CCC Polkowice - Cukierki Odra Brzeg 87:46 (II mecz)

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

Wojtek
Żak

Postautor: Wojtek » 17 marca 2005, 14:21

Anonymous pisze:
brzydki nzl pisze:
A jak chcesz posłuchać naprawdę wyzwisk, to siądź na dziwnie usytuowanej trybunce (?) w Polkowicach za zawodniczkami z Brzegu.
Trzeba było posłuchać jak były lżone przez siedzących za plecami aborygenów. W Brzegu zawodniczki siedzą naprzeciw trybuny i nie są narażone na tego typu ekscesy. Ta trybunka chyba gościu też coś świadczy o szowiniźmie i sportowym podejściu klubu z Polkowic.

:lol: :lol: :lol:
przepraszam za projekt hali. ja nie wiem jak jakis koles, tytulujacy sie zapewne mianem architekta, mogl sobie zaprojektrowac trybuny po obu stronach parkietu... przeciez to takie szowinistyczne :!: :lol:
tak sie sklada, ze na obu meczach siedzialem wlasnie na takiej trybunce zaraz obok vipow i wypowiedzialem sie juz na temat pana kolejarza, ze powinien wyleciec (on, a nie jakies wyimaginowane stado). ale to tez nie bylo tak do konca jak napisales. po pierwsze on sie wydzieral podczas trzeciej i czwartej kwarty drugiego meczu (w pierwszej polowie meczu zapewnedoprowadzal sie do takiego stanu w jakims barze) a po drugie nie obrazal zawodniczek tylko was.
a teksty o aborygenach itp moglbys sobie darowac, bo swiadcza o twoim ograniczeniu i uprzedzeniach.

To zwykłe kłamstwo!Siedziałam za ławką Brzegu i nikt nie obrażał zawodniczek.Natomiast było słychać co wygaduje bezradny w obliczu słabej postawy swoich zawodniczek/a raczej w obliczu świetnej gry CCC/trener Kubiak.Chyba ostatnie zwycięstwa za bardzo uderzyły mu do głowy i nie umiał przełknąć porażli.

Oczywiście nikt nie obrażał i nikt nas nie wyzywał po meczu! Nikt nie prowokował, nikt nie rzucał śnieżkami!! Kurde to byliśmy na dwóch różnych meczach:( Mowa jest o jednym człowieku, który obrażał w niedziele nasze dziewczyny, działaczy, a po meczu również i kibiców!!!! Widziałem i słyszałem!!

brodacz

Postautor: brodacz » 17 marca 2005, 18:31

ludzie dajcie spokój z waśniami.nigdy dobrze nie było i nie bedzie.ja oczami wyobrazni widze już tu posty typu "zostaliśmy zaatakowani w nikczemny sposób w brzegu!".tego nie unikniemy.fakt że przegieli nie ulega dyskusji wiec kibice z polkowic moga sie tylko domyślać co bedzie w brzegu.a może nie być miło.chodż to sie jeszcze okaże.wypisywanie bzdur pt."jesteście słabi" i takie tam naraża was na dość ostre riposty z naszej strony.nie jesteśmy pogrążeni w nienawiści lecz nie damy sie poniżać.wyzwiska ma meczu poleciały w kierunku naszej ławki bo interweniował nawet drugi trener.co było doskonale widać.a i skończcie z wyzywaniem nas od gówniarzy!mozemy sie spotkać w brzegu i zobaczymy jacy jesteście dorośli(nie chodzi mi tu bynajmniej o rozwiązanie siłowe no chyba że bardzo chcecie). i nie najeżdzajcie więcej na nasz klub bo wy prowokujecie a my sie bronimy! DO BOJU PRETORIANIE!!!!!! pozdro

brzydki nzl

Postautor: brzydki nzl » 17 marca 2005, 18:37

brodacz pisze: i nie najeżdzajcie więcej na nasz klub bo wy prowokujecie a my sie bronimy!

i niech to bedzie puenta topicu...

brodacz

Postautor: brodacz » 17 marca 2005, 18:42

BRZEGU SIEBIE W TYM SEZONIE RAZ BYŁ POKONANY I TAK ZOSTANIE BO ODRA TO PANY!!!!! :twisted:

Awatar użytkownika
Mlody
Żak

Mlody

Postautor: Mlody » 17 marca 2005, 20:00

Panowie badzmy Kibicami juz koniec tego!!!! dajmy sobie juz na wstrzymanie!!! Koniec!!!! nie ma sensu sie dalej kłucic.ja powiem tak Moze odra i przegrala te dwa mecze(polkowice wygralo 2 bitwy ale nie wojne)wiec w sobote wszystko sie okaze!!!i nie mowmy kto jest slaby bo fakt jest faktem Odra szczyty formy miala w meczu z wisla a ccc w meczu z nami.Wiec mam nadzieje ze temat sily druzyn(kto jest lepszy) jest juz rozwiazany i swoja agresje i glupie gadanie przelozymy na kibicowanie.sprawdzmy sie na trybunach kto ma lepszych kibicow a dziewczyny zostawmy w spokoju (podziwiajmy i radujmy sie ich gra:):):) )
Jakie zalożenie masz??Proste Walczyć i Wygrywać!!!!!!!!!

Awatar użytkownika
bocianmaster
Nowy na forum
Kontaktowanie:

Postautor: bocianmaster » 17 marca 2005, 21:40

O to to! brawo brawo, święte słowa. Coś porobiło się tak że głównym tematem tej fazy play-off stało się kibicowanie i najeżdżanie jedni na drugich, chyba za bardzo odeszlismy od tego co tutaj jest najbardziej ważne- dziewczyny, gra, emocje.

