Kapownik
Moderatorzy: thomas72, kyS, tadziu
Dzięki za wsparcie a teraz do drogiego klubu kibica jak chcecie lub raczej jeżeli nie chcecie brać odpowiedzialnosci za kapownik to zgłoście to do drukarni która kapownik wydaje innaczej nie możecie oczekiwac iż własnie z takimi problemami my prości ludzie nie będziemysię zwracac do was
Biało-niebieskie Gorzowskie barwy królewskie!
Z kapownikiem sprawa wygląda następująco: ja bądź Tomaszek jesteśmy autorami co najwyżej dwóch stron z tego kapownika (ja np. robię wywiady), a reszta jest składana przez kogoś innego nie związanego z klubem kibica. Już wielokrotnie była chociażby zwracana uwaga, że są błędy chociażby w metryczce zawodniczek. W swoim imieniu postaram się aby tego typu błąd został naprawiony. Za inne wynikłe z nie wiadomych przyczyn nie odpowiadam. Pozdrawiam i gdyby były jeszcze jakieś sugestie to piszcie najlepiej na priv.
Aha i słówko do kolegi z Jeleniej Góry. Za dużo masz ząbków, że się tak cieszysz
Bez napinki 
Aha i słówko do kolegi z Jeleniej Góry. Za dużo masz ząbków, że się tak cieszysz
Hic amor, haec patria est. !POLSKA!
- Gorzowianin
- Nowy na forum
- elen
- Kadet
- Kontaktowanie:
erratu pisze: wczoraj na przerwie rozmawiam z kibicem wisełki po cywilnemu i co ? pierwsze za vco zostalismy wysmiani to nie za wynik a za kapownik
A skad był ten kibic Wisełki? Z Krakowa, bo jakos z nimi rozmawiałem i nic nie wspominali...
Fakt jest faktem, ale chyba troszke cie poniosło
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
Odpoczynek na jeden dzien (jutro odblokuje, przemyslcie czasem czy nie lepiej ponapinac sie z kibicami z Polkowic (licze na poczucie humoru forumowiczow), niz klocic we wlasnym gronie).
Tak rozmawiacie zaciekle o gazetce, ktorej prawie nikt nie czyta, bo jest ogolnie ciezko dostepna. Dobrym pomyslem byloby wstawiac na forum wywiady z kapownika, bo jak juz wczesniej napisalem, ciezko zdobyc kapownik, a moze ktoras z zawodniczek akurat cos ciekawego powie;)
Tak rozmawiacie zaciekle o gazetce, ktorej prawie nikt nie czyta, bo jest ogolnie ciezko dostepna. Dobrym pomyslem byloby wstawiac na forum wywiady z kapownika, bo jak juz wczesniej napisalem, ciezko zdobyc kapownik, a moze ktoras z zawodniczek akurat cos ciekawego powie;)
CokolwiekPomiedzyLudzmiKonczySie
ZnaczyNigdySieNieZaczelo
GdybyPrawdziwieSieZaczeloNieSkonczylobySie
SkonczyloSieBoSieNieZaczelo
CokolwiekPrawdziwieSieZaczynaNigdySieNieKonczy
jak ktos przychodzi na za 5 przed meczem to moze pomazyc o kapowniku ja jestem jednym z pierwszych kibiców na chawli zawsze visa vi trybuny kibica na balkonie ZAWSZE mam kapownik i ZAWSZE go czytam dla mnie to jest ważna rzecz dla przyjezdnych jest to wizytówka naszego klubu a wizytówki muszą wyglądać dobrzekyS pisze:Odpoczynek na jeden dzien (jutro odblokuje, przemyslcie czasem czy nie lepiej ponapinac sie z kibicami z Polkowic (licze na poczucie humoru forumowiczow), niz klocic we wlasnym gronie).
Biało-niebieskie Gorzowskie barwy królewskie!
Wróć do „AZS-PWSZ Gorzów Wlkp.”