guru - nie wywołuj wilka z lasu :D:D:D

Awatar użytkownika
Viallos
Administrator
Kontaktowanie:

Postautor: Viallos » 14 grudnia 2004, 18:33

Nie straszcie Maras i spółki bo wogóle nie przyjadą - albo będa siedzieli cicho jak myszy pod miotłą. :wink:

Awatar użytkownika
GURU
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: GURU » 14 grudnia 2004, 18:37

Viallos pisze:Nie straszcie Maras i spółki bo wogóle nie przyjadą - albo będa siedzieli cicho jak myszy pod miotłą. :wink:

Nikt ich przecież nie straszy a zapowiedzieli ze przyjadą więc czekamy na nich z niecierpliwością. A w porównaniu z naszym dopingiem to ich doping bedzie cichy jak te. myszy pod miotłą.
CZEKAMY Z NIECIERPLIWOŚCIĄ

MARAS
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: MARAS » 14 grudnia 2004, 19:13

Anonymous pisze:

A ty co? Mądry się odezwał , podpisz się wogóle jeśli do mnie się odnosisz!
My myszy pod miotłą- raczej nie! Wiadomo wy jesteście u siebie zawsze w takiej sytuacji ma się przewagę! I ja tu żadnych zamieszek nie prowokuje, żeby na mnie niebyło! :o
Chwiałka A Chwiałka Z Chwiałka AZS!

Awatar użytkownika
GURU
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: GURU » 14 grudnia 2004, 20:09

MARAS pisze:
Anonymous pisze:

A ty co? Mądry się odezwał , podpisz się wogóle jeśli do mnie się odnosisz!
My myszy pod miotłą- raczej nie! Wiadomo wy jesteście u siebie zawsze w takiej sytuacji ma się przewagę! I ja tu żadnych zamieszek nie prowokuje, żeby na mnie niebyło! :o

SPOKO MARAS NIE BÓJ ZABY. Przyjeżdżajcie nikt nie ma zamiaru robić zadnych zamieszek. Napewno my pierwsi nic nie zaczniemy. A co do Waszego dopingu to wiadomo ze was przkrzyczymy , chodzi tylko o to zebyście dopingowali swoją drużyne a my swoją i zeby było bez żadnych wyzwisk. Więc ogólnie bedzie luzik.
CZEKAMY NA WAS
Napiszcie wogóle czy na bank przyjeżdżacie.

Awatar użytkownika
Mytek
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Mytek » 14 grudnia 2004, 20:18

GURU pisze:Napiszcie wogóle czy na bank przyjeżdżacie.

no wlasnie tego nie moge Ci zagwarantowac jeszcze na 100%, wszystko wyjasnie sie w ciagu dwoch dni. pozdrawiam!!!
reloaded :]

Adam
Żak

Postautor: Adam » 14 grudnia 2004, 20:20

Mytek pisze:
GURU pisze:Napiszcie wogóle czy na bank przyjeżdżacie.

no wlasnie tego nie moge Ci zagwarantowac jeszcze na 100%, wszystko wyjasnie sie w ciagu dwoch dni. pozdrawiam!!!

Jeżeli dacie znać wcześniej naszemu klubowi, to zorganizuje wam ochornę jeżeli się obawiacie o swoje zdrowie.

Awatar użytkownika
kyS
Kadet

Postautor: kyS » 14 grudnia 2004, 20:25

z tego co ja wiem (opis Lukasza na gg) to podobno mozecie (maras i reszta) jecha autobusem z koszykarkami, tylko po ostatnich pozdrowieniach odnosnie kibicowania na meczu z wisla to nie wiem czy bedziecie mieli ochote 8) (jak ja lubie te okularki 8) )
Obrazek

CokolwiekPomiedzyLudzmiKonczySie
ZnaczyNigdySieNieZaczelo
GdybyPrawdziwieSieZaczeloNieSkonczylobySie
SkonczyloSieBoSieNieZaczelo
CokolwiekPrawdziwieSieZaczynaNigdySieNieKonczy

Awatar użytkownika
Mytek
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Mytek » 14 grudnia 2004, 20:27

a co!? az tak u was niebezpiecznie czy co? slyszalem juz o jakis latajacych stolach i krzeslach, u Was tez cos takiego jest? :D :D :D

a jesli juz chodzi o ochrone to mozesz zalatwic nam kilku bodygardow z Biura Ochrony Rzadu :D :D :D

Awatar użytkownika
Mytek
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Mytek » 14 grudnia 2004, 20:35

kyS pisze:z tego co ja wiem (opis Lukasza na gg) to podobno mozecie (maras i reszta) jecha autobusem z koszykarkami, tylko po ostatnich pozdrowieniach odnosnie kibicowania na meczu z wisla to nie wiem czy bedziecie mieli ochote 8) (jak ja lubie te okularki 8) )

KyS! sprawa tego tematu jest bardziej zlozona niz Ci sie wydaje i poniekad zostala juz wyjasniona[na szczescie!] wiec proponuje juz nie rozstrzasac tego watku :D a co do widowni a Arenie to Joanna Lorek miala troche racji: oprocz ludzi siedzacych w naszym sektorze to ludzie[jesli juz sa] generalnie cicho siedza i nawet nie poklaskaja w niektorych momentach....a ten maly konflikt wewnatrz naszego KK moge chyba juz uznac za zakonczony.... my staramy dopingowac nasz zespol najlepiej jak umiemy ii pokazac mu ze bedziemy z nim na dobre i na zle.....[sorry za uzycie takiego sformulowania ale nie moglem znalezc innych slow by wyrazic moja mysl...]

Awatar użytkownika
MirU <poznań>
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: MirU <poznań> » 14 grudnia 2004, 23:04

Anonymous pisze:

W końcu trzeba sobie wyszukać jakieś dobre miejsce na hali i nie zając waszego kotła 8) no nie? Bać o skórę a co będziesz wywoływać burdy i zamieszki?

MARAS
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: MARAS » 14 grudnia 2004, 23:26

Kryzyss w KK jest już przeszłością , musimy obalić też mit że słabo angażujemy się w doping! Pokażmy dziewczynom na co nas stać! Nie mogą się na nas zawieść!

Co do Areny, to obecnie nasza wielka bolączka!
Chwiałka A Chwiałka Z Chwiałka AZS!

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”