AZS-PWSZ Gorzow - CCC Polkowice

Moderatorzy: thomas72, kyS, tadziu

Awatar użytkownika
Iwanek8
Amator
Kontaktowanie:

AZS-PWSZ Gorzow - CCC Polkowice

Postautor: Iwanek8 » 15 października 2005, 12:13

Trzymam mocno kciuki za nasze dziewczyny :) mam nadzieje ze wygraja :] Wiec dzisiaj o 17:00 na hali przy ulicy Chopina :!: :!: :!: :!: Zapraszam wszystkich do kibicowania :]
Koszykowka to nie tylko MILOSC ................ to STYL ZYCIA....

Awatar użytkownika
thomas72
Młodzik

Postautor: thomas72 » 15 października 2005, 14:49

przyjmuje zaproszenie :wink:
Ostatnio zmieniony 16 października 2005, 20:32 przez thomas72, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek

Awatar użytkownika
Iwanek8
Amator
Kontaktowanie:

Postautor: Iwanek8 » 15 października 2005, 18:51

Brawo DZIEWCZYNY :!: :!: :!: :!: :!: Wygrana w pieknym stylu :) No i oczywiscie kibice dali CZADU :!: :!: :!: hehe :D KLUB KIBCIA jak zwykle nie zawiodl Mam nadzieje ze na nastepnym meczyku bedzie taka sama lub jeszcze lepsza atmosfera :):):) POZDRAWIAM ;)

mawi
Żak

Postautor: mawi » 15 października 2005, 19:48

WIELKIE DZIĘKI DZIEWCZYNY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Brawo thomas + rodzinka. I ja się cieszę że kibice dali czadu (cała hala) i w ostatnich minutach dopingowali na stojąco, rokuje to dobrze na przyszłość i może skusi następnych chętnych do przejścia na naszą stronę. Zapraszam!!!
NIECH MOC BĘDZIE Z NAMI !!!!
ps. a tak na marginesie czy są chętni na wyjazd do Poznania?

Fileep_ZKS
Nowy na forum

Postautor: Fileep_ZKS » 15 października 2005, 20:03

Klub kibica dał czadu? Gratuluje dobrego samopoczucia:| A dla dziewczyn oczywiscie gratulacje, mecz na wysokim poziomie i zasłużone zwycięstwo.

Awatar użytkownika
Iwanek8
Amator
Kontaktowanie:

Postautor: Iwanek8 » 15 października 2005, 20:26

Ja bym byla chetna ....ale wszystko zalezy kiedy bede miec swoje mecze :) ale mam nadzieje ze ulozy mi sie tak terminarz ze podpasuje mi data wyjazdu do Poznania

MARAS
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: MARAS » 15 października 2005, 21:02

Zapraszamy! Przywitamy was chlebem i solą :P
Chwiałka A Chwiałka Z Chwiałka AZS!

Awatar użytkownika
Iwanek8
Amator
Kontaktowanie:

Postautor: Iwanek8 » 15 października 2005, 21:20

To ja wpadam jak jestescie tacy goscinni :) hehe :D

Awatar użytkownika
Mytek
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Mytek » 16 października 2005, 09:21

Iwanek8 pisze:To ja wpadam jak jestescie tacy goscinni :) hehe :D

zapraszamy :] widze ze w tym meczu bedzie ciezko, ale mam nadzieje ze Waszemu AZSowi dobra gra w potężnej Arenie przyjdzie baaardzo trudno...

pozdrawiam i gratuluje cennego zwyciestwa nad CCC :!: :D

PS: jak zagrała Kaprik??
reloaded :]

lukasz
Amator

Postautor: lukasz » 16 października 2005, 10:30

mawi pisze:WIELKIE DZIĘKI DZIEWCZYNY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Brawo thomas + rodzinka. I ja się cieszę że kibice dali czadu (cała hala) i w ostatnich minutach dopingowali na stojąco, rokuje to dobrze na przyszłość i może skusi następnych chętnych do przejścia na naszą stronę. Zapraszam!!!
NIECH MOC BĘDZIE Z NAMI !!!!
ps. a tak na marginesie czy są chętni na wyjazd do Poznania?

