AZS Poznań vs Odra Brzeg 75:64

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

Kuba
Oldboy

Postautor: Kuba » 26 marca 2006, 14:07

nie wiem jaką Gryglu ma "motywacje" ale jeśli Kibice Odry mogą nie lubić CCC to dlaczego Grygu nie moze nie lubić Odry? :?

Ziutek_mrksfan
Amator
Kontaktowanie:

Postautor: Ziutek_mrksfan » 26 marca 2006, 14:36

walczyć Stal Brzeg walczyć :!:
MRKS MRKS TO NASZE ŻYCIE TO NASZA DUMA JEST
www.sportpabianice.fora.pl

DZIEN DOBRY CZESC I CZOLEM
PYTACIE SKAD SIE WZIALEM?
JESTEM WESOLY ROMEK
MAM NA PRZEDMIESCIU DOMEK
A W NIM WODE SWIATLO GAZ
ZASPIEWAM JESZCZE RAZ
:lol: 8)

Awatar użytkownika
GURU
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: GURU » 26 marca 2006, 18:35

Kuba pisze:nie wiem jaką Gryglu ma "motywacje" ale jeśli Kibice Odry mogą nie lubić CCC to dlaczego Grygu nie moze nie lubić Odry? :?

Ale wszyscy wiedza czemu my nie lubimy CCC a nie wiemy co on od nas chce mimo ze nie jest z Polkowic, czyli nie jest to odwet
IDŹ SWOJĄ DROGĄ NIE DAJ SATYSFAKCJI WROGOM

Don Igłata
Młodzik

Postautor: Don Igłata » 26 marca 2006, 20:59

Kuba pisze:nie wiem jaką Gryglu ma "motywacje" ale jeśli Kibice Odry mogą nie lubić CCC to dlaczego Grygu nie moze nie lubić Odry? :?

To jest pytanie typu takiego, że każdy wie , że nie jest możliwe aby sam pytający był tak mało inteligentny żeby sam nie znał odpowiedzi. :lol:
-Za co nie lubimy CCC szeroko i nie raz o tym pisaliśmy. -
Za co ten Gryglu nas nie lubi (a ma prawo) niech napisze! Chcemy choć mieć szansę poprawy!!! :cry:

Awatar użytkownika
MIREq
Żak

Postautor: MIREq » 26 marca 2006, 22:12

No mi sie nie chciało pisać wczesniej bo nie ma oczym :roll:!!!! Oczywiscie gratulacje dla Poznania :wink: !!! A BRZEG jak zwykle nie wygrał na wyjeździe- bo poco ( jedynie w JG, ale to jakoś oczywiste :? ) :!: Zobaczymy w BRZEGU jak bedzie ale fajerwerków też nie oczekuje, ale oczywiście wierze w brzeski zespół :wink:
\o/\o/\o/\o/\o/\o/\o/\o/\o/\o/

Awatar użytkownika
MirU <poznań>
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: MirU <poznań> » 26 marca 2006, 22:18

Meczyk fajny, doping również , no i rozmowy takźe :D Pozdro dla Kibiców z Brzegu

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 27 marca 2006, 04:20

Mytek pisze:(...) Wtedy na parkiecie pojawila się Wera - liczyłem, ze łupnie jakąś trójkę, ale niestety nie:/ (choc mi sie wydaje, ze cos rzucila - staty mowia jednak inaczej) - ale ogołem Wera nie zachwyciła przez te pare minut, wiec nie ma sie co dziwić, ze zbyt dlugo sobie nie pograła... (...)

Tekst roku! :))) :lol: :lol: ... MVP i mistrzyni Polski nagrodzona ... 6 minutami (a znając życie nawet mniej)... a ten się nie dziwi :lol: W takim razie pożegnaj drogi Mytku Werę, bo musiałaby być nienormalna chyba, by wybrać grę w takim klubie, mając oferty z całej ligi pewnie teraz. Jej koleżanka - Asia Zalesiak, została nagrodzona za wicemistrzostwo wyjściem w pierwszej piątce i 24 minutami na parkiecie... no ale cóż... co Poznań to Poznań - tu faktycznie "nie ma się co dziwić, że zbyt długo sobie nie pograła" :lol: Pogra dopiero gdzie indziej... :( ... o Agacie czy wybranej do pierwszej piątki finałów MPJS Karolinie Budeń nawet nie wspominam... :(((

Awatar użytkownika
Wojteg
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Wojteg » 27 marca 2006, 07:19

Koszykarki AZS Poznań wygrały z Cukierkami Odra Brzeg

Poznanianki wygrały 75:64 i mają 11 pkt przewagi przed rewanżem.

