Czar przerwy

Moderatorzy: thomas72, kyS, tadziu

organizator

Postautor: organizator » 02 stycznia 2005, 19:40

Zapewniam was, ze nasze cheerleaders sa baardzo ladne!! Znam je osobiscie i... poprostu badzcie na meczu:)
pozdrawiam

Awatar użytkownika
Mytek
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Mytek » 02 stycznia 2005, 20:19

organizator pisze:Zapewniam was, ze nasze cheerleaders sa baardzo ladne!! Znam je osobiscie i... poprostu badzcie na meczu:)
pozdrawiam

a jak bardzo osobiscie je znasz? :wink: :D

a tak na powaznie: czy cheerleaderki sa najwazniejsze na meczu!? chyba przychodzicie do hali na mecze a nie po to zeby popatrzec na jakis uklad taneczny? oczywiscie milo spojrzec w przerwie na "pomponiery" ale to chyba nie jest "gwozdziem programu"....dla mnie gwozdziem programu jest to co dzieje sie na parkiecie w czasie meczu :D
reloaded :]

KIBIC
Junior

Postautor: KIBIC » 02 stycznia 2005, 22:56

thomas72 pisze:...kibic nie zaczynaj znów... my juz mamy dość p... o d...

:?

to niby czemu wybrałeś {nie mam zamiaru nikogo obraźić} żeńską a nie męską koszykówke ??

i nikt tu nie ma zamiaru {przynajmniej ja} p...... o d......
bo mówimy tu o kobietach a nie d.....

Mytek pisze:... czy cheerleaderki sa najwazniejsze na meczu!? chyba przychodzicie do hali na mecze a nie po to zeby popatrzec na jakis uklad taneczny?...

są zaraz po koszykarkach :)
nawet są wazniejsze od sędziego :lol:
no może tylko nie są ważniejsze w pewnym wypadku :lol:
http://www.lechiarugby.pl !!

(\_/)
(O.o)
(> <)

This is Bunny.
Copy Bunny into your signature
to help him on his way to world Domination :lol:

Awatar użytkownika
kyS
Kadet

Postautor: kyS » 03 stycznia 2005, 19:22

Bardzo wazna (szczegolnie dla nich) dusputa panow na tematy za pewno bardzo istotne trafila do tematu offtipic, gdzie jest kontynuowana, w takim sensie, ze pojawiaja sie nia niej nowe wpisy, ale jakiego watku dotycza - tego nie wie nikt (panowie, sie nei obraza, bo juz prosili mod o zrobienie porzadku). ten post KIBICA powyzej tez maial am trafic, ale jeszzce do konca nie umiem dzielic tematow :wink:
dla przypomnienia tytul tematu brzmi:
CZAR PRZERWY
Obrazek

CokolwiekPomiedzyLudzmiKonczySie
ZnaczyNigdySieNieZaczelo
GdybyPrawdziwieSieZaczeloNieSkonczylobySie
SkonczyloSieBoSieNieZaczelo
CokolwiekPrawdziwieSieZaczynaNigdySieNieKonczy

lukasz
Amator

Re: Czar przerwy

Postautor: lukasz » 06 stycznia 2005, 11:23

Waldek pisze:Nie mogę zrozumieć czemu jak przychodzę na mecze to atmosfera na nich jest przygnębiająca,ale czemu tu się dziwić skoro nasza drużyna gra- pożal sie Boże

Jeśli chodzi o przerwę w meczu to panowie organizatorzy moglibyscie sie postarać o jakieś atrakcje bo to co widzę to żenada i wielka tandeta

Zauważyłem ,że większość kibiców jeżeli tak o nich można mówić przychodzi popatrzeć na Panią Agę Szot i nie wiem czym sie tu podniecać skoro ona nie jest aż taka ładna i ma brzydki głos.

akurat głos agi jest bardzo milutki człowieku

Awatar użytkownika
thomas72
Młodzik

Re: Czar przerwy

Postautor: thomas72 » 06 stycznia 2005, 16:02

lukasz pisze:
Waldek pisze:Nie mogę zrozumieć czemu jak przychodzę na mecze to atmosfera na nich jest przygnębiająca,ale czemu tu się dziwić skoro nasza drużyna gra- pożal sie Boże

Jeśli chodzi o przerwę w meczu to panowie organizatorzy moglibyscie sie postarać o jakieś atrakcje bo to co widzę to żenada i wielka tandeta

Zauważyłem ,że większość kibiców jeżeli tak o nich można mówić przychodzi popatrzeć na Panią Agę Szot i nie wiem czym sie tu podniecać skoro ona nie jest aż taka ładna i ma brzydki głos.

akurat głos agi jest bardzo milutki człowieku

wiem łukasz ze jest miły, ale daj juz spokój koledze waldkowi, bo nie wie co czyni :wink:
Obrazek

Wróć do „AZS-PWSZ Gorzów Wlkp.”