Czar przerwy
Moderatorzy: thomas72, kyS, tadziu
-
Waldek
Czar przerwy
Nie mogę zrozumieć czemu jak przychodzę na mecze to atmosfera na nich jest przygnębiająca,ale czemu tu się dziwić skoro nasza drużyna gra- pożal sie Boże
Jeśli chodzi o przerwę w meczu to panowie organizatorzy moglibyscie sie postarać o jakieś atrakcje bo to co widzę to żenada i wielka tandeta
Zauważyłem ,że większość kibiców jeżeli tak o nich można mówić przychodzi popatrzeć na Panią Agę Szot i nie wiem czym sie tu podniecać skoro ona nie jest aż taka ładna i ma brzydki głos.
Jeśli chodzi o przerwę w meczu to panowie organizatorzy moglibyscie sie postarać o jakieś atrakcje bo to co widzę to żenada i wielka tandeta
Zauważyłem ,że większość kibiców jeżeli tak o nich można mówić przychodzi popatrzeć na Panią Agę Szot i nie wiem czym sie tu podniecać skoro ona nie jest aż taka ładna i ma brzydki głos.
Re: Czar przerwy
Waldek pisze:Nie mogę zrozumieć czemu jak przychodzę na mecze to atmosfera na nich jest przygnębiająca,ale czemu tu się dziwić skoro nasza drużyna gra- pożal sie Boże
drogi waldku, na ZPT w szkole podstawowej uczyli mnie jak sie robi pompony: wycina sie dwa duze koła z dziurką i przeplata sie włóczkę dookoła potem sie ja przecina i zwiazuje, to pokrótce,. myśle ze rajstopy w swoim rozmiarze znajdziesz i mini równiez. myśle ze jakis układ choreograficzny tez mozesz opracować i wyskoczyc na parkiet w przewie, jak cos to ci pomoge załatwic to z organizatorami. co do Agi Szott to juz sie nie bede wypowiadał, bo juz mi sie znudziło, i wszyscy znają moje zdanie na jej temat. pozdrawiam cie drogi waldku i chetnie popatrzymy jak robisz szoł.
pa
Ostatnio zmieniony 31 grudnia 2004, 09:04 przez thomas72, łącznie zmieniany 1 raz.
- Konstanty Indelfons Gałcz
- Żak
- Kontaktowanie:
Styl wypowiedzi nie jest może wspaniały ale sam pomysł dobry! Co prawda wizja jednego lub kilku facetów w mini nie napawa mnie radością ale faktycznie można by coś zorganizować w przerwie, w końcu na uczelni aż roji sie od pieknych dziewczyn wiec może jakiś chciał by wystepować w jakiś pokazach ! Trzeba by sie nad tym zastanowić !! Kto jest za ?
Wygramy z Wami !!

