Zapewniam was, ze nasze cheerleaders sa baardzo ladne!! Znam je osobiscie i... poprostu badzcie na meczu:)
pozdrawiam
Czar przerwy
Moderatorzy: thomas72, kyS, tadziu
- Mytek
- Junior
- Kontaktowanie:
organizator pisze:Zapewniam was, ze nasze cheerleaders sa baardzo ladne!! Znam je osobiscie i... poprostu badzcie na meczu:)
pozdrawiam
a jak bardzo osobiscie je znasz?
a tak na powaznie: czy cheerleaderki sa najwazniejsze na meczu!? chyba przychodzicie do hali na mecze a nie po to zeby popatrzec na jakis uklad taneczny? oczywiscie milo spojrzec w przerwie na "pomponiery" ale to chyba nie jest "gwozdziem programu"....dla mnie gwozdziem programu jest to co dzieje sie na parkiecie w czasie meczu
reloaded :]
thomas72 pisze:...kibic nie zaczynaj znów... my juz mamy dość p... o d...
to niby czemu wybrałeś {nie mam zamiaru nikogo obraźić} żeńską a nie męską koszykówke ??
i nikt tu nie ma zamiaru {przynajmniej ja} p...... o d......
bo mówimy tu o kobietach a nie d.....
Mytek pisze:... czy cheerleaderki sa najwazniejsze na meczu!? chyba przychodzicie do hali na mecze a nie po to zeby popatrzec na jakis uklad taneczny?...
są zaraz po koszykarkach
nawet są wazniejsze od sędziego
no może tylko nie są ważniejsze w pewnym wypadku
http://www.lechiarugby.pl !!
(\_/)
(O.o)
(> <)
This is Bunny.
Copy Bunny into your signature
to help him on his way to world Domination
(\_/)
(O.o)
(> <)
This is Bunny.
Copy Bunny into your signature
to help him on his way to world Domination
Bardzo wazna (szczegolnie dla nich) dusputa panow na tematy za pewno bardzo istotne trafila do tematu offtipic, gdzie jest kontynuowana, w takim sensie, ze pojawiaja sie nia niej nowe wpisy, ale jakiego watku dotycza - tego nie wie nikt (panowie, sie nei obraza, bo juz prosili mod o zrobienie porzadku). ten post KIBICA powyzej tez maial am trafic, ale jeszzce do konca nie umiem dzielic tematow
dla przypomnienia tytul tematu brzmi:
CZAR PRZERWY
dla przypomnienia tytul tematu brzmi:
CZAR PRZERWY
CokolwiekPomiedzyLudzmiKonczySie
ZnaczyNigdySieNieZaczelo
GdybyPrawdziwieSieZaczeloNieSkonczylobySie
SkonczyloSieBoSieNieZaczelo
CokolwiekPrawdziwieSieZaczynaNigdySieNieKonczy
Re: Czar przerwy
Waldek pisze:Nie mogę zrozumieć czemu jak przychodzę na mecze to atmosfera na nich jest przygnębiająca,ale czemu tu się dziwić skoro nasza drużyna gra- pożal sie Boże
Jeśli chodzi o przerwę w meczu to panowie organizatorzy moglibyscie sie postarać o jakieś atrakcje bo to co widzę to żenada i wielka tandeta
Zauważyłem ,że większość kibiców jeżeli tak o nich można mówić przychodzi popatrzeć na Panią Agę Szot i nie wiem czym sie tu podniecać skoro ona nie jest aż taka ładna i ma brzydki głos.
akurat głos agi jest bardzo milutki człowieku
Re: Czar przerwy
lukasz pisze:Waldek pisze:Nie mogę zrozumieć czemu jak przychodzę na mecze to atmosfera na nich jest przygnębiająca,ale czemu tu się dziwić skoro nasza drużyna gra- pożal sie Boże
Jeśli chodzi o przerwę w meczu to panowie organizatorzy moglibyscie sie postarać o jakieś atrakcje bo to co widzę to żenada i wielka tandeta
Zauważyłem ,że większość kibiców jeżeli tak o nich można mówić przychodzi popatrzeć na Panią Agę Szot i nie wiem czym sie tu podniecać skoro ona nie jest aż taka ładna i ma brzydki głos.
akurat głos agi jest bardzo milutki człowieku
wiem łukasz ze jest miły, ale daj juz spokój koledze waldkowi, bo nie wie co czyni
Wróć do „AZS-PWSZ Gorzów Wlkp.”