daj se luzu facet kibice dali czadu???
poza brawami nie było nic z czadu a rzyspiewki typou ccc do domu brzmiały frapuąco fajnie że dziewczyny graja supoer koszykówkę że walczą daje to ludziom ogrom satysfakci ale jeżeli to co jest śpiewane na trybunach to jest czad ze druga strona nie słyszy do tego wszystko zagluszae przez deski i bebny to ne wiem o co chodzi ALE GRUNT ŻE ZABAWA JEST NIEZŁA I KAŻDY KIBICUJE NA SWÓJ SPOSÓB

Fileep_ZKS
Nowy na forum

Postautor: Fileep_ZKS » 16 października 2005, 12:02

Daj spokój Łukasz, tak jak powiedziałeś każdy kibicuje na swój sposób, ja widze że nic się wśród kibiców AZS nie zmieniło i pewnie nie zmieni.

Awatar użytkownika
kyS
Kadet

Postautor: kyS » 16 października 2005, 12:23

lukasz pisze:daj se luzu facet kibice dali czadu???
poza brawami nie było nic z czadu a rzyspiewki typou ccc do domu brzmiały frapuąco fajnie że dziewczyny graja supoer koszykówkę że walczą daje to ludziom ogrom satysfakci ale jeżeli to co jest śpiewane na trybunach to jest czad ze druga strona nie słyszy do tego wszystko zagluszae przez deski i bebny to ne wiem o co chodzi ALE GRUNT ŻE ZABAWA JEST NIEZŁA I KAŻDY KIBICUJE NA SWÓJ SPOSÓB

Fileep_ZKS pisze:Daj spokój Łukasz, tak jak powiedziałeś każdy kibicuje na swój sposób, ja widze że nic się wśród kibiców AZS nie zmieniło i pewnie nie zmieni.
Panowie po co wchodzicie na to forum i piszecie takie rzeczy. Aha no i zeby bylo jasne: na te pytanie NIE oczekuje odpowiedzi.
Obrazek

CokolwiekPomiedzyLudzmiKonczySie
ZnaczyNigdySieNieZaczelo
GdybyPrawdziwieSieZaczeloNieSkonczylobySie
SkonczyloSieBoSieNieZaczelo
CokolwiekPrawdziwieSieZaczynaNigdySieNieKonczy

Fileep_ZKS
Nowy na forum

Postautor: Fileep_ZKS » 16 października 2005, 12:33

A ja pozwole sobie odpowiedzieć: czy my tu kogoś obrażamy? Ja w tym co robicie nie widze dopingu tylko no... nie wiem jak to nazwać. Siatkarscy fanatacy oferowali wam pomoc w rozkręceniu atmosfery ale, no nie ważne nie będe rozgrzebywał starej sprawy.
Życze powodzenia w dalszej działalności

