Anonymous pisze:brzydki nzl pisze:A jak chcesz posłuchać naprawdę wyzwisk, to siądź na dziwnie usytuowanej trybunce (?) w Polkowicach za zawodniczkami z Brzegu.
Trzeba było posłuchać jak były lżone przez siedzących za plecami aborygenów. W Brzegu zawodniczki siedzą naprzeciw trybuny i nie są narażone na tego typu ekscesy. Ta trybunka chyba gościu też coś świadczy o szowiniźmie i sportowym podejściu klubu z Polkowic.
![]()
![]()
![]()
przepraszam za projekt hali. ja nie wiem jak jakis koles, tytulujacy sie zapewne mianem architekta, mogl sobie zaprojektrowac trybuny po obu stronach parkietu... przeciez to takie szowinistyczne![]()
![]()
tak sie sklada, ze na obu meczach siedzialem wlasnie na takiej trybunce zaraz obok vipow i wypowiedzialem sie juz na temat pana kolejarza, ze powinien wyleciec (on, a nie jakies wyimaginowane stado). ale to tez nie bylo tak do konca jak napisales. po pierwsze on sie wydzieral podczas trzeciej i czwartej kwarty drugiego meczu (w pierwszej polowie meczu zapewnedoprowadzal sie do takiego stanu w jakims barze) a po drugie nie obrazal zawodniczek tylko was.
a teksty o aborygenach itp moglbys sobie darowac, bo swiadcza o twoim ograniczeniu i uprzedzeniach.
To zwykłe kłamstwo!Siedziałam za ławką Brzegu i nikt nie obrażał zawodniczek.Natomiast było słychać co wygaduje bezradny w obliczu słabej postawy swoich zawodniczek/a raczej w obliczu świetnej gry CCC/trener Kubiak.Chyba ostatnie zwycięstwa za bardzo uderzyły mu do głowy i nie umiał przełknąć porażli.
Oczywiście nikt nie obrażał i nikt nas nie wyzywał po meczu! Nikt nie prowokował, nikt nie rzucał śnieżkami!! Kurde to byliśmy na dwóch różnych meczach:( Mowa jest o jednym człowieku, który obrażał w niedziele nasze dziewczyny, działaczy, a po meczu również i kibiców!!!! Widziałem i słyszałem!!

: