Przed meczem Meblotap AZS Chełm - CCC Polkowice

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: Szymon » 04 grudnia 2004, 21:43

Wiesław Pawłat 03-12-2004 , ostatnia aktualizacja 03-12-2004 21:56

Ostatnio wiele emocji wzbudziła chęć rezygnacji z funkcji trenera koszykarek Meblotapu AZS Todora Mołłowa - W obliczu jutrzejszego spotkania z CCC Polkowice ta sprawa schodzi na plan dalszy - twierdzi szkoleniowiec drużyny z Chełma. - Musimy u siebie ten mecz wygrać, to jest w tej chwili najważniejsze

Trener chełmskiego zespołu ma wiele pretensji do ludzi mieniących się kibicami, którzy zachowują się w stosunku do jego osoby i zespołu skandalicznie. Kłopoty Meblotapu są powszechnie znane. Zespół został sklecony tuż przed rozpoczęciem sezonu, więc trudno oczekiwać rewelacyjnych rezultatów. Poza tym, nie ma w drużynie klasycznej środkowej. Czara goryczy przelała się po ostatnim spotkaniu wyjazdowym z faworyzowaną Polfą Pabianice. Meblotap przegrał 83:85, ale do wyłonienia zwycięzcy potrzebne były aż dwie dogrywki. Właśnie wtedy zadowolony z postawy zawodniczek, ale zrażony zachowaniem kibiców, trener postanowił po meczu kończącym pierwsza rundę, czyli z CCC Polkowice, podać się do dymisji. Trzeba mieć tylko nadzieję, że po niedzielnym spotkaniu Todor Mołłow zmieni decyzję.

W tej chwili rywalki z 12 punktami plasują się na czwartej pozycji, a Meblotap jest dziewiąty. Chełmianki zgromadziły trzy punkty mniej od przeciwniczek. Przed tygodniem drużyna z Polkowic pokonała na własnym parkiecie AZS Poznań 75:59. Najskuteczniejszą zawodniczką gospodyń była Anna Marczewska, która zdobyła 18 punktów. - Myślę, że będziemy na meczu mieli spokój, a kibice pomogą nam wygrać to spotkanie - dodaje Todor Mołłow.- Zwycięstwo zapewni nam bezpieczną lokatę po pierwszej rundzie. Zawodniczki są dobrze nastawione psychicznie i jeśli zagrają tak, jak w Pabianicach, to powinno być dobrze. Nasze braki wzrostu i taktyczne nadrobimy wolą walki. Dla mnie siedem-osiem wielkich serc, jest więcej wartych od długiej ławki rezerwowych. Pod znakiem zapytania stoi występ Ludmiły Zdziesińskiej. O tym, czy i w jakim wymiarze zagra zadecyduje lekarz.

Początek niedzielnego meczu wyznaczono na godz. 17.

źródło: Gazeta Wyborcza
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

Obrazek

Awatar użytkownika
natalia
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: natalia » 04 grudnia 2004, 22:02

Mam nadzieje i bardzo w to wierze ze mecz ten bedzie wygrany! Szczerze mowiac nie widze innej opcji! Sprawa z kibicami po piatkowym spotkaniu juz jest znacznie lepsza! Chelmianki przez ostatnie kilka dni trenuja w Chelmie(zawsze w chelmie byl tylko trening dzien przed meczem). brak srodkowej napewno bedzie bardzo widoczny! Palka,Marczewska i Zytomisrska beda stanowic glowne zagrozenie! CCC Polkowice to bardzo dobry zespol ale skoro Meblotap byl o krok wygrania meczu z Polfa to z jutrzejszymi rywalkami sobie poradzi! Licze na skutecznosc Marczanki:),Pazur,Szycko no i Bull! Przydaloby sie tez kilka trojek Sazonienko! Napewno dziewczyny powalcza i nie oddadza latwo zwyciestwa! Jakby jeszcze zagrala Ludmila ktora zaczela w ostatnich meczach sie rozkrecac to juz naprawde bedzie super! juz za 18 godzin kibice Meblotapu beda cieszyc sie z wygranej! Pozdro dla kibicow CCC! Seba trzymaj kciuki:):):):)
Obrazek
Obrazek
Natalia Marczanka- najlepsza rozgrywająca w PLKK :)

