Czy brzeskie koszykarki poradza sobie na własnym parkiecie z CCC????
Czy dadza rade dobrze spisujacemu sie zespołowi z Polkowic?? Nie wiem mam nadzieje ze TAK ale jak wy sadzicie?
Przed meczem(meczami) Polkowice - Brzeg
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
-
Gość
A wlasnie Koziol prawiebym zapomnial ci pogratulowac wczesniejszej piosenki ktora wymysliles dla polkowickiego Fan Clubu
tylko ze za duzo zwrotek nie idzie tego wszystkiego zapamietac a co najwazniejsze potem to zaspiewac (mozna sie w tym zamieszac !!!!!)
Jakie zalożenie masz??Proste Walczyć i Wygrywać!!!!!!!!!
Myślę, że mecz nie będzie tak jednostronny jak ten drugi w Polkowicach. Na pewno będzie na dziewczyny silna presja, ale nie z takimi obciążeniami już grały i wychodziło im to całkiem nieźle.
Ciekawe czy po ostatnich ekscesach w Polkowicach do Brzegu zawita fan klub CCC? Jeżeli tak się stanie, to być może walka nie będzie miała miejsce tylko na parkiecie i mecz będzie jeszcze ciekawszym widowiskiem
Pozdrawiam
Ciekawe czy po ostatnich ekscesach w Polkowicach do Brzegu zawita fan klub CCC? Jeżeli tak się stanie, to być może walka nie będzie miała miejsce tylko na parkiecie i mecz będzie jeszcze ciekawszym widowiskiem
Pozdrawiam
-
gość
Adam pisze:Myślę, że mecz nie będzie tak jednostronny jak ten drugi w Polkowicach. Na pewno będzie na dziewczyny silna presja, ale nie z takimi obciążeniami już grały i wychodziło im to całkiem nieźle.
Ciekawe czy po ostatnich ekscesach w Polkowicach do Brzegu zawita fan klub CCC? Jeżeli tak się stanie, to być może walka nie będzie miała miejsce tylko na parkiecie i mecz będzie jeszcze ciekawszym widowiskiem![]()
Pozdrawiam
Widzę, że kibice koszkówki zaczynają się powoli przeobrażać w beznadziejnych kiboli.
- KOZIOL
- Nowy na forum
- Kontaktowanie:
Mlody pisze:A wlasnie Koziol prawiebym zapomnial ci pogratulowac wczesniejszej piosenki ktora wymysliles dla polkowickiego Fan Clubutylko ze za duzo zwrotek nie idzie tego wszystkiego zapamietac a co najwazniejsze potem to zaspiewac (mozna sie w tym zamieszac !!!!!)
A dziekuje za uznanie mojej tworczosci
gość pisze:Adam pisze:Myślę, że mecz nie będzie tak jednostronny jak ten drugi w Polkowicach. Na pewno będzie na dziewczyny silna presja, ale nie z takimi obciążeniami już grały i wychodziło im to całkiem nieźle.
Ciekawe czy po ostatnich ekscesach w Polkowicach do Brzegu zawita fan klub CCC? Jeżeli tak się stanie, to być może walka nie będzie miała miejsce tylko na parkiecie i mecz będzie jeszcze ciekawszym widowiskiem![]()
Pozdrawiam
Widzę, że kibice koszkówki zaczynają się powoli przeobrażać w beznadziejnych kiboli.
Nie zakładaj od razu, że chodzi tu o walkę w dosłownym tego słowa znaczeniu. Ja raczej myślę o pojedynku "na doping".
Na ile się orientuję to naszym w Polkowicach wyszło całkiem nieźle. Natomiast tradycyjne i nudne "...CCC CCC CCC..." w Brzegu na pewno wrażenia nie zrobi
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”