Sezon 2007/08
Moderatorzy: thomas72, kyS, tadziu
Kmitek85, odejścia Madzi i Mai nie powinniśmy na razie rozpatrywać jako poważnej straty. Fakt, że gdyby obie zostały też bym się bardzo z tego ucieszył. Okres transferowy trwa, więc poczekajmy i zobaczymy, co sie będzie działo dalej. Ważne jest aby kompletowanie składu na końcu wyszło na plus. Nie wiemy jeszcze nic o ewentualnych wzmocnieniach, kim się Darek interesuje, z kim prowadzi rozmowy itp.
Co do Madzi, to uważam, że dobrze wywiązywała się ze swojej roli w zespole i mozemy Jej teraz tylko za to wszystko serdecznie podziękować. Postanowiła zmienić coś w Swoim życiu, więc nalezy także życzyć Jej powodzenia w podbijaniu Europy
Co do Madzi, to uważam, że dobrze wywiązywała się ze swojej roli w zespole i mozemy Jej teraz tylko za to wszystko serdecznie podziękować. Postanowiła zmienić coś w Swoim życiu, więc nalezy także życzyć Jej powodzenia w podbijaniu Europy
-
Endrju
- Senior
- Kontaktowanie:
Ehh... to ze Madzia odejdzie to bylo juz pewne zanim sie sezon skonczyl
Heh dobrze ze sobie zrobilem w ostatnim meczu fotke na pamiatke
.
A co do Maji to jestem zaskoczony... jednak moze tak jak Trener mowil znajdziemy zawodniczke lepsza od niej
A co do Maji to jestem zaskoczony... jednak moze tak jak Trener mowil znajdziemy zawodniczke lepsza od niej
NIGDY NIE ZGINIE AZS !! NIGDY NIE ZGINIE !!
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem
-
tomaszek
Endrju pisze:Ehh... to ze Madzia odejdzie to bylo juz pewne zanim sie sezon skonczylHeh dobrze ze sobie zrobilem w ostatnim meczu fotke na pamiatke
.
heh no te fotki to nam sie udało
A co do Mai to smutno mi ze odchodzi. A komu bedziemy spiewac Pszczółke Maję?!.
Proponuje sie zebrac i pojechac na mecz Polska-Słowenia do Gdyni 1 wrzesnia i zaspiewac MAI poraz ostatni!!!Niech pamieta ze ma kibiców w Gorzowie
-
Endrju
- Senior
- Kontaktowanie:
Gorzów: Zatrzymać najlepsze
Choć sezon ogórkowy w pełni działacze gorzowskiego AZS-u PWSZ Sowood nie próżnują. Po zdobyciu przez zespół z Gorzowa czwartego miejsca w lidze apetyty na przyszły sezon są dużo większe. Aby nawiązać walkę z najlepszymi w kraju AZS musi zatrzymać swoje kluczowe zawodniczki.
Przed nowym sezonem kibice mogą być pewni, że zobaczą w gorzowskiej hali Aleksandrę Karpińską oraz Justynę Żurowską. Bardzo blisko podpisania kontraktu na przyszły sezon jest Agnieszka Szott. Także rozmowy z Katariną Ristic idą w dobrą stronę i najprawdopodobniej słoweńska rozgrywająca nadal będzie czarowała gorzowską publiczność swoimi rzutami za trzy. Można przypuszczać, że w Gorzowie pozostaną również Katarzyna Czubak, Joanna Czarnecka i Barbara Kaszewska. Wciąż ważny kontrakt ma także Aleksandra Chomać.
Po stronie strat gorzowskiej drużyny również długa lista. W przyszłym sezonie zabraknie na pewno Magdaleny Kozdroń, która wybrała kierunek południowoeuropejski. Bardzo prawdopodobne, że również Judyta Banaszkiewicz kontynuować będzie swoją karierę w Hiszpanii. O ile tych dwóch strat można się było spodziewać to decyzja Joanny Zalesiak była bardzo zaskakująca dla trenera. Reprezentantka Polski do lat 20 wybrała grę (i naukę) za Oceanem. W Gorzowie także nie zobaczymy Słowenki Mai Drozg, z której usług zrezygnował Dariusz Maciejewski oraz Weroniki Toporowskiej, która większość sezonu spędziła w I ligowych rezerwach klubu.
