Dzięki, postaram się nie zawieść
Kto drugim Moderatorem działu "1 liga"?/REGULAMIN
Moderator: Moderatorzy
Prosiłbym także w okresie próbnym o nienadużywanie funkcji związanych z usuwaniem czy zmienianiem postów... chyba, że z uwagi na słownictwo czy jawne obrażanie, jest konieczne szybkie zareagowanie. Wogóle z kasowaniem wpisów prosiłbym podobnie, jak ma to miejsce w innych działach jednak delikatnie...
Jeszcze jedno pytanie - co Forumowicze sądzą o pomyśle jeszcze jednego Moderatora - Gilusa? Czy czterech to nie za dużo?
Oczywiście po okresie próbnym - powiedzmy trzech miesiacach - ogół postanowi, czy jest zadowolony z pracy nowych Moderatorów!;)
Pozdrowionka!
Jeszcze jedno pytanie - co Forumowicze sądzą o pomyśle jeszcze jednego Moderatora - Gilusa? Czy czterech to nie za dużo?
Oczywiście po okresie próbnym - powiedzmy trzech miesiacach - ogół postanowi, czy jest zadowolony z pracy nowych Moderatorów!;)
Pozdrowionka!
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']
- Matii
- Młodzik
- Kontaktowanie:
Seba pisze:Jeszcze jedno pytanie - co Forumowicze sądzą o pomyśle jeszcze jednego Moderatora - Gilusa? Czy czterech to nie za dużo?
Pozdrowionka!
duzo, nie duzo... to zalezy. Na moj gust to dobrze bylo by miec 4. Pamietajmy, ze kazdy ma swoje zycie, swoje obowiazki. A w przypadku 4 moderatorow, mamy wieksze szanse na szybka reakcje w przypadku problemow.
Pozdrawiam...
...jest jak jest, nie jak powinno być...
...scena po scenie nasze życie jest jak spektakl
choć nam aktorom być to może trochę nie w smak
...scena po scenie nasze życie jest jak spektakl
choć nam aktorom być to może trochę nie w smak
- ludzik76
- Amator
- Kontaktowanie:
DZIĘKUJĘ
Witam:) Na początek - BARDZO DZIĘKUJĘ ZA ZAUFANIE I WYBÓR MOJEJ SKROMNEJ OSOBY. Gratuluję kolegom, z którymi stworzymy zespół i mam nadzieję będziemy solidnie i racjonalnie tworzyć "nowy" wizerunek forum i działu I Liga. Życzę wszystkim dużo chęci do pracy i zaangażowania w nią, a forumowiczom - zadowolenia i satysfakcji.
Jeszcze raz dziękuję i pozdrawiam wszystkich, którzy wsparli moją kandydaturę.
Jeszcze raz dziękuję i pozdrawiam wszystkich, którzy wsparli moją kandydaturę.