Sezon 2007/08

Moderatorzy: thomas72, kyS, tadziu

kmitek85
Nowy na forum

Postautor: kmitek85 » 16 maja 2007, 13:46

Jak narazie widzę to nasz klub traci koszykarki, które były czołowymi zawodniczkami w poprzednim sezonie mowa o Madzi i Mai. No to o osłabieniach już wiemy a gdzie jakieś wsparcie, przecież mamy grać w pucharach więc coś się muszi dziać w tym naszym oknie transferowym.

Awatar użytkownika
pawelsuch
Amator
Kontaktowanie:

Postautor: pawelsuch » 16 maja 2007, 14:20

Dziwi mnie tylko Basia myslalme ze odejdzie w tym sezonie :)

Barti
Żak

Postautor: Barti » 16 maja 2007, 14:31

Kmitek85, odejścia Madzi i Mai nie powinniśmy na razie rozpatrywać jako poważnej straty. Fakt, że gdyby obie zostały też bym się bardzo z tego ucieszył. Okres transferowy trwa, więc poczekajmy i zobaczymy, co sie będzie działo dalej. Ważne jest aby kompletowanie składu na końcu wyszło na plus. Nie wiemy jeszcze nic o ewentualnych wzmocnieniach, kim się Darek interesuje, z kim prowadzi rozmowy itp.
Co do Madzi, to uważam, że dobrze wywiązywała się ze swojej roli w zespole i mozemy Jej teraz tylko za to wszystko serdecznie podziękować. Postanowiła zmienić coś w Swoim życiu, więc nalezy także życzyć Jej powodzenia w podbijaniu Europy :D

Endrju
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Endrju » 16 maja 2007, 14:47

Ehh... to ze Madzia odejdzie to bylo juz pewne zanim sie sezon skonczyl :(Heh dobrze ze sobie zrobilem w ostatnim meczu fotke na pamiatke :D .
A co do Maji to jestem zaskoczony... jednak moze tak jak Trener mowil znajdziemy zawodniczke lepsza od niej :D
NIGDY NIE ZGINIE AZS !! NIGDY NIE ZGINIE !!
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem

tomaszek

Postautor: tomaszek » 16 maja 2007, 16:38

Endrju pisze:Ehh... to ze Madzia odejdzie to bylo juz pewne zanim sie sezon skonczyl :(Heh dobrze ze sobie zrobilem w ostatnim meczu fotke na pamiatke :D .

heh no te fotki to nam sie udało :lol:

A co do Mai to smutno mi ze odchodzi. A komu bedziemy spiewac Pszczółke Maję?!.

Proponuje sie zebrac i pojechac na mecz Polska-Słowenia do Gdyni 1 wrzesnia i zaspiewac MAI poraz ostatni!!!Niech pamieta ze ma kibiców w Gorzowie :D

cholinex
Amator

Postautor: cholinex » 16 maja 2007, 18:35

mysle ze to nie jrest zly pomysl i naprawde mozna by pomyslec o tym wyjezdzie cos ja jestem jak najbardziej za!! Tomaszek ty to masz pomysly :P
Jedno Serce Jedno Bicie AZS Na Całe Życie:D

Endrju
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Endrju » 16 maja 2007, 19:16

Eh... ja nie dam rady :/ bo tego dnia jest Slub mojej siostry :(
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem

Endrju
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Endrju » 16 maja 2007, 20:50

Gorzów: Zatrzymać najlepsze

Choć sezon ogórkowy w pełni działacze gorzowskiego AZS-u PWSZ Sowood nie próżnują. Po zdobyciu przez zespół z Gorzowa czwartego miejsca w lidze apetyty na przyszły sezon są dużo większe. Aby nawiązać walkę z najlepszymi w kraju AZS musi zatrzymać swoje kluczowe zawodniczki.

Przed nowym sezonem kibice mogą być pewni, że zobaczą w gorzowskiej hali Aleksandrę Karpińską oraz Justynę Żurowską. Bardzo blisko podpisania kontraktu na przyszły sezon jest Agnieszka Szott. Także rozmowy z Katariną Ristic idą w dobrą stronę i najprawdopodobniej słoweńska rozgrywająca nadal będzie czarowała gorzowską publiczność swoimi rzutami za trzy. Można przypuszczać, że w Gorzowie pozostaną również Katarzyna Czubak, Joanna Czarnecka i Barbara Kaszewska. Wciąż ważny kontrakt ma także Aleksandra Chomać.

