Przed meczem(meczami) Polkowice - Brzeg

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

Awatar użytkownika
KOZIOL
Nowy na forum
Kontaktowanie:

Przed meczem(meczami) Polkowice - Brzeg

Postautor: KOZIOL » 19 marca 2005, 12:39

Czy brzeskie koszykarki poradza sobie na własnym parkiecie z CCC????
Czy dadza rade dobrze spisujacemu sie zespołowi z Polkowic?? Nie wiem mam nadzieje ze TAK ale jak wy sadzicie?

Kuba
Oldboy

Postautor: Kuba » 19 marca 2005, 12:42

ja uważam, ze rywalizacja w tej parze zakończy się w ten weekend. Nie wiem czy w sobotę, czy jutro. Mam nadzieję, ze dziewczyny nie pozostawią złudzeń na parkiecie kto jest lepszy.

pozdrawiam
ps. taki temat już istnieje;-)

Awatar użytkownika
natalia
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: natalia » 19 marca 2005, 13:16

Wydaje mi sie ze Cukierki wygraja chociaz jeden mecz we wlasnej hali. Ale jestem pewna ze to CCC wyjdzie zwyciesko z tych pojedynkow. :( :( :( Stawiam 3:1 dla Polkowic
Obrazek
Obrazek
Natalia Marczanka- najlepsza rozgrywająca w PLKK :)

MuFa
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: MuFa » 19 marca 2005, 13:36

Jesli Polkowice zaprezentuja podobmny basket jak tydzien temu to niestety ale bedzie ciezko chociaz o jedno zwyciestwo. Licze na jakis cud i umiejetnosci naszych dziewczyn ktorych im nie brakuje. Oby wzniosly sie na ich wyzyny i doprowadzily do piatego meczu heh rozmarzylem sie

Gość

Postautor: Gość » 19 marca 2005, 13:45

Co tu pisać. Obyśmy zobaczyli jak najlepsze spodkanie - najlepiej ze strony obu drużyn. I oby Odra wzniosla się na wyżyny swoich możliwości i zwycięzyła oba spodkania. Wtedy dopiero ciekawe byłoby piąte spodkanie.

Pozdrawiam kibiców i dziewczyny.

Awatar użytkownika
Mlody
Żak

Postautor: Mlody » 19 marca 2005, 15:19

Badzmy dobrej mysli!! Czy wygraja czy nie i tak my Kochamy je!!! Mam nadzieje ze w srode sie spotkamy!pozdrawiam 2 panie z polkowic ktorym podalem przez przypadek zly nr gg:( mysle ze sie na meczu spotkamy :lol:
Jakie zalożenie masz??Proste Walczyć i Wygrywać!!!!!!!!!

Awatar użytkownika
Mlody
Żak

Postautor: Mlody » 19 marca 2005, 15:31

A wlasnie Koziol prawiebym zapomnial ci pogratulowac wczesniejszej piosenki ktora wymysliles dla polkowickiego Fan Clubu :) tylko ze za duzo zwrotek nie idzie tego wszystkiego zapamietac a co najwazniejsze potem to zaspiewac (mozna sie w tym zamieszac !!!!!)
Jakie zalożenie masz??Proste Walczyć i Wygrywać!!!!!!!!!

Adam
Żak

Postautor: Adam » 19 marca 2005, 15:50

Myślę, że mecz nie będzie tak jednostronny jak ten drugi w Polkowicach. Na pewno będzie na dziewczyny silna presja, ale nie z takimi obciążeniami już grały i wychodziło im to całkiem nieźle.

Ciekawe czy po ostatnich ekscesach w Polkowicach do Brzegu zawita fan klub CCC? Jeżeli tak się stanie, to być może walka nie będzie miała miejsce tylko na parkiecie i mecz będzie jeszcze ciekawszym widowiskiem :wink:

Pozdrawiam

gość

Postautor: gość » 19 marca 2005, 16:04

Adam pisze:Myślę, że mecz nie będzie tak jednostronny jak ten drugi w Polkowicach. Na pewno będzie na dziewczyny silna presja, ale nie z takimi obciążeniami już grały i wychodziło im to całkiem nieźle.

Ciekawe czy po ostatnich ekscesach w Polkowicach do Brzegu zawita fan klub CCC? Jeżeli tak się stanie, to być może walka nie będzie miała miejsce tylko na parkiecie i mecz będzie jeszcze ciekawszym widowiskiem :wink:

Pozdrawiam

Widzę, że kibice koszkówki zaczynają się powoli przeobrażać w beznadziejnych kiboli. :(

Awatar użytkownika
KOZIOL
Nowy na forum
Kontaktowanie:

Postautor: KOZIOL » 19 marca 2005, 16:19

Mlody pisze:A wlasnie Koziol prawiebym zapomnial ci pogratulowac wczesniejszej piosenki ktora wymysliles dla polkowickiego Fan Clubu :) tylko ze za duzo zwrotek nie idzie tego wszystkiego zapamietac a co najwazniejsze potem to zaspiewac (mozna sie w tym zamieszac !!!!!)

A dziekuje za uznanie mojej tworczosci

Awatar użytkownika
Zbych
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: Zbych » 19 marca 2005, 17:32

gość pisze:
Adam pisze:Myślę, że mecz nie będzie tak jednostronny jak ten drugi w Polkowicach. Na pewno będzie na dziewczyny silna presja, ale nie z takimi obciążeniami już grały i wychodziło im to całkiem nieźle.

Pozdrawiam

Widzę, że kibice koszkówki zaczynają się powoli przeobrażać w beznadziejnych kiboli. :(

Nie zakładaj od razu, że chodzi tu o walkę w dosłownym tego słowa znaczeniu. Ja raczej myślę o pojedynku "na doping".
Na ile się orientuję to naszym w Polkowicach wyszło całkiem nieźle. Natomiast tradycyjne i nudne "...CCC CCC CCC..." w Brzegu na pewno wrażenia nie zrobi :lol:

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”