CHELM-AZS 59-69

Moderatorzy: thomas72, kyS, tadziu

rumun
Nowy na forum

CHELM-AZS 59-69

Postautor: rumun » 02 grudnia 2005, 09:02

moj typek chelm-gorzow 55:72 i aga znow ponad 20 pkt
rumunia jest cool

Awatar użytkownika
thomas72
Młodzik

Postautor: thomas72 » 02 grudnia 2005, 09:36

ciekawy wynik, dobrze by było, a ja jeszcze dodam ze karpik, justyna, czarna tez po 20 i bedzie super wynik.
transmisja jak zwykle bedzie w radio zachód 103,00 FM, tak mi sie wydaje.
Obrazek

rumun
Nowy na forum

Postautor: rumun » 02 grudnia 2005, 10:33

no to sluchamy bo chyba zaden kibic nie wybiera sie w tak szalencza podroz gdzies na zapydzialy wschod bo w sumie juz musialby byc w trasie:) w sumie wspolczuje dziewczynom tyle kilometrow jezdzic to juz lepiej by bylo jakby w tamtym sezonie polecial chelm a ostrow zostal bo sporo gardel by wsparlo nasze Panie
rumunia jest cool

Hersi
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Hersi » 02 grudnia 2005, 12:09

rumun pisze:no to sluchamy bo chyba zaden kibic nie wybiera sie w tak szalencza podroz gdzies na zapydzialy wschod bo w sumie juz musialby byc w trasie:) w sumie wspolczuje dziewczynom tyle kilometrow jezdzic to juz lepiej by bylo jakby w tamtym sezonie polecial chelm a ostrow zostal bo sporo gardel by wsparlo nasze Panie

Na necie każdy ponapinac się może, szczególnie gdy jest ułomkiem :lol: :lol:

Zyzia
Żak

Postautor: Zyzia » 02 grudnia 2005, 12:49

rumun pisze:no to sluchamy bo chyba zaden kibic nie wybiera sie w tak szalencza podroz gdzies na zapydzialy wschod bo w sumie juz musialby byc w trasie:) w sumie wspolczuje dziewczynom tyle kilometrow jezdzic to juz lepiej by bylo jakby w tamtym sezonie polecial chelm a ostrow zostal bo sporo gardel by wsparlo nasze Panie

moim zdaniem nie powinniście awansować do ekstraklasy,przynajmniej tacy zapyźali :lol: kibice jak ty nie mieliby problemów :twisted:

Awatar użytkownika
thomas72
Młodzik

Postautor: thomas72 » 02 grudnia 2005, 15:14

[quote="Zyzia"][/quote]moim zdaniem nie powinniście awansować do ekstraklasy,przynajmniej tacy zapyźali :lol: kibice jak ty nie mieliby problemów :twisted:

czuje w tej wypowiedzi jakąś zazdrość czy zawiść, a my tylko jestesmy dumni z osiągniec naszej cudownej druzyny
Obrazek

Zyzia
Żak

Postautor: Zyzia » 02 grudnia 2005, 16:54

thomas72 pisze:
Zyzia pisze:
moim zdaniem nie powinniście awansować do ekstraklasy,przynajmniej tacy zapyźali :lol: kibice jak ty nie mieliby problemów :twisted:

czuje w tej wypowiedzi jakąś zazdrość czy zawiść, a my tylko jestesmy dumni z osiągniec naszej cudownej druzyny

jestem daleki od tego aby Wam czegokolwiek zazdrościć,uważam też że macie dobrą i perspektywiczną drużynę,ale zawsze staram się reagować na obraźliwe i idiotyczne posty.

Awatar użytkownika
Konstanty Indelfons Gałcz
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: Konstanty Indelfons Gałcz » 02 grudnia 2005, 18:46

ja tez mam nadzieje ze wygramy bez problemow a Agnieszka zdobędzie pkt 8)
Wygramy z Wami !!Obrazek

Awatar użytkownika
thomas72
Młodzik

Postautor: thomas72 » 02 grudnia 2005, 22:30

Konstanty Indelfons Gałcz pisze:ja tez mam nadzieje ze wygramy bez problemow a Agnieszka zdobędzie pkt 8)

konstanty ja o agnieche by sie nie martwił, ona tak jak i ola swoje napewno dorzuci, martwiłbym sie jednak o justyne i o żyłe one musza troche wiecej trafiac... moze mi sie wydaje, ale justa cos nie moze sie wbic w druzyne. w zeszły sezonie całkiem dobrze jej szło, a w tym nie jest zle, ale na jej mozliwości i warunki spodziewałem sie wiecej.
ale to tak na marginesie, ja wiem ze nasze dziewczyny znów bedą cudowały i jechały na styku, bo one juz tak mają i nie wiem od czego to zalezy. ale powinnismy wygrac.
Obrazek

andrew
Nowy na forum

Postautor: andrew » 03 grudnia 2005, 01:15

thomas72 pisze:
Konstanty Indelfons Gałcz pisze:ja tez mam nadzieje ze wygramy bez problemow a Agnieszka zdobędzie pkt 8)

konstanty ja o agnieche by sie nie martwił, ona tak jak i ola swoje napewno dorzuci, martwiłbym sie jednak o justyne i o żyłe one musza troche wiecej trafiac... moze mi sie wydaje, ale justa cos nie moze sie wbic w druzyne. w zeszły sezonie całkiem dobrze jej szło, a w tym nie jest zle, ale na jej mozliwości i warunki spodziewałem sie wiecej.
ale to tak na marginesie, ja wiem ze nasze dziewczyny znów bedą cudowały i jechały na styku, bo one juz tak mają i nie wiem od czego to zalezy. ale powinnismy wygrac.

Trzeba liczyc, ze Aga i Ola swoje punkty rzuca, a dorzucac do tego beda inne zawodniczki. To w sumie pierwszy mecz wyjazdowy, gdzie wiekszosc otwarcie stawia nas w roli faworytow. Ciekaw jestem jaki ma to wplyw na dziewczyny, czy dodaje im pewnosci siebie, czy zwiazuje im troche rece i nogi. Natomiast cudowac moga ile chca byle by final byl dla nas szczesliwy czego sobie i wszystkim kibicom z Gorzowa zycze. 8)

oprawca
Żak

Postautor: oprawca » 03 grudnia 2005, 08:33

Na pewno sie odczuwaja wiekszego stresu niz przed innymi meczami. Jedynym zmartwieniem przed tym meczem jest... dojazd... współczuć tylko... caly dzien w drodze a potem zaraz po meczu całą noc.

Awatar użytkownika
thomas72
Młodzik

Postautor: thomas72 » 03 grudnia 2005, 12:31

oprawca pisze:Na pewno sie odczuwaja wiekszego stresu niz przed innymi meczami. Jedynym zmartwieniem przed tym meczem jest... dojazd... współczuć tylko... caly dzien w drodze a potem zaraz po meczu całą noc.

masz racje mozna im wspólczuc, tak samo jak chelmowi w II rundzie. kazdy ma ten sam problem, taki jest sport.
Obrazek

Awatar użytkownika
Konstanty Indelfons Gałcz
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: Konstanty Indelfons Gałcz » 03 grudnia 2005, 15:25

w morde zapomnialem dopisac MAŁO przy punktach Agnieszki! Licze ze zdobędzie mało pkt i tylko w czwartej kwarcie.
Dziekuje za uwage
Wygramy z Wami !!Obrazek

Wróć do „AZS-PWSZ Gorzów Wlkp.”