Po stronie strat gorzowskiej drużyny również długa lista. W przyszłym sezonie zabraknie na pewno Magdaleny Kozdroń, która wybrała kierunek południowoeuropejski. Bardzo prawdopodobne, że również Judyta Banaszkiewicz kontynuować będzie swoją karierę w Hiszpanii. O ile tych dwóch strat można się było spodziewać to decyzja Joanny Zalesiak była bardzo zaskakująca dla trenera. Reprezentantka Polski do lat 20 wybrała grę (i naukę) za Oceanem. W Gorzowie także nie zobaczymy Słowenki Mai Drozg, z której usług zrezygnował Dariusz Maciejewski oraz Weroniki Toporowskiej, która większość sezonu spędziła w I ligowych rezerwach klubu.

O potencjalnych wzmocnieniach AZS-u jeszcze nie słychać, lecz możemy się spodziewać, że działacze w niedługim czasie odkryją karty i dowiemy się, kto w przyszłym sezonie wzmocni AZS PWSZ Sowood Gorzów.

Tomasz Michalak/plkk.pl

Hmmmm :D Ciekawe kto to taki pisal ten news :D :D :D :P

tomaszek

Postautor: tomaszek » 17 maja 2007, 17:39

Endrju pisze:Hmmmm :D Ciekawe kto to taki pisal ten news :D :D :D :P

Heh Endrju :D Żebym to ja wiedzial kto to pisal :D Ale jak sie dowiem to obiecuje ze zdemaskuje autora :D

Aha już dzis moge sprostowac newsa! AGA PODPISALA NOWY KONTRAKT!

kmitek85
Nowy na forum

Postautor: kmitek85 » 17 maja 2007, 18:13

A ja te zapytam ponownie. Trzon starego zespołu super jak najbardziej ale gdzie są wzmocnienia. Myślę że gorzowski klub powinien zdradzić już jakieś informacje, a jak nie to co planują bo my kibice oczekujemy na to :twisted:

tomaszek

Postautor: tomaszek » 17 maja 2007, 18:21

kmitek85 pisze:A ja te zapytam ponownie. Trzon starego zespołu super jak najbardziej ale gdzie są wzmocnienia. Myślę że gorzowski klub powinien zdradzić już jakieś informacje, a jak nie to co planują bo my kibice oczekujemy na to :twisted:

Klub nie zdradza bo konkurencja czycha. Ale spokojnie niedlugo beda pewne niespodzianki. Na pewno cierpliwosc kibicow zostanie nagrodzona.

kmitek85
Nowy na forum

Postautor: kmitek85 » 17 maja 2007, 19:07

No zobaczymy mam nadzieję bo muszą być wzmocnienia bez nich zostajemy na tej pozycji. Ale ja wierze że będzie dobrze bo tylko AZS W SERCU NASZYM JEST

Awatar użytkownika
erratu
Nowy na forum

Halo!

Postautor: erratu » 18 maja 2007, 05:08

Trochę realizmu proszę jak nie będzie wzmocnień albo jakaś juniorka nie okaże się super odkryciem to utrzymanie naszego co by nie było wysokiego 4 miejsca przy powiększonej ekstraklasie będzie złudnym marzeniem
Biało-niebieskie Gorzowskie barwy królewskie!

Awatar użytkownika
Siero
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Siero » 18 maja 2007, 06:39

kmitek85 pisze:Z jednej strony szkoda że Asia jedzie, ale może się tam dużo nauczy a później ze che wrócić do naszego Gorzowa :D
chyba, że bank obrobicie :D
MRKS Włókniarz Pabianice http://mrks.wlokniarz.info/

kmitek85
Nowy na forum

Postautor: kmitek85 » 18 maja 2007, 09:49

Mamy Keti!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Podpisala roczny kontrakt ale My jej tak latwo nie puscimy...

zródło: nasz niezawodny paparazzi Bartek Z. Very Happy

Wróć do „AZS-PWSZ Gorzów Wlkp.”