O potencjalnych wzmocnieniach AZS-u jeszcze nie słychać, lecz możemy się spodziewać, że działacze w niedługim czasie odkryją karty i dowiemy się, kto w przyszłym sezonie wzmocni AZS PWSZ Sowood Gorzów.
Tomasz Michalak/plkk.pl
Hmmmm
Ciekawe kto to taki pisal ten news

Choć sezon ogórkowy w pełni działacze gorzowskiego AZS-u PWSZ Sowood nie próżnują. Po zdobyciu przez zespół z Gorzowa czwartego miejsca w lidze apetyty na przyszły sezon są dużo większe. Aby nawiązać walkę z najlepszymi w kraju AZS musi zatrzymać swoje kluczowe zawodniczki.
Przed nowym sezonem kibice mogą być pewni, że zobaczą w gorzowskiej hali Aleksandrę Karpińską oraz Justynę Żurowską. Bardzo blisko podpisania kontraktu na przyszły sezon jest Agnieszka Szott. Także rozmowy z Katariną Ristic idą w dobrą stronę i najprawdopodobniej słoweńska rozgrywająca nadal będzie czarowała gorzowską publiczność swoimi rzutami za trzy. Można przypuszczać, że w Gorzowie pozostaną również Katarzyna Czubak, Joanna Czarnecka i Barbara Kaszewska. Wciąż ważny kontrakt ma także Aleksandra Chomać.
Po stronie strat gorzowskiej drużyny również długa lista. W przyszłym sezonie zabraknie na pewno Magdaleny Kozdroń, która wybrała kierunek południowoeuropejski. Bardzo prawdopodobne, że również Judyta Banaszkiewicz kontynuować będzie swoją karierę w Hiszpanii. O ile tych dwóch strat można się było spodziewać to decyzja Joanny Zalesiak była bardzo zaskakująca dla trenera. Reprezentantka Polski do lat 20 wybrała grę (i naukę) za Oceanem. W Gorzowie także nie zobaczymy Słowenki Mai Drozg, z której usług zrezygnował Dariusz Maciejewski oraz Weroniki Toporowskiej, która większość sezonu spędziła w I ligowych rezerwach klubu.
O potencjalnych wzmocnieniach AZS-u jeszcze nie słychać, lecz możemy się spodziewać, że działacze w niedługim czasie odkryją karty i dowiemy się, kto w przyszłym sezonie wzmocni AZS PWSZ Sowood Gorzów.
Tomasz Michalak/plkk.pl
Hmmmm
NIGDY NIE ZGINIE AZS !! NIGDY NIE ZGINIE !!
-
tomaszek
-
tomaszek
kmitek85 pisze:A ja te zapytam ponownie. Trzon starego zespołu super jak najbardziej ale gdzie są wzmocnienia. Myślę że gorzowski klub powinien zdradzić już jakieś informacje, a jak nie to co planują bo my kibice oczekujemy na to
Klub nie zdradza bo konkurencja czycha. Ale spokojnie niedlugo beda pewne niespodzianki. Na pewno cierpliwosc kibicow zostanie nagrodzona.
Halo!
Trochę realizmu proszę jak nie będzie wzmocnień albo jakaś juniorka nie okaże się super odkryciem to utrzymanie naszego co by nie było wysokiego 4 miejsca przy powiększonej ekstraklasie będzie złudnym marzeniem
Biało-niebieskie Gorzowskie barwy królewskie!
- Siero
- Senior
- Kontaktowanie:
chyba, że bank obrobiciekmitek85 pisze:Z jednej strony szkoda że Asia jedzie, ale może się tam dużo nauczy a później ze che wrócić do naszego Gorzowa
MRKS Włókniarz Pabianice http://mrks.wlokniarz.info/
Wróć do „AZS-PWSZ Gorzów Wlkp.”