PRETORIANIE ZŁĄCZCIE SIŁY, BY W SOBOTĘ ZATRĄBIŁY
TRĄBY ODRY CHWAŁĘ GŁOSZĄC, POD NIEBIOSA JĄ WYNOSZĄC!
NIECH WASZ DOPING W SERCU ZBUDZI SIŁĘ KTÓRA W PROCH OBRÓCI
SEN POLKOWIC O WYGRANEJ- WSZYSTKO DLA ODRY KOCHANEJ.
NIECHAJ SIŁA NIE OPUSZCZA GRADEŁ WASZYCH,NIECH WAM W USZACH
GRA TA PIEŚŃ CO TŁUMY BUJA: GLORRY GLORRY ALLELUJA!
BY PLAY-OFFY WYGRAĆ MOGŁA NASZA UKOCHANA ODRA
MISJA TA MA BYĆ SPEŁNIONA!- OTO ROZKAZ CENTURIONA!

Pozdrawiam :)

Faraon

Postautor: Faraon » 18 marca 2005, 21:07

brodacz pisze:BRZEGU SIEBIE W TYM SEZONIE RAZ BYŁ POKONANY I TAK ZOSTANIE BO ODRA TO PANY!!!!! :twisted:

Dobrze że za marzenia nie karają bo byś z kryminału nie wyszedł hhhhhiiiiiiiiiiiii :dupablada:
Ciekawe jakie gromy "BUC-TORIAN" SPADNĘ na Polkowice i CCC za przegrany 3 mecz przez odrę.

Wojtek
Żak

Postautor: Wojtek » 18 marca 2005, 21:13

Faraon pisze:
brodacz pisze:BRZEGU SIEBIE W TYM SEZONIE RAZ BYŁ POKONANY I TAK ZOSTANIE BO ODRA TO PANY!!!!! :twisted:

Dobrze że za marzenia nie karają bo byś z kryminału nie wyszedł hhhhhiiiiiiiiiiiii :dupablada:
Ciekawe jakie gromy "BUC-TORIAN" SPADNĘ na Polkowice i CCC za przegrany 3 mecz przez odrę.

Marzyć nikomu nie możesz zabronić!! A co w tym złego, że my kibice Odry Brzeg wierzymy w zwycięstwo!! Może byłeś w niedziele na meczu w polkowicach i widziałeś, że pomimo wysokiej porażki potrafiliśmy zrobić miłą atmosfere i bawić się do ostatniego gwizdka!!
Nikt Cię tutaj nie wyzwał od Buców więc nie wiem dlaczego to zrobiłes!! Bądz spokojny, że jeśli nawet Odra przegra to żałoby nie będzie, gdyż trzeba pamiętać, że po pierwszych 6 meczach w sezonie zastanwiano się, czy Odra w ogóle się utrzyma!! Jeżeli odpadniemy z ccc to bądź spokojny nic się nie stanie i zawsze będziemy z naszą drużyną i na dobre i na złe!! pozdrawiam!!
Ostatnio zmieniony 18 marca 2005, 21:19 przez Wojtek, łącznie zmieniany 1 raz.

Wojtek
Żak

Postautor: Wojtek » 18 marca 2005, 21:18

Faraon pisze:

Marzyć nikomu nie możesz zabronić!! A co w tym złego, że my kibice Odry Brzeg wierzymy w zwycięstwo!! Może byłeś w niedziele na meczu w polkowicach i widziałeś, że pomimo wysokiej porażki potrafiliśmy zrobić miłą atmosfere i bawić się do ostatniego gwizdka!!
Nikt Cię tutaj nie wyzwał od Buców więc nie wiem dlaczego to zrobiłes!! :evil: :twisted: :twisted: Bądz spokojny, że jeśli nawet Odra przegra to żałoby nie będzie, gdyż trzeba pamiętać, że po pierwszych 6 meczach w sezonie zastanwiano się, czy Odra w ogóle się utrzyma!! Jeżeli odpadniemy z ccc to bądź spokojny nic się nie stanie i zawsze będziemy z naszą drużyną i na dobre i na złe!! pozdrawiam!!

Awatar użytkownika
Mlody
Żak

Nicpoń

Postautor: Mlody » 18 marca 2005, 21:19

ty Faraon Nicponiu po co znowu chcesz wywolac burze na forum ?? wez ty pięść bo 3 paluszki nie starcza i puknij sie w czółko i daj sobie spokoj !!! pozdrawiam !!!
Jakie zalożenie masz??Proste Walczyć i Wygrywać!!!!!!!!!

Awatar użytkownika
qiero
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: qiero » 18 marca 2005, 21:30

Brawo Wojtek, w końcu jakiś wpis, który przyjemnie się czyta :)
ULUBIEŃCY BOGÓW UMIERAJĄ MŁODO, LECZ PÓŹNIEJ ŻYJĄ WIECZNIE W ICH TOWARZYSTWIE

Wojtek
Żak

Postautor: Wojtek » 18 marca 2005, 21:50

qiero pisze:Brawo Wojtek, w końcu jakiś wpis, który przyjemnie się czyta :)

hehe;) Szczery i prawdziwy, bo takie są realia!! Nie wiem dlaczego wyskoczył dwa razy;):D pozdrawiam:)

Gość

Re: Nicpoń

Postautor: Gość » 19 marca 2005, 20:10

Mlody pisze:ty Faraon Nicponiu po co znowu chcesz wywolac burze na forum ?? wez ty pięść bo 3 paluszki nie starcza i puknij sie w czółko i daj sobie spokoj !!! pozdrawiam !!!

Sorki ale coś mnie tak tkneło

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”