Kapownik

Moderatorzy: thomas72, kyS, tadziu

Awatar użytkownika
erratu
Nowy na forum

Postautor: erratu » 15 stycznia 2008, 00:28

Dzięki za wsparcie a teraz do drogiego klubu kibica jak chcecie lub raczej jeżeli nie chcecie brać odpowiedzialnosci za kapownik to zgłoście to do drukarni która kapownik wydaje innaczej nie możecie oczekiwac iż własnie z takimi problemami my prości ludzie nie będziemysię zwracac do was
Biało-niebieskie Gorzowskie barwy królewskie!

Awatar użytkownika
tadziu
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: tadziu » 15 stycznia 2008, 12:48

Z kapownikiem sprawa wygląda następująco: ja bądź Tomaszek jesteśmy autorami co najwyżej dwóch stron z tego kapownika (ja np. robię wywiady), a reszta jest składana przez kogoś innego nie związanego z klubem kibica. Już wielokrotnie była chociażby zwracana uwaga, że są błędy chociażby w metryczce zawodniczek. W swoim imieniu postaram się aby tego typu błąd został naprawiony. Za inne wynikłe z nie wiadomych przyczyn nie odpowiadam. Pozdrawiam i gdyby były jeszcze jakieś sugestie to piszcie najlepiej na priv.

Aha i słówko do kolegi z Jeleniej Góry. Za dużo masz ząbków, że się tak cieszysz :?: Bez napinki 8)

Hic amor, haec patria est. !POLSKA!

Awatar użytkownika
Gorzowianin
Nowy na forum

Postautor: Gorzowianin » 15 stycznia 2008, 12:54

No i tak się załatwia sprawy, brawo tadeo :)

Awatar użytkownika
elen
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: elen » 15 stycznia 2008, 13:42

erratu pisze: wczoraj na przerwie rozmawiam z kibicem wisełki po cywilnemu i co ? pierwsze za vco zostalismy wysmiani to nie za wynik a za kapownik

A skad był ten kibic Wisełki? Z Krakowa, bo jakos z nimi rozmawiałem i nic nie wspominali...

Fakt jest faktem, ale chyba troszke cie poniosło
Obrazek

"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem

Awatar użytkownika
tadziu
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: tadziu » 15 stycznia 2008, 18:19

Przepraszam Endrju, ale zapomniałem o Tobie :D hehehe...Tak się interesujesz, że nawet nie wiesz kto? co? i po jaką cholerę? pisze cokolwiek w kapowniku 8)
Nie chce mi się więcej wypowiadać bo trzeba tworzyć nowy kapownik na czwartek 8)

Hic amor, haec patria est. !POLSKA!

Awatar użytkownika
erratu
Nowy na forum

Postautor: erratu » 15 stycznia 2008, 18:52

kolega erratu moze to zrbic ale nie na czwartwkowy bo do piatku mam sesje :) i mnie ominie mecz z polkowicami ;( jak kiki bedzie zbierac piłke (pierwsza) to ja bede pisał egzamina :( le nastepny moge przygotować :D

Awatar użytkownika
erratu
Nowy na forum

Postautor: erratu » 15 stycznia 2008, 18:54

a tak wogole to kolega erratu poda swoj nr gg zeby było jak sie z nim kontakntnąć 3782162

Awatar użytkownika
kyS
Kadet

Postautor: kyS » 15 stycznia 2008, 22:44

Odpoczynek na jeden dzien (jutro odblokuje, przemyslcie czasem czy nie lepiej ponapinac sie z kibicami z Polkowic (licze na poczucie humoru forumowiczow), niz klocic we wlasnym gronie).

Tak rozmawiacie zaciekle o gazetce, ktorej prawie nikt nie czyta, bo jest ogolnie ciezko dostepna. Dobrym pomyslem byloby wstawiac na forum wywiady z kapownika, bo jak juz wczesniej napisalem, ciezko zdobyc kapownik, a moze ktoras z zawodniczek akurat cos ciekawego powie;)
Obrazek

CokolwiekPomiedzyLudzmiKonczySie
ZnaczyNigdySieNieZaczelo
GdybyPrawdziwieSieZaczeloNieSkonczylobySie
SkonczyloSieBoSieNieZaczelo
CokolwiekPrawdziwieSieZaczynaNigdySieNieKonczy

Awatar użytkownika
erratu
Nowy na forum

Postautor: erratu » 16 stycznia 2008, 18:52

kyS pisze:Odpoczynek na jeden dzien (jutro odblokuje, przemyslcie czasem czy nie lepiej ponapinac sie z kibicami z Polkowic (licze na poczucie humoru forumowiczow), niz klocic we wlasnym gronie).

Tak rozmawiacie zaciekle o gazetce, ktorej prawie nikt nie czyta, bo jest ogolnie ciezko dostepna. Dobrym pomyslem byloby wstawiac na forum wywiady z kapownika, bo jak juz wczesniej napisalem, ciezko zdobyc kapownik, a moze ktoras z zawodniczek akurat cos ciekawego powie;)
jak ktos przychodzi na za 5 przed meczem to moze pomazyc o kapowniku ja jestem jednym z pierwszych kibiców na chawli zawsze visa vi trybuny kibica na balkonie ZAWSZE mam kapownik i ZAWSZE go czytam dla mnie to jest ważna rzecz dla przyjezdnych jest to wizytówka naszego klubu a wizytówki muszą wyglądać dobrze

Awatar użytkownika
elen
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: elen » 16 stycznia 2008, 19:45

Słuchajcie temat zaczyna sie robic nudny jedni narzekaja drudzy krytykują a trzeci obrazaja...moze juz starczy?
Obrazek

"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem

Awatar użytkownika
kyS
Kadet

Postautor: kyS » 16 stycznia 2008, 20:02

Proponuje zamknac ten temat wpizdu i kontynuowac go na privach. pozdro Erratu;)
(Endrju: temat uważam za zamknięty).
Obrazek

CokolwiekPomiedzyLudzmiKonczySie

ZnaczyNigdySieNieZaczelo

GdybyPrawdziwieSieZaczeloNieSkonczylobySie

SkonczyloSieBoSieNieZaczelo

CokolwiekPrawdziwieSieZaczynaNigdySieNieKonczy

Wróć do „AZS-PWSZ Gorzów Wlkp.”