Bardzo dobra gra w drugiej połowie meczu wystarczyła poznaniankom, by przed rewanżowym spotkaniem w Brzegu mieć 11 pkt zaliczki.

Poznański AZS gra z Cukierkami o miejsca 5.-8. - rywalizacja odbywa się w systemie mecz i rewanż. W pierwszej połowie poznanianki zapewne były jeszcze myślami przy środowej klęsce w Pabianicach, która zakończyła marzenia AZS o awansie do czołowej czwórki. W Cukierkach brakowało podstawowej rozgrywającej Oleny Proszczenko, ale świetnie zastępowała ją Magdalena Rzeźnik. Momentami przewaga Cukierków wynosiła ponad 10 pkt. Tuż po przerwie AZS jednak wyrównał (40:40), a już w czwartej kwarcie spokojnie powiększał przewagę. Pod tablicami walczyły Joanna Jarkowska i Słowaczka Barbora Gatialova, a piłkę nieźle rozgrywała Monika Sibora.

Rewanż za tydzień w Brzegu.

AZS Poznań - Cukierki Odra Brzeg 75:64

Kwarty: 13:18, 19:21, 24:16, 19:9.

AZS: Sibora 16 (4), Waligórska 13 (1), Jarkowska 12, Ciecierska 11, Mrozińska 6 oraz Gatialova 12, Pamuła 3 (1), Aleliunaite-Jankowska 2, Idczak 0. Cukierki: Rzeźnik 19 (3), Czebotowa 8, Chełczyńska 7, Babicka 7 (1), Makowska 4 oraz Koc 16, Morka 3 (1).

grand (Gazeta Wyborcza)

gryglu
Nowy na forum
Kontaktowanie:

Postautor: gryglu » 27 marca 2006, 12:15

GURU pisze:

Ale wszyscy wiedza czemu my nie lubimy CCC a nie wiemy co on od nas chce mimo ze nie jest z Polkowic, czyli nie jest to odwet

hmm widze ze u was słabo z pamiecią skoro nie pamietacie co spiewaliscie na meczu w jeleniej gorze na klub, miasto i tak dalej ......

Awatar użytkownika
GURU
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: GURU » 27 marca 2006, 12:52

gryglu pisze:
GURU pisze:

hmm widze ze u was słabo z pamiecią skoro nie pamietacie co spiewaliscie na meczu w jeleniej gorze na klub, miasto i tak dalej ......

Ja sie na ten temat nie wypowiem bo byłem w tym czasie w Anglii wieć mnie tam nie było.
IDŹ SWOJĄ DROGĄ NIE DAJ SATYSFAKCJI WROGOM

Awatar użytkownika
Brodacz
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: Brodacz » 27 marca 2006, 14:19

Sory a czy mogłbys przytoczyć to co śpiewaliśmi :?: :?: Bo za cholere nie moge sobie przypomniec :wink: Pewnie było cos takiego tylko nie pamiętam co :?

A ja powiem że miałem (i mam nadal) bardzo poważny powód aby nie lubic kibiców z Jeleniej Góry ,no bo klub jest OK. :wink:

Kiedy ktos przyjeżdża w gości i nawet nie jest to kibic druzyny przyjezdnych a jedynie chciał wiedzieć jak zakończy sie batalia a o ekstraklase, to nie grozi mu sie obiciem ryja jeżeli nie ściągnie szlika swojego klubu :?

Więc o czym Ty człowieku mówisz wogóle? :evil: Siedząc w szaliku Stali Brzeg jakiś jegomość (może nawet Ty kto to wie :lol: ) podchodzi i mówi ze mam ściagnąć ten szalik jak nie chce go stracić i dostaj w ryj po meczu :evil: Więc nie smuc mi tu głodnych kawałków jacy to my jesteśmy źli, że przyjechaliśmy do Was i poleciały epitety.No i powiedz teraz że nie miałem powodu :evil: Przy tej sytuacji były trzy osoby z tego forum.

No i to juz Ci odpowiedziałem na pytanie które jeszcze nie padło "dlaczego?". Prosze bardzo

Mimo tego pozdrawiam
Ja go znam to jest ten no...:)

Awatar użytkownika
Mytek
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Mytek » 27 marca 2006, 17:42

Seba pisze:
Mytek pisze:(...) Wtedy na parkiecie pojawila się Wera - liczyłem, ze łupnie jakąś trójkę, ale niestety nie:/ (choc mi sie wydaje, ze cos rzucila - staty mowia jednak inaczej) - ale ogołem Wera nie zachwyciła przez te pare minut, wiec nie ma sie co dziwić, ze zbyt dlugo sobie nie pograła... (...)

