CHELM-AZS 59-69
Moderatorzy: thomas72, kyS, tadziu
no to sluchamy bo chyba zaden kibic nie wybiera sie w tak szalencza podroz gdzies na zapydzialy wschod bo w sumie juz musialby byc w trasie:) w sumie wspolczuje dziewczynom tyle kilometrow jezdzic to juz lepiej by bylo jakby w tamtym sezonie polecial chelm a ostrow zostal bo sporo gardel by wsparlo nasze Panie
rumunia jest cool
rumun pisze:no to sluchamy bo chyba zaden kibic nie wybiera sie w tak szalencza podroz gdzies na zapydzialy wschod bo w sumie juz musialby byc w trasie:) w sumie wspolczuje dziewczynom tyle kilometrow jezdzic to juz lepiej by bylo jakby w tamtym sezonie polecial chelm a ostrow zostal bo sporo gardel by wsparlo nasze Panie
Na necie każdy ponapinac się może, szczególnie gdy jest ułomkiem
rumun pisze:no to sluchamy bo chyba zaden kibic nie wybiera sie w tak szalencza podroz gdzies na zapydzialy wschod bo w sumie juz musialby byc w trasie:) w sumie wspolczuje dziewczynom tyle kilometrow jezdzic to juz lepiej by bylo jakby w tamtym sezonie polecial chelm a ostrow zostal bo sporo gardel by wsparlo nasze Panie
moim zdaniem nie powinniście awansować do ekstraklasy,przynajmniej tacy zapyźali
thomas72 pisze:moim zdaniem nie powinniście awansować do ekstraklasy,przynajmniej tacy zapyźaliZyzia pisze:kibice jak ty nie mieliby problemów :twisted:
czuje w tej wypowiedzi jakąś zazdrość czy zawiść, a my tylko jestesmy dumni z osiągniec naszej cudownej druzyny
jestem daleki od tego aby Wam czegokolwiek zazdrościć,uważam też że macie dobrą i perspektywiczną drużynę,ale zawsze staram się reagować na obraźliwe i idiotyczne posty.
- Konstanty Indelfons Gałcz
- Żak
- Kontaktowanie:
Konstanty Indelfons Gałcz pisze:ja tez mam nadzieje ze wygramy bez problemow a Agnieszka zdobędzie pkt
konstanty ja o agnieche by sie nie martwił, ona tak jak i ola swoje napewno dorzuci, martwiłbym sie jednak o justyne i o żyłe one musza troche wiecej trafiac... moze mi sie wydaje, ale justa cos nie moze sie wbic w druzyne. w zeszły sezonie całkiem dobrze jej szło, a w tym nie jest zle, ale na jej mozliwości i warunki spodziewałem sie wiecej.
ale to tak na marginesie, ja wiem ze nasze dziewczyny znów bedą cudowały i jechały na styku, bo one juz tak mają i nie wiem od czego to zalezy. ale powinnismy wygrac.
thomas72 pisze:Konstanty Indelfons Gałcz pisze:ja tez mam nadzieje ze wygramy bez problemow a Agnieszka zdobędzie pkt
konstanty ja o agnieche by sie nie martwił, ona tak jak i ola swoje napewno dorzuci, martwiłbym sie jednak o justyne i o żyłe one musza troche wiecej trafiac... moze mi sie wydaje, ale justa cos nie moze sie wbic w druzyne. w zeszły sezonie całkiem dobrze jej szło, a w tym nie jest zle, ale na jej mozliwości i warunki spodziewałem sie wiecej.
ale to tak na marginesie, ja wiem ze nasze dziewczyny znów bedą cudowały i jechały na styku, bo one juz tak mają i nie wiem od czego to zalezy. ale powinnismy wygrac.
Trzeba liczyc, ze Aga i Ola swoje punkty rzuca, a dorzucac do tego beda inne zawodniczki. To w sumie pierwszy mecz wyjazdowy, gdzie wiekszosc otwarcie stawia nas w roli faworytow. Ciekaw jestem jaki ma to wplyw na dziewczyny, czy dodaje im pewnosci siebie, czy zwiazuje im troche rece i nogi. Natomiast cudowac moga ile chca byle by final byl dla nas szczesliwy czego sobie i wszystkim kibicom z Gorzowa zycze.
oprawca pisze:Na pewno sie odczuwaja wiekszego stresu niz przed innymi meczami. Jedynym zmartwieniem przed tym meczem jest... dojazd... współczuć tylko... caly dzien w drodze a potem zaraz po meczu całą noc.
masz racje mozna im wspólczuc, tak samo jak chelmowi w II rundzie. kazdy ma ten sam problem, taki jest sport.
- Konstanty Indelfons Gałcz
- Żak
- Kontaktowanie:
Wróć do „AZS-PWSZ Gorzów Wlkp.”