AZS-PWSZ Gorzow - CCC Polkowice
Moderatorzy: thomas72, kyS, tadziu
- Iwanek8
- Amator
- Kontaktowanie:
AZS-PWSZ Gorzow - CCC Polkowice
Trzymam mocno kciuki za nasze dziewczyny
mam nadzieje ze wygraja :] Wiec dzisiaj o 17:00 na hali przy ulicy Chopina
Zapraszam wszystkich do kibicowania :]
Koszykowka to nie tylko MILOSC ................ to STYL ZYCIA....
WIELKIE DZIĘKI DZIEWCZYNY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Brawo thomas + rodzinka. I ja się cieszę że kibice dali czadu (cała hala) i w ostatnich minutach dopingowali na stojąco, rokuje to dobrze na przyszłość i może skusi następnych chętnych do przejścia na naszą stronę. Zapraszam!!!
NIECH MOC BĘDZIE Z NAMI !!!!
ps. a tak na marginesie czy są chętni na wyjazd do Poznania?
Brawo thomas + rodzinka. I ja się cieszę że kibice dali czadu (cała hala) i w ostatnich minutach dopingowali na stojąco, rokuje to dobrze na przyszłość i może skusi następnych chętnych do przejścia na naszą stronę. Zapraszam!!!
-
Fileep_ZKS
- Nowy na forum
mawi pisze:WIELKIE DZIĘKI DZIEWCZYNY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
daj se luzu facet kibice dali czadu???
poza brawami nie było nic z czadu a rzyspiewki typou ccc do domu brzmiały frapuąco fajnie że dziewczyny graja supoer koszykówkę że walczą daje to ludziom ogrom satysfakci ale jeżeli to co jest śpiewane na trybunach to jest czad ze druga strona nie słyszy do tego wszystko zagluszae przez deski i bebny to ne wiem o co chodzi ALE GRUNT ŻE ZABAWA JEST NIEZŁA I KAŻDY KIBICUJE NA SWÓJ SPOSÓB
-
Fileep_ZKS
- Nowy na forum
lukasz pisze:daj se luzu facet kibice dali czadu???
poza brawami nie było nic z czadu a rzyspiewki typou ccc do domu brzmiały frapuąco fajnie że dziewczyny graja supoer koszykówkę że walczą daje to ludziom ogrom satysfakci ale jeżeli to co jest śpiewane na trybunach to jest czad ze druga strona nie słyszy do tego wszystko zagluszae przez deski i bebny to ne wiem o co chodzi ALE GRUNT ŻE ZABAWA JEST NIEZŁA I KAŻDY KIBICUJE NA SWÓJ SPOSÓB
Panowie po co wchodzicie na to forum i piszecie takie rzeczy. Aha no i zeby bylo jasne: na te pytanie NIE oczekuje odpowiedzi.Fileep_ZKS pisze:Daj spokój Łukasz, tak jak powiedziałeś każdy kibicuje na swój sposób, ja widze że nic się wśród kibiców AZS nie zmieniło i pewnie nie zmieni.
CokolwiekPomiedzyLudzmiKonczySie
ZnaczyNigdySieNieZaczelo
GdybyPrawdziwieSieZaczeloNieSkonczylobySie
SkonczyloSieBoSieNieZaczelo
CokolwiekPrawdziwieSieZaczynaNigdySieNieKonczy
-
Fileep_ZKS
- Nowy na forum
Nie musisz mi niczego zyczyc. W kazdym poscie udowadniasz jacy to fanatycy Stilonu sa zajebisci (tak jestem raczej z zolto-niebieskich, a na Czeresniowa nie chodze) i starasz sie sila wywolac jakies poczucie winy wsrod kibicow AZSu... aha przepraszam bardzo bylem raz na Czeresniowej jak byl mecz zorganizowany przez Swiderskiego i z calym szacunkiem, ale nie wiem jak nazwac to, co ty nazywasz dopingiem fanatykow, druzyny z wieloletnim stazem. Dlatego nie probuj porownywac czegos, co trwa w rzeczywistosci 2 lata (i zaczynalo sie od skarg do plkk, w stylu, ze ten pan z trabka rozprasza moje zawodniczki podaczas rzutow osobistych), do czegos co ma wieloletnia tradycje. A tak na prawde chodzi wam tylko o to, ze przyszliscie RAZ na mecz koszykarek, a w zamian nikt nie poszedl do was. Dla mnie koniec tematu i szczerze rowniez zycze powodzenia siatkarzom i ich kibicom - rownie mocno tym z Sulecina i Miedzyrzecza jak i z Gorzowa.Fileep_ZKS pisze:A ja pozwole sobie odpowiedzieć: czy my tu kogoś obrażamy? Ja w tym co robicie nie widze dopingu tylko no... nie wiem jak to nazwać. Siatkarscy fanatacy oferowali wam pomoc w rozkręceniu atmosfery ale, no nie ważne nie będe rozgrzebywał starej sprawy.
