offtopic

Moderatorzy: thomas72, kyS, tadziu

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 02 stycznia 2005, 23:02

KIBIC pisze:
thomas72 pisze:...kibic nie zaczynaj znów... my juz mamy dość p... o d...

to niby czemu wybrałeś {nie mam zamiaru nikogo obraźić} żeńską a nie męską koszykówke ??

To znaczy, że jedynym powodem Twojego zainteresowania się koszykówką żeńską jest chęć popatrzenia sobie na ... Hmmm...
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']

KIBIC
Junior

Postautor: KIBIC » 02 stycznia 2005, 23:05

na piękne kobiety. Dokładnie tak :)
koszykarki cheerleaderki lub hostessy

jesli byłoby inaczej wybrał bym trefl sopot z Gdańska mam bliżej :) :lol: 8)
co prawda na treflu też są cheerleaderki ale tu mam wszystkiego więcej ?? ;)
http://www.lechiarugby.pl !!

(\_/)
(O.o)
(> <)

This is Bunny.
Copy Bunny into your signature
to help him on his way to world Domination :lol:

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 02 stycznia 2005, 23:09

Hmmm... i to bardzo HMMMMMM ;) No cóż.. powód jak powód... choć dla mnie akurat bezsensu, ale nie mnie oceniać - każdy ma swoje argumenty przemawiające za tą dyscypliną.

KIBIC
Junior

Postautor: KIBIC » 02 stycznia 2005, 23:13

Seba pisze:Hmmm... i to bardzo HMMMMMM ;) No cóż.. powód jak powód... choć dla mnie akurat bezsensu, ale nie mnie oceniać - każdy ma swoje argumenty przemawiające za tą dyscypliną.

możesz to rozwinąć ??
ps i nigdzie nie napisałem , że nie śledze postępów chłopaków z Sopotu ;)
i sam nie pogrywam w kosza 8)

(\_/)
(O.o)
(> <)

This is Bunny.

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 02 stycznia 2005, 23:24

Nie chciałbym się wgłębiać za bardzo w temat "wyższości" jednego sportu nad drugim... na pewno nie to miejsce, tak w skrócie więc...

Po pierwsze - kierując się Twoimi argumentami Olimpia Poznań od dawna nie powinna mieć kibiców. Jeśli nie liczy się sport, a tylko patrzenie na ... to ... hmmm... czułbym się dziwnie przychodząc pod tym kątem na mecze naszych młodziutkich zawodniczek.

Po drugie - hmmm... zostając kiedys kibicem akurat tej dyscypliny zrobiłem to w pełni świadomy "wyższości" - fakt, miałem okazje obejrzeć na własne oczy kilka spotkań o których fani kosza w męskim wydaniu w Polsce mogą sobie pomarzyć. Widziałem gwiazdy, które poziomem i umiejętnościami można porównać jedynie do Jordana. Dla mnie koszykówka w wydaniu pań od zawsze byłą ciekawsza, bardziej zacięta, często bardziej emocjonująca, a co najważniejsze dla mnie, jako zapalonego koszykarza, również bliższa - więcej mogłem się nauczyć oglądając najlepsze zawodniczki (niestety nie mam dwóch metrów i zostaje tylko technika;)

Po trzecie - muszę przyznać, że mnie zdecydowanie załamałeś :( Widać, że nie liczy się sport, a ładna pupa... takie podejście w dużym stopniu obraża koszykarki, również po części kibicujących ich dokonaniom kibiców. Może patrzę ze złej strony, ale dla mnie od dawna niektóre postaci z tego sportu to legendy, mecze to najpiękniejsze wydarzenia sportowe jakie widziałem, a nieznajomość niektórych nazwisk (np Górczak), to obraza majestatu ;) Może jednak z czasem przekonasz się do samej dyscypliny, a nie tylko do zgrabnych figurek zawodniczek, bo nic nie trwa wiecznie, co często nic nie umniejsza z wielkości sportowej niektórych.

Pozdrawiam.

KIBIC
Junior

Postautor: KIBIC » 02 stycznia 2005, 23:33

Seba pisze:Nie chciałbym się wgłębiać za bardzo w temat "wyższości" jednego sportu nad drugim... na pewno nie to miejsce, tak w skrócie więc...Po pierwsze - kierując się Twoimi argumentami Olimpia Poznań od dawna nie powinna mieć kibiców.

no nie przesadzaj
w tym momencie sam obraźiłeś koszykarki :?