Awatar użytkownika
kyS
Kadet

Postautor: kyS » 16 października 2005, 13:20

Fileep_ZKS pisze:A ja pozwole sobie odpowiedzieć: czy my tu kogoś obrażamy? Ja w tym co robicie nie widze dopingu tylko no... nie wiem jak to nazwać. Siatkarscy fanatacy oferowali wam pomoc w rozkręceniu atmosfery ale, no nie ważne nie będe rozgrzebywał starej sprawy.
Życze powodzenia w dalszej działalności
Nie musisz mi niczego zyczyc. W kazdym poscie udowadniasz jacy to fanatycy Stilonu sa zajebisci (tak jestem raczej z zolto-niebieskich, a na Czeresniowa nie chodze) i starasz sie sila wywolac jakies poczucie winy wsrod kibicow AZSu... aha przepraszam bardzo bylem raz na Czeresniowej jak byl mecz zorganizowany przez Swiderskiego i z calym szacunkiem, ale nie wiem jak nazwac to, co ty nazywasz dopingiem fanatykow, druzyny z wieloletnim stazem. Dlatego nie probuj porownywac czegos, co trwa w rzeczywistosci 2 lata (i zaczynalo sie od skarg do plkk, w stylu, ze ten pan z trabka rozprasza moje zawodniczki podaczas rzutow osobistych), do czegos co ma wieloletnia tradycje. A tak na prawde chodzi wam tylko o to, ze przyszliscie RAZ na mecz koszykarek, a w zamian nikt nie poszedl do was. Dla mnie koniec tematu i szczerze rowniez zycze powodzenia siatkarzom i ich kibicom - rownie mocno tym z Sulecina i Miedzyrzecza jak i z Gorzowa.
*wyrazone tutaj opinie pochodza od osoby w zaden sposob nie zwiazanej z klubem kibica, ktora patrzy na to wszystko z boku i w ten sposob opisuje to co zauwazyla
Obrazek

CokolwiekPomiedzyLudzmiKonczySie

ZnaczyNigdySieNieZaczelo

GdybyPrawdziwieSieZaczeloNieSkonczylobySie

SkonczyloSieBoSieNieZaczelo

CokolwiekPrawdziwieSieZaczynaNigdySieNieKonczy

Fileep_ZKS
Nowy na forum

Postautor: Fileep_ZKS » 16 października 2005, 14:00

Nie musisz mi niczego zyczyc. W kazdym poscie udowadniasz jacy to fanatycy Stilonu sa zajebisci (tak jestem raczej z zolto-niebieskich, a na Czeresniowa nie chodze) i starasz sie sila wywolac jakies poczucie winy wsrod kibicow AZSu... aha przepraszam bardzo bylem raz na Czeresniowej jak byl mecz zorganizowany przez Swiderskiego i z calym szacunkiem, ale nie wiem jak nazwac to, co ty nazywasz dopingiem fanatykow, druzyny z wieloletnim stazem.

Człowieku jak możesz porównywać pokazowy mecz w środku sezonu ogórkowego do ekstraklasy? Dla poparcia moich słów
http://www.gorzow24.pl/?gallery,739
Nie mówie że fanatycy Stilonu są zajebiści bo jeszcze długa droga żeby stać się czołową ekipą w Polsce, ale nie da się ukryć że kibicom AZS to dużo brakuje do stworzenia dopingu, bo to co teraz jest to są jakieś piski, ja siedziałem bardzo blisko śrdoka i mogłem spokojnie dzwonić do kumpla, mimo że mam troche zepsutą słuchawkę.

Dlatego nie probuj porownywac czegos, co trwa w rzeczywistosci 2 lata (i zaczynalo sie od skarg do plkk, w stylu, ze ten pan z trabka rozprasza moje zawodniczki podaczas rzutow osobistych), do czegos co ma wieloletnia tradycje. A tak na prawde chodzi wam tylko o to, ze przyszliscie RAZ na mecz koszykarek, a w zamian nikt nie poszedl do was. Dla mnie koniec tematu i szczerze rowniez zycze powodzenia siatkarzom i ich kibicom - rownie mocno tym z Sulecina i Miedzyrzecza jak i z Gorzowa.
*wyrazone tutaj opinie pochodza od osoby w zaden sposob nie zwiazanej z klubem kibica, ktora patrzy na to wszystko z boku i w ten sposob opisuje to co zauwazyla

Wyobraź sobie że obecna ekipa kibicowska ma ... 3 lata. Po dawnej ekipie z czasów medalowych zostało może kilka osób.
Tak chodzi o to że przyszliśmy na mecz z Widzewem i dostaliśmy obietnice że tydzień później ktoś z AZS przyjdzie na mecz do nas z Resovią. Ale chodzi także o bzdurne argumenty które usłyszeliśmy od kibiców i działaczy jak choćby wcześniej wspomniane "nie za głośno bo koszykarki się stresują".
Pzdr[/url]

Wróć do „AZS-PWSZ Gorzów Wlkp.”