Kto drugim Moderatorem działu "1 liga"?/REGULAMIN

Wiadomości z niższych lig

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
SMS_fan
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: SMS_fan » 25 grudnia 2005, 19:04

O wchodzę sobie na forum, zerkam na listę użytkowników, a tu mój nick na zielono. Już myślałem, że z przejedzenia coś mi się pomyliło :lol:
Dzięki, postaram się nie zawieść :P

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 25 grudnia 2005, 22:48

Prosiłbym także w okresie próbnym o nienadużywanie funkcji związanych z usuwaniem czy zmienianiem postów... chyba, że z uwagi na słownictwo czy jawne obrażanie, jest konieczne szybkie zareagowanie. Wogóle z kasowaniem wpisów prosiłbym podobnie, jak ma to miejsce w innych działach jednak delikatnie...

Jeszcze jedno pytanie - co Forumowicze sądzą o pomyśle jeszcze jednego Moderatora - Gilusa? Czy czterech to nie za dużo?

Oczywiście po okresie próbnym - powiedzmy trzech miesiacach - ogół postanowi, czy jest zadowolony z pracy nowych Moderatorów!;)

Pozdrowionka!
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']

Awatar użytkownika
mati
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: mati » 25 grudnia 2005, 23:34

ja sam zaproponowałem Gilusa. Może dlatego, że znamy się już troszkę :) i jestem jak najbardziej za!

Awatar użytkownika
SMS_fan
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: SMS_fan » 25 grudnia 2005, 23:51

Myślę, że Gilus również jest odpowiednią osobą na to miejsce :wink:

Pozdrawiam

Awatar użytkownika
Matii
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Matii » 26 grudnia 2005, 01:06

Seba pisze:Jeszcze jedno pytanie - co Forumowicze sądzą o pomyśle jeszcze jednego Moderatora - Gilusa? Czy czterech to nie za dużo?

Oczywiście po okresie próbnym - powiedzmy trzech miesiacach - ogół postanowi, czy jest zadowolony z pracy nowych Moderatorów!;)

Pozdrowionka!

duzo, nie duzo... to zalezy. Na moj gust to dobrze bylo by miec 4. Pamietajmy, ze kazdy ma swoje zycie, swoje obowiazki. A w przypadku 4 moderatorow, mamy wieksze szanse na szybka reakcje w przypadku problemow.

Pozdrawiam...
...jest jak jest, nie jak powinno być...

...scena po scenie nasze życie jest jak spektakl
choć nam aktorom być to może trochę nie w smak

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 26 grudnia 2005, 01:14

W takim razie zgodnie z życzeniem - czwarty Moderator działu "1 liga" - Gilus... GRATULACJE i życzę bezproblemowej "pracy";)

Pozdrowionka!:)
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']

Awatar użytkownika
gilus
Młodzik

Postautor: gilus » 26 grudnia 2005, 12:16

Ślubuję przestrzegać i nauczać zasad obowiązujących na forum a także tępić wszystkich nieproszonych gości.

Tak mi dopomóż Małgorzata Dydek :D

Awatar użytkownika
ludzik76
Amator
Kontaktowanie:

DZIĘKUJĘ

Postautor: ludzik76 » 26 grudnia 2005, 14:19

Witam:) Na początek - BARDZO DZIĘKUJĘ