Seba pisze:Nie chciałbym się wgłębiać za bardzo w temat "wyższości" jednego sportu nad drugim... na pewno nie to miejsce, tak w skrócie więc...
czułbym się dziwnie przychodząc pod tym kątem na mecze naszych młodziutkich zawodniczek.

bez przesady nie mówimy o meczach kadetek czy juniorek :?

Seba pisze:Po trzecie - muszę przyznać, że mnie zdecydowanie załamałeś :( Widać, że nie liczy się sport, a ładna pupa... takie podejście w dużym stopniu obraża koszykarki, również po części kibicujących ich dokonaniom kibiców. Może patrzę ze złej strony, ale dla mnie od dawna niektóre postaci z tego sportu to legendy, mecze to najpiękniejsze wydarzenia sportowe jakie widziałem, a nieznajomość niektórych nazwisk (np Górczak), to obraza majestatu ;) Może jednak z czasem przekonasz się do samej dyscypliny, a nie tylko do zgrabnych figurek zawodniczek, bo nic nie trwa wiecznie, co często nic nie umniejsza z wielkości sportowej niektórych.

no bez przesady pisałem wiele razy , że są sliczne to nie wiem , która mogłaby się obraźić.
Jeśli taka jest to przepraszam :)

ale jedno muszę przyznać mecze kobiet są bardziej widowiskowe
bo jest dużo walki w parterze :) 8)

(\_/)
(O.o)
(> <)

This is Bunny.

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 02 stycznia 2005, 23:38

Ehhh... nie łapiesz... znowu niestety wykazałeś się, że znajomość ogranicza się tylko do tych z ładną twarzą - mam nadzieję, że dzięki temu Forum szybko nadrobisz zaległości. Wyjaśniam więc...

Najstarsza zawodniczka Olimpii (nie wypożyczona od nas do innego klubu) ma 17 lat i jest właśnie juniorką. Jedna z najlepszych - Wera Idczak ma tych lat ledwie 15 (pozdrawiam ojca - Juliana! ;) ) Nie przesadzam więc - patrząc według Twojego punktu widzenia czułbym się bardzo dziwnie... zresztą wszyscy kibice Olimpii w tym momencie powinni się tak czuć. I żeby nie było nikogo nie obrażam - nasze zawodniczki to piękne, młode panny, za którymi na pewno szaleją tłumy rówieśników! Nie zmienia to jednak powodów o których wspomniałem w poście wyżej.
Ostatnio zmieniony 02 stycznia 2005, 23:42 przez Seba, łącznie zmieniany 1 raz.

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 02 stycznia 2005, 23:41

Tak na marginesie - skoro już wypowiadam się akurat w tym Forum - jedną z nielicznych zawodniczek dawnego Stilonu Gorzów, którą ja i wszyscy fani kobiecego basketu zapamiętają na zawsze była wspaniała Hela Rutkowska (choć Ciebie raczej by nie zainteresowała). Naprawdę jej gra to było coś, co warto było podziwiać!

KIBIC
Junior

Postautor: KIBIC » 02 stycznia 2005, 23:46

Seba pisze:Ehhh... nie łapiesz... znowu niestety wykazałeś się, że znajomość ogranicza się tylko do tych z ładną twarzą - mam nadzieję, że dzięki temu Forum szybko nadrobisz zaległości. Wyjaśniam więc...

Najstarsza zawodniczka Olimpii (nie wypożyczona od nas do innego klubu) ma 17 lat i jest właśnie juniorką. Jedna z najlepszych - Wera Idczak ma tych lat ledwie 15 (pozdrawiam ojca - Juliana! ;) ) Nie przesadzam więc - patrząc według Twojego punktu widzenia czułbym się bardzo dziwnie... zresztą wszyscy kibice Olimpii w tym momencie powinni się tak czuć. I żeby nie było nikogo nie obrażam - nasze zawodniczki to piękne, młode panny, za którymi na pewno szaleją tłumy rówieśników! Nie zmienia to jednak powodów o których wspomniałem w poście wyżej.

doszedłem do wniosku , że nie dogadamy się w tej kwesti.
Olimpii rzeczywiście nie znam. Ale już co nieco się dowiedziałem.
i powinniśmy skończyc ten temat. bo ja i tak nie zmienie swojego podejścia do meczów. Przepraszam Cię bardzo :)
Ostatnio zmieniony 02 stycznia 2005, 23:51 przez KIBIC, łącznie zmieniany 1 raz.