Życze powodzenia w dalszej działalności
*wyrazone tutaj opinie pochodza od osoby w zaden sposob nie zwiazanej z klubem kibica, ktora patrzy na to wszystko z boku i w ten sposob opisuje to co zauwazyla

CokolwiekPomiedzyLudzmiKonczySie
ZnaczyNigdySieNieZaczelo
GdybyPrawdziwieSieZaczeloNieSkonczylobySie
SkonczyloSieBoSieNieZaczelo
CokolwiekPrawdziwieSieZaczynaNigdySieNieKonczy
-
Fileep_ZKS
- Nowy na forum
Nie musisz mi niczego zyczyc. W kazdym poscie udowadniasz jacy to fanatycy Stilonu sa zajebisci (tak jestem raczej z zolto-niebieskich, a na Czeresniowa nie chodze) i starasz sie sila wywolac jakies poczucie winy wsrod kibicow AZSu... aha przepraszam bardzo bylem raz na Czeresniowej jak byl mecz zorganizowany przez Swiderskiego i z calym szacunkiem, ale nie wiem jak nazwac to, co ty nazywasz dopingiem fanatykow, druzyny z wieloletnim stazem.
Człowieku jak możesz porównywać pokazowy mecz w środku sezonu ogórkowego do ekstraklasy? Dla poparcia moich słów
http://www.gorzow24.pl/?gallery,739
Nie mówie że fanatycy Stilonu są zajebiści bo jeszcze długa droga żeby stać się czołową ekipą w Polsce, ale nie da się ukryć że kibicom AZS to dużo brakuje do stworzenia dopingu, bo to co teraz jest to są jakieś piski, ja siedziałem bardzo blisko śrdoka i mogłem spokojnie dzwonić do kumpla, mimo że mam troche zepsutą słuchawkę.
Dlatego nie probuj porownywac czegos, co trwa w rzeczywistosci 2 lata (i zaczynalo sie od skarg do plkk, w stylu, ze ten pan z trabka rozprasza moje zawodniczki podaczas rzutow osobistych), do czegos co ma wieloletnia tradycje. A tak na prawde chodzi wam tylko o to, ze przyszliscie RAZ na mecz koszykarek, a w zamian nikt nie poszedl do was. Dla mnie koniec tematu i szczerze rowniez zycze powodzenia siatkarzom i ich kibicom - rownie mocno tym z Sulecina i Miedzyrzecza jak i z Gorzowa.
*wyrazone tutaj opinie pochodza od osoby w zaden sposob nie zwiazanej z klubem kibica, ktora patrzy na to wszystko z boku i w ten sposob opisuje to co zauwazyla
Wyobraź sobie że obecna ekipa kibicowska ma ... 3 lata. Po dawnej ekipie z czasów medalowych zostało może kilka osób.
Tak chodzi o to że przyszliśmy na mecz z Widzewem i dostaliśmy obietnice że tydzień później ktoś z AZS przyjdzie na mecz do nas z Resovią. Ale chodzi także o bzdurne argumenty które usłyszeliśmy od kibiców i działaczy jak choćby wcześniej wspomniane "nie za głośno bo koszykarki się stresują".
Pzdr[/url]
Wróć do „AZS-PWSZ Gorzów Wlkp.”