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 04 grudnia 2004, 22:21

natalia pisze:Seba trzymaj kciuki:):):):)

:oops: :oops: :oops: Będę mocno zaciskał całą noc i przedpołudnie, bo od 12 muszę trochę podopingować także Olimpii :D Potem znowu wracam do trzymania! Zgodnie z umową ...hihi.. Tylko jak wygracie, to mam nadzieję dostać jakiś telepatyczny, chełmski, nataliowy uśmiech ... conajmniej tak szeroki - :lol:

Pozdrowionka i POWODZENIA! Ciężki mecz się szykuje...
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']

Awatar użytkownika
natalia
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: natalia » 04 grudnia 2004, 23:15

Seba pisze:
natalia pisze:Seba trzymaj kciuki:):):):)

Tylko jak wygracie, to mam nadzieję dostać jakiś telepatyczny, chełmski, nataliowy uśmiech ... conajmniej tak szeroki - :lol:
To zalezy tylko do Ciebie!:) Im mocniej bedziesz trzymac kciuki tym wieksze sa szanse:) A wiec do roboty... :):):):):)
Obrazek

Obrazek

Natalia Marczanka- najlepsza rozgrywająca w PLKK :)

Awatar użytkownika
majoneez
Kadet

Postautor: majoneez » 04 grudnia 2004, 23:23

Jestem za Polkowicami, ale tylko koniunkuralnie :D :wink:

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 05 grudnia 2004, 00:24

natalia pisze: To zalezy tylko od Ciebie!:) Im mocniej bedziesz trzymac kciuki tym wieksze sa szanse:) A wiec do roboty... :):):):):)

Ale ja jednak jestem przekupny :D Laleczki voo-doo koszykarek z Polkowic już przygotowane. Jutro starym, szamańskim sposobem będę je giglał pod pachami w momencie rzutu... hihi... Mam nadzieję, że takie poświęcenie kwalifikuje się na jakąś nagrodę ;) :oops:
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']

Awatar użytkownika
Mikey
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Mikey » 05 grudnia 2004, 08:44

ja tez jak majoneez będe tzrymał za Polkowicami, politycznie... :D
Obrazek
Obrazek

basket

Postautor: basket » 05 grudnia 2004, 11:35

Biedny Majonez , biedny Mikey. Obstawiaja nie tego konia co wygra? Ale jak obstawiaja politycznie, to musi sie to tak skonczyc! Bo co w tym kraju udaje sie politykom? :D :D

Awatar użytkownika
Mikey
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Mikey » 05 grudnia 2004, 12:01

basket pisze:Biedny Majonez , biedny Mikey. Obstawiaja nie tego konia co wygra? Ale jak obstawiaja politycznie, to musi sie to tak skonczyc! Bo co w tym kraju udaje sie politykom? :D :D
Obstawiam tego konia który:
a) wygra
b) którego zwycięstwo jest mi na rękę :D
A co do obstawiania konia generalnie to raczej obstawiam własciwie, o czym świadczą niedawne wybory 8) Przepraszam Alusia za to porównanie do konia :D Jakoś tak wyszło :D
Obrazek

Obrazek

basket

Postautor: basket » 05 grudnia 2004, 12:08

Jesli urazilem, to sorry :oops: . I zgodnie ze stara zasada "Niech wygra lepszy"

Awatar użytkownika
Mikey
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Mikey » 05 grudnia 2004, 12:14

basket pisze:Jesli urazilem, to sorry :oops: . I zgodnie ze stara zasada "Niech wygra lepszy"
Alez nie uraziłes nikogo, pozdrawiam
Obrazek

Obrazek

Kuba
Oldboy

Postautor: Kuba » 05 grudnia 2004, 13:42

czy ktoś przewiduje relacje z tego meczu na forum? Czy będzie transmisja w Radiu Lublin?

info

Postautor: info » 05 grudnia 2004, 14:06

Kuba pisze:czy ktoś przewiduje relacje z tego meczu na forum? Czy będzie transmisja w Radiu Lublin?

Wszystkie mecze w Chełmie transmituje radio Lublin

http://radio.lublin.pl/

oraz chełmskie Bon-Ton www.bonton.chelm.pl (ale chyba obecnie nie jest dostepne na necie)

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”