bart_81 pisze:Sorry że się tak troche wtrącam w sprawy Brzesko-Toruńskie, ale koszykarz pisze takie rzeczy że mam ochotę cos odpisac![]()
Czy Odra zasłużyła czy nie..niewiele brakowało a by się tam znalazła..i co z tego że ma skład na miejsca 6-8. Jakby każdy zajmował miejsca adekwatne do składów to sport ogólnie bylby mało ciekawy i przewidywalny, a na tym własnie polega piekno sportu, że zdarzają się niespodzianki..
A juz stwierdzenie, że Denson od zawsze tak gra bo to jej styl jest grubo przesadzone i nie na miejscu, zwłaszcza że zapewne koszykarzu nie sledzisz jej kariery.
Poza tym kiedys trener Orczyk powiedział, że zawodniczki AZSu grają jak piłkarki ręczne, też zarzucając nam bardzo agresywną grę..taka jest dzisiejsza koszykówka, a że Denson czasem za bardzo macha łokciami..cóż na pewno nie robi tego specjalnie..
Nie ma sprawy
hermes46 pisze:Robert jestem pod wrazeniem gry Odry. W pewnych granicach taki rodzaj gry bardzo mi sie podoba i odpowiada! Gdyby jeszcze lepiejej brzeżanki grały w ataku byłyby groźne dla wszystkich.
Jednak do dzis mam w pamieci mecz w sesji zasadniczej w Toruniu. Radośc wrecz szał oraz przebijanie piatek przez Britanny, po brutalnym ataku na Monike Krawiec!
Zysek to przebiegły lis, który umie poprowadzic dobrze druzyne. Taki był jako zawodnik i taki jest jako trener.
Koszykarz poza paroma przykłądami Toruń tez ma taki skład! Nie chciane w Wsile, Lotosie ot cały skład.
Nie oceniałem tego wtedy, nie będę oceniał również teraz, bo nie byłem na meczu nie widziałem i mogę się opierać wyłącznie na tym co piszą torunianie, więc jaką mogę mieć pewność, że sytuacja wyglądała w 100% tak jak opisujecie. W prasie to wydarzenie nie było dokładnie opisane, zresztą po ostatnich wydarzeniach, tej toruńskiej i tak bym nie zaufał.
Z drugiej strony nie chce mi się wierzyć, że Denson zrobiła to umyślnie i to jeszcze po wskazówkach od trenera. Sugerujesz, że celem było wyłączenie Krawiec z meczu? Jeżeli tak to czemu dopiero pod koniec 4 kwarty...