Tekst roku! :))) :lol: :lol: ... MVP i mistrzyni Polski nagrodzona ... 6 minutami (a znając życie nawet mniej)... a ten się nie dziwi :lol: W takim razie pożegnaj drogi Mytku Werę, bo musiałaby być nienormalna chyba, by wybrać grę w takim klubie, mając oferty z całej ligi pewnie teraz. Jej koleżanka - Asia Zalesiak, została nagrodzona za wicemistrzostwo wyjściem w pierwszej piątce i 24 minutami na parkiecie... no ale cóż... co Poznań to Poznań - tu faktycznie "nie ma się co dziwić, że zbyt długo sobie nie pograła" :lol: Pogra dopiero gdzie indziej... :( ... o Agacie czy wybranej do pierwszej piątki finałów MPJS Karolinie Budeń nawet nie wspominam... :(((

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: teraz to Ty mnie rozśmiezyłes na maxa Seba :!: :D :D :D :lol: :lol: :lol:
to, ze Wera jest MVP, Mistrzynią Polski itp...itd.. to nie oznacza od razu ze ma grać bardzo dlugo (lub długo) na parkiecie - chyba powinienes wiedzieć, ze nie grają Jej tytuły, tylko ONA :!: A zagrała bez rewelacji (moim zdaniem) - wiec po co Szajek miał ją trzymać dluzej na parkiecie, skoro w tym dniu lepiej dysponowana byla Waligóra :!: :?: :shock:
Daję sobie reke uciać, ze gdyby zagrala lepiej przez te 6 minut(a weszła juz w pierwszej polowie -w waznym momencie meczu), to i dluzej by zostala na parkiecie :!: Byłeś na meczu? Nie wiem, nie widzialem Cię, wiec mam prawo twierdzić ze nie. A wiec jesli nie byles to nie widziales gry Wery - wiec wiec nie pisz teraz, ze Cie rozsmieszylem, bo to jest wlasnie smieszne:!: Dla mnie sprawa jest prosta - Wera zagrala slabiej niz zawsze, wiec nie pograla dlugo - tym bardziej, ze inne zawodniczki prezentowaly sie lepiej. Co tu jest śmiesznego?
Jak Szajek zdejmuje z parkietu slabo grającą np. Redę to jest dobrze, ale jak zdjemie z parkietu slabo grającą Werę to juz jest źle :?:

Seba - szanuje sobie Twoją osobę, masz naprawde duuzą wiedzę - ale jak przeczytalem ten post to po prostu zjechalem z krzesla na ktorym siedzę :!: :lol: :lol: :lol:

Acha - zeby nie było, ze ja cos Werze ujmuję - nic z tych rzeczy. Jest juz świetna zawodniczką - a jej talent z pewnością bedzie sie jeszcze rozwijał, ale wedlug mnie miala w sobotę slabszy dzień. Nie wątpię, ze bedzie lepiej - w koncu juz nieraz w tym sezonie pomagala AZSowi wygrać spotkanie:]
reloaded :]

Awatar użytkownika
Gwynbleidd
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: Gwynbleidd » 27 marca 2006, 17:53

To nie jest zbyt miłe gdy nasz brat przegrywa :(
Z Wyrazami Szczerej Niewdzięcznosci,Za To Ze Byłem Z Wami. A Teraz Jesteście Przeciwko MNIE!!!Obrazek

Don Igłata
Młodzik

Postautor: Don Igłata » 27 marca 2006, 19:00

gryglu pisze:
GURU pisze:

Ja byłem na inauguracyjnym meczu w Jeleniej Górze. Było bardzo sympatycznie. Nic na Jelenią nie śpiewaliśmy. W przerwie meczu i po rozmawialiśmy z kibicami z Jeleniej. Było super bez najmniejszego zgrzytu . Zawsze też teksty na forum o Jeleniej były z typu " podtrzymanie na duchu". Może to Tobie Gryglu coś się z pamięcią dzieje?
Może nas z kimś pomyliłeś? A może to o nie ligowy mecz między nami biega? Jakiś strasznie tajemniczy jesteś! Bez niedomówień - napisz śmiało o co biega!

sawa_JGora
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: sawa_JGora » 27 marca 2006, 19:08

Don Igłata odnosze takie samo wrażenie... :P:P też byłam na tym meczu i o słuch mi sie nie obijo żadne wyzwisko czy coś podobnego w strone AZS KK.Więc z chęcią tez sie dowiem o co Gryglowi chodzi...

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”