Czar przerwy

Moderatorzy: thomas72, kyS, tadziu

Waldek

Czar przerwy

Postautor: Waldek » 30 grudnia 2004, 19:47

Nie mogę zrozumieć czemu jak przychodzę na mecze to atmosfera na nich jest przygnębiająca,ale czemu tu się dziwić skoro nasza drużyna gra- pożal sie Boże

Jeśli chodzi o przerwę w meczu to panowie organizatorzy moglibyscie sie postarać o jakieś atrakcje bo to co widzę to żenada i wielka tandeta

Zauważyłem ,że większość kibiców jeżeli tak o nich można mówić przychodzi popatrzeć na Panią Agę Szot i nie wiem czym sie tu podniecać skoro ona nie jest aż taka ładna i ma brzydki głos.

Awatar użytkownika
thomas72
Młodzik

Re: Czar przerwy

Postautor: thomas72 » 30 grudnia 2004, 20:19

Waldek pisze:Nie mogę zrozumieć czemu jak przychodzę na mecze to atmosfera na nich jest przygnębiająca,ale czemu tu się dziwić skoro nasza drużyna gra- pożal sie Boże

Jeśli chodzi o przerwę w meczu to panowie organizatorzy moglibyscie sie postarać o jakieś atrakcje bo to co widzę to żenada i wielka tandeta

Zauważyłem ,że większość kibiców jeżeli tak o nich można mówić przychodzi popatrzeć na Panią Agę Szot i nie wiem czym sie tu podniecać skoro ona nie jest aż taka ładna i ma brzydki głos.

drogi waldku, na ZPT w szkole podstawowej uczyli mnie jak sie robi pompony: wycina sie dwa duze koła z dziurką i przeplata sie włóczkę dookoła potem sie ja przecina i zwiazuje, to pokrótce,. myśle ze rajstopy w swoim rozmiarze znajdziesz i mini równiez. myśle ze jakis układ choreograficzny tez mozesz opracować i wyskoczyc na parkiet w przewie, jak cos to ci pomoge załatwic to z organizatorami. co do Agi Szott to juz sie nie bede wypowiadał, bo juz mi sie znudziło, i wszyscy znają moje zdanie na jej temat. pozdrawiam cie drogi waldku i chetnie popatrzymy jak robisz szoł.
pa
Ostatnio zmieniony 31 grudnia 2004, 09:04 przez thomas72, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek

Awatar użytkownika
Konstanty Indelfons Gałcz
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: Konstanty Indelfons Gałcz » 30 grudnia 2004, 22:12

Styl wypowiedzi nie jest może wspaniały ale sam pomysł dobry! Co prawda wizja jednego lub kilku facetów w mini nie napawa mnie radością ale faktycznie można by coś zorganizować w przerwie, w końcu na uczelni aż roji sie od pieknych dziewczyn wiec może jakiś chciał by wystepować w jakiś pokazach ! Trzeba by sie nad tym zastanowić !! Kto jest za ?
Wygramy z Wami !!Obrazek

KIBIC
Junior

Postautor: KIBIC » 30 grudnia 2004, 22:21

u nas są cheerleaderki :) 8)
http://www.lechiarugby.pl !!

(\_/)
(O.o)
(> <)

This is Bunny.
Copy Bunny into your signature
to help him on his way to world Domination :lol:

mawi
Żak

Postautor: mawi » 30 grudnia 2004, 23:37

Władeczku to może wybież się na "noge" gdzie sobie poleżysz na trawie ciachniesz piwko rzucisz "mięsem" i będzie ci wesoło. Jak nie czujesz tych wibracji to sobie odpuść.

Awatar użytkownika
Mytek
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Mytek » 30 grudnia 2004, 23:43

Waldek pisze:Nie mogę zrozumieć czemu jak przychodzę na mecze to atmosfera na nich jest przygnębiająca,ale czemu tu się dziwić skoro nasza drużyna gra- pożal sie Boże

Waldek!!! a ty widziales choc raz w zyciu Age Szott?
a jesli chcesz zobaczyc jakis uklad choreograficzny to zapraszam do Poznania, do Areny!!! Moze nie zawsze, ale czasem, szczegolnie ostatnio, pojawiaja sie cheerleaderki, wiec moglbys sie czegos nauczyc od nich :D :D :D
reloaded :]

Awatar użytkownika
MirU <poznań>
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: MirU <poznań> » 31 grudnia 2004, 01:18

KIBIC pisze:u nas są cheerleaderki :) 8)

U nas równierz są cheerleaderki na meczach ale co prawda nie na wszystkich, nie wiem czemu :( Jest to fajny sposób na "wypełnienie" czasu kiedy to trwa przerwa meczu. Za czasów Starego Browaru były konkursy rzótów do kosza przez kibiców i nawet konkretne nagrody :) ale to już przeszłość i trzeba o tym zapomnieć, cieszmy się tym co jest... :lol:

KIBIC
Junior

Postautor: KIBIC » 31 grudnia 2004, 01:21

MirU <poznań> pisze:
KIBIC pisze:u nas są cheerleaderki :) 8)

U nas równierz są cheerleaderki na meczach ale co prawda nie na wszystkich, nie wiem czemu :( Jest to fajny sposób na "wypełnienie" czasu kiedy to trwa przerwa meczu. Za czasów Starego Browaru były konkursy rzótów do kosza przez kibiców i nawet konkretne nagrody :) ale to już przeszłość i trzeba o tym zapomnieć, cieszmy się tym co jest... :lol:

konkursy to standard ale dla dzieci
czasami się też zdarzają dla dorosłych ostatnio można było wygrać 1000zł 8)
ps. a masz może fotki waszych cheerleaderek ?? 8)

(\_/)
(O.o)
(> <)

This is Bunny.