u nas są cheerleaderki

http://www.lechiarugby.pl !!
(\_/)
(O.o)
(> <)
This is Bunny.
Copy Bunny into your signature
to help him on his way to world Domination
(\_/)
(O.o)
(> <)
This is Bunny.
- Mytek
- Junior
- Kontaktowanie:
Waldek pisze:Nie mogę zrozumieć czemu jak przychodzę na mecze to atmosfera na nich jest przygnębiająca,ale czemu tu się dziwić skoro nasza drużyna gra- pożal sie Boże
Waldek!!! a ty widziales choc raz w zyciu Age Szott?
a jesli chcesz zobaczyc jakis uklad choreograficzny to zapraszam do Poznania, do Areny!!! Moze nie zawsze, ale czasem, szczegolnie ostatnio, pojawiaja sie cheerleaderki, wiec moglbys sie czegos nauczyc od nich
reloaded :]
- MirU <poznań>
- Kadet
- Kontaktowanie:
KIBIC pisze:u nas są cheerleaderki![]()
U nas równierz są cheerleaderki na meczach ale co prawda nie na wszystkich, nie wiem czemu
MirU <poznań> pisze:KIBIC pisze:u nas są cheerleaderki![]()
U nas równierz są cheerleaderki na meczach ale co prawda nie na wszystkich, nie wiem czemuJest to fajny sposób na "wypełnienie" czasu kiedy to trwa przerwa meczu. Za czasów Starego Browaru były konkursy rzótów do kosza przez kibiców i nawet konkretne nagrody
ale to już przeszłość i trzeba o tym zapomnieć, cieszmy się tym co jest...
konkursy to standard ale dla dzieci
czasami się też zdarzają dla dorosłych ostatnio można było wygrać 1000zł
ps. a masz może fotki waszych cheerleaderek ??
(\_/)
(O.o)
(> <)
This is Bunny.
(\_/)
(O.o)
(> <)
This is Bunny.
Mytek pisze:Waldek pisze:1...drużyna gra- pożal sie Boże
2.Jeśli chodzi o przerwę w meczu to panowie organizatorzy moglibyscie sie postarać o jakieś atrakcje bo to co widzę to żenada i wielka tandeta
3.Zauważyłem ,że większość kibiców jeżeli tak o nich można mówić przychodzi popatrzeć na Panią Agę Szot i nie wiem czym sie tu podniecać skoro
4.ona nie jest aż taka ładna i ma brzydki głos.
Waldek!!! a ty widziales choc raz w zyciu Age Szott?
a jesli chcesz zobaczyc jakis uklad choreograficzny to zapraszam do Poznania, do Areny!!!![]()
![]()
1. pełen obiektywizm-brawo
2. musisz skorzystac z propozycji-faceci w rajtuzach, to bedzie ubaw
3. Arena wzywa, waldemar, do dzieła
4. co ty wiesz o kobietach, nie wypowiadaj sie o kimś kogo w ogóle nie znasz.
ps.
jak mnie bawią takie wypowiedzi, ma brzydki głos, jak to przeczytałem to śmiałem sie przez pół dnia.
niedługo zaczna pisac, ze ma włosy w nosie i na pietach tatuze a suwarowa źle sie uczesała... itp
Co ma głos czy uroda do gry w koszykówke? przypominam ze to jest forum o tematyce kobiecej koszykówki, ale jesli ktoś ma ochote popatrzec na ładne laski czy je oceniac, to prosze poszukac sobie forum z modelkami czy coś podobnego. wydaje mi sie ze koszykarka powinna byc "masywna" a nie wychudzona jak tzw wieszak. ja również lubie patrzec na ładne, szczupłe kobiety, ale na kosza zacząłem chodzic i sie interesowac nie ze wzgladu na dziewczyny!
wybory były i to było miłe pewnie równiez dla koszykarek, ale skończmy juz wreszcie kłutnie na tematy urody, bo widac ze wiekszość postów piszą faceci, i to nie jest tylko moja opinia.
wyluzujcie, bo poprosze by admin poblokował wszystkie takie tematy, albo sam je bede wywalał bez słowa wytłumaczenia.
Miłej zabawy i zdrówka w Nowym 2005 roku życze wraz z rodzinką !!!
A ja thomasowi pomoge.
Jak chcecie zobaczycy ciekawe widowisko podczas przerwy to wyjdzie na papierosa na zewnatrz - naprawde fajnie to wyglada.
Na serio to raz byli b-boje i tnaczyli w rytmie hiphopa
, nawet fajne to bylo. Na meczach Stali tancza dziewczyny, tylko ze tam to ich w ogole nei widac. Chyba moglyby zatanczyc tez na koszykarkach - maly problem: ja ich nie znam.
Jak chcecie zobaczycy ciekawe widowisko podczas przerwy to wyjdzie na papierosa na zewnatrz - naprawde fajnie to wyglada.
Na serio to raz byli b-boje i tnaczyli w rytmie hiphopa
CokolwiekPomiedzyLudzmiKonczySie
ZnaczyNigdySieNieZaczelo
GdybyPrawdziwieSieZaczeloNieSkonczylobySie
SkonczyloSieBoSieNieZaczelo
CokolwiekPrawdziwieSieZaczynaNigdySieNieKonczy
Re: ...
organizator pisze:Chciałbym poinformowac, ze 08.01.2005 na meczu z Pabianicami w czasie przerw beda wystepowale cheerleaders:) zycze milego ogladania:D
Waldek juz mozesz sie spokojnie wypowiadac na forum. organiztaor Cie wyratowal
Odrazu taka prosba: ludzie przyjdzcie na mecz i dokladnei napatrzcie sie na te cheerleaderki, zeby pozniej nie blagac o zdjecia, no i nie zakladajcie tematu, ktora czeerleaderka jest najladniejcza
Gratulacje dla organizatorow za pomysl, b-boje tez byli fajni

CokolwiekPomiedzyLudzmiKonczySie
ZnaczyNigdySieNieZaczelo
GdybyPrawdziwieSieZaczeloNieSkonczylobySie
SkonczyloSieBoSieNieZaczelo
CokolwiekPrawdziwieSieZaczynaNigdySieNieKonczy
naszych i tak nie przebiją uroda ani układami 
(\_/)
(O.o)
(> <)
This is Bunny.