(\_/)
(O.o)
(> <)

This is Bunny.

KIBIC
Junior

Postautor: KIBIC » 02 stycznia 2005, 23:50

Seba pisze:Tak na marginesie - skoro już wypowiadam się akurat w tym Forum - jedną z nielicznych zawodniczek dawnego Stilonu Gorzów, którą ja i wszyscy fani kobiecego basketu zapamiętają na zawsze była wspaniała Hela Rutkowska (choć Ciebie raczej by nie zainteresowała). Naprawdę jej gra to było coś, co warto było podziwiać!

nie musisz być złośliwy ale jedno napisze jak się czymś interesuje to naprawdę chcę się wszystkiego o tym dowiedzieć i nie ważne czy akurat zawodnicka jest moim zdaniem ładna czy nie

a zaczęła się nasza rozmowa od pytania czemu chodzę na Lotos ?
odpoweidź pozosatje jedna żeby oglądać na meczach piękne kobiety.
koniec tematu jak dla mnie :)

(\_/)
(O.o)
(> <)

This is Bunny.

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 02 stycznia 2005, 23:51

KIBIC pisze: Przepraszam Cię bardzo :)

:D Ja właśnie miałem zrobic to samo z takich samych powodów ;) Po prostu mam lekko spaczony pogląd na rzeczywistość i nie łapię, jak ktoś może nie być maniakiem samego basketu, a jedynie tych interesujących, dodatkowych "smaczków" ;) Również przepraszam za rozpoczęcie rozmowy!

Pozdrawiam.

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 02 stycznia 2005, 23:56

KIBIC pisze:nie musisz być złośliwy ale jedno napisze jak się czymś interesuje to naprawdę chcę się wszystkiego o tym dowiedzieć i nie ważne czy akurat zawodnicka jest moim zdaniem ładna czy nie

W przypadku Heleny R. akurat wspomniałem o niej już zupełnie bez związku z naszą dyskusją - przypomniała mi się jej osoba po prostu. Ciekaw jestem, czy jeszcze kibice z Gorzowa tu się wpisujący pamiętają tę legendę? A złośliwość to często moje drugie, internetowe "ja" ;) hihihi

Co do dowiadywania się, to bardzo słuszny i rokujący nadzieję na przyszłość kierunek ;) Niezle zabałaganiliśmy ten wątek, więc faktycznie pora skończyć temat.

Awatar użytkownika
thomas72
Młodzik

Pomocyyyyy

Postautor: thomas72 » 02 stycznia 2005, 23:56

znów sie rozpętała wojna, mamusiuuuuu, pomocyyy.
dzieci dajcie juz sobie spokój.
nie zapomnijcie ze zaczyna sie 8.01 br. nastepna kolejka. moze o tym po klikamy bo juz a długa przerwa, jak dla mnie była.
pozdrawiam i licze na spokój. pa dzieci
Obrazek

KIBIC
Junior

Postautor: KIBIC » 02 stycznia 2005, 23:56

ok nie ma sprawy :)

teraz może moderator zrobi tu porządek ;) 8)

(\_/)
(O.o)
(> <)

This is Bunny.

MARAS
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: MARAS » 02 stycznia 2005, 23:57

Tak tak rzeczywiscie Wera Idczak to nie lada talent!
Widzialem jak grala w Arenie gdzie rzucila naszemu AZSowi bagatela 29 punktow!

P.S

Co do podziwiania urody koszykarek! To Seba ma racje w jego przypadku byloby to nie na miejscu podniecac sie dziewczynami w wieku 15-16 lat! Gdy jest sie w wieku grubo przewyzszajacym wiek tych dziewczyn.
Za takiego cos grozi przestepstwo (np. Wojciech K. czy Andrzej S.)
Ale to tylko zart!
Chwiałka A Chwiałka Z Chwiałka AZS!

Wróć do „AZS-PWSZ Gorzów Wlkp.”