Awatar użytkownika
thomas72
Młodzik

Postautor: thomas72 » 31 grudnia 2004, 01:31

Mytek pisze:
Waldek pisze:1...drużyna gra- pożal sie Boże

2.Jeśli chodzi o przerwę w meczu to panowie organizatorzy moglibyscie sie postarać o jakieś atrakcje bo to co widzę to żenada i wielka tandeta

3.Zauważyłem ,że większość kibiców jeżeli tak o nich można mówić przychodzi popatrzeć na Panią Agę Szot i nie wiem czym sie tu podniecać skoro
4.ona nie jest aż taka ładna i ma brzydki głos.

Waldek!!! a ty widziales choc raz w zyciu Age Szott?
a jesli chcesz zobaczyc jakis uklad choreograficzny to zapraszam do Poznania, do Areny!!! :D :D :D

1. pełen obiektywizm-brawo :!:
2. musisz skorzystac z propozycji-faceci w rajtuzach, to bedzie ubaw :!:
3. Arena wzywa, waldemar, do dzieła :!:
4. co ty wiesz o kobietach, nie wypowiadaj sie o kimś kogo w ogóle nie znasz.

ps.
jak mnie bawią takie wypowiedzi, ma brzydki głos, jak to przeczytałem to śmiałem sie przez pół dnia.
niedługo zaczna pisac, ze ma włosy w nosie i na pietach tatuze a suwarowa źle sie uczesała... itp
Co ma głos czy uroda do gry w koszykówke? przypominam ze to jest forum o tematyce kobiecej koszykówki, ale jesli ktoś ma ochote popatrzec na ładne laski czy je oceniac, to prosze poszukac sobie forum z modelkami czy coś podobnego. wydaje mi sie ze koszykarka powinna byc "masywna" a nie wychudzona jak tzw wieszak. ja również lubie patrzec na ładne, szczupłe kobiety, ale na kosza zacząłem chodzic i sie interesowac nie ze wzgladu na dziewczyny!
wybory były i to było miłe pewnie równiez dla koszykarek, ale skończmy juz wreszcie kłutnie na tematy urody, bo widac ze wiekszość postów piszą faceci, i to nie jest tylko moja opinia.
wyluzujcie, bo poprosze by admin poblokował wszystkie takie tematy, albo sam je bede wywalał bez słowa wytłumaczenia.

Miłej zabawy i zdrówka w Nowym 2005 roku życze wraz z rodzinką !!!
Obrazek

Awatar użytkownika
kyS
Kadet

Postautor: kyS » 31 grudnia 2004, 11:23

A ja thomasowi pomoge.
Jak chcecie zobaczycy ciekawe widowisko podczas przerwy to wyjdzie na papierosa na zewnatrz - naprawde fajnie to wyglada.
Na serio to raz byli b-boje i tnaczyli w rytmie hiphopa 8) , nawet fajne to bylo. Na meczach Stali tancza dziewczyny, tylko ze tam to ich w ogole nei widac. Chyba moglyby zatanczyc tez na koszykarkach - maly problem: ja ich nie znam.
Obrazek

CokolwiekPomiedzyLudzmiKonczySie
ZnaczyNigdySieNieZaczelo
GdybyPrawdziwieSieZaczeloNieSkonczylobySie
SkonczyloSieBoSieNieZaczelo
CokolwiekPrawdziwieSieZaczynaNigdySieNieKonczy

MARAS
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: MARAS » 31 grudnia 2004, 14:45

Oj widze ze kolega Waldek cos sie speszyl waszymi radami.
Chyba skapowal co powiedzial!
Znalazl sie w kropce :lol:
Chwiałka A Chwiałka Z Chwiałka AZS!

organizator

...

Postautor: organizator » 02 stycznia 2005, 14:54

Chciałbym poinformowac, ze 08.01.2005 na meczu z Pabianicami w czasie przerw beda wystepowale cheerleaders:) zycze milego ogladania:D

Awatar użytkownika
kyS
Kadet

Re: ...

Postautor: kyS » 02 stycznia 2005, 16:34

organizator pisze:Chciałbym poinformowac, ze 08.01.2005 na meczu z Pabianicami w czasie przerw beda wystepowale cheerleaders:) zycze milego ogladania:D

Waldek juz mozesz sie spokojnie wypowiadac na forum. organiztaor Cie wyratowal 8)
Odrazu taka prosba: ludzie przyjdzcie na mecz i dokladnei napatrzcie sie na te cheerleaderki, zeby pozniej nie blagac o zdjecia, no i nie zakladajcie tematu, ktora czeerleaderka jest najladniejcza :wink:
Gratulacje dla organizatorow za pomysl, b-boje tez byli fajni :D
Obrazek

CokolwiekPomiedzyLudzmiKonczySie

ZnaczyNigdySieNieZaczelo

GdybyPrawdziwieSieZaczeloNieSkonczylobySie

SkonczyloSieBoSieNieZaczelo

CokolwiekPrawdziwieSieZaczynaNigdySieNieKonczy

KIBIC
Junior

Postautor: KIBIC » 02 stycznia 2005, 18:59

naszych i tak nie przebiją uroda ani układami :lol:

(\_/)
(O.o)
(> <)

This is Bunny.

Awatar użytkownika
thomas72
Młodzik

Postautor: thomas72 » 02 stycznia 2005, 19:07

KIBIC pisze:naszych i tak nie przebiją uroda ani układami :lol:

kibic nie zaczynaj znów... my juz mamy dość p... o d...

jak zatańczą tak bedzie, super ze ktos coś organizuje w tym kierunku.
dziekujemy organizatorom.
pozdro :cry:
Obrazek

Wróć do „AZS-PWSZ Gorzów Wlkp.”