MARAS pisze:Ile przed meczem ci najwierniejsi kibice przychodzą na hale?
A co Cię interesuje kto kiedy i o której przychodzi??
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
Anonymous pisze:MARAS pisze:Ile przed meczem ci najwierniejsi kibice przychodzą na hale?
A co Cię interesuje kto kiedy i o której przychodzi??Ja na Twoim miejscu martwiłbym sie bardziej o swoją własną skórę
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Do zobaczenia na meczu!!
GURU pisze:Anonymous pisze:MARAS pisze:Ile przed meczem ci najwierniejsi kibice przychodzą na hale?
A co Cię interesuje kto kiedy i o której przychodzi??Ja na Twoim miejscu martwiłbym sie bardziej o swoją własną skórę
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Do zobaczenia na meczu!!
Widze ze szykuje sie w sobota ostra walka i to nie tylko na boisku. Moze dojdzie do jakiś zamieszek po meczu albo w jego trakcie.
Viallos pisze:Nie straszcie Maras i spółki bo wogóle nie przyjadą - albo będa siedzieli cicho jak myszy pod miotłą.
Anonymous pisze:MARAS pisze:Ile przed meczem ci najwierniejsi kibice przychodzą na hale?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Do zobaczenia na meczu!!
MARAS pisze:Anonymous pisze:MARAS pisze:Ile przed meczem ci najwierniejsi kibice przychodzą na hale?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Do zobaczenia na meczu!!
A ty co? Mądry się odezwał , podpisz się wogóle jeśli do mnie się odnosisz!
My myszy pod miotłą- raczej nie! Wiadomo wy jesteście u siebie zawsze w takiej sytuacji ma się przewagę! I ja tu żadnych zamieszek nie prowokuje, żeby na mnie niebyło!
kyS pisze:z tego co ja wiem (opis Lukasza na gg) to podobno mozecie (maras i reszta) jecha autobusem z koszykarkami, tylko po ostatnich pozdrowieniach odnosnie kibicowania na meczu z wisla to nie wiem czy bedziecie mieli ochote(jak ja lubie te okularki
)
Anonymous pisze:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Do zobaczenia na meczu!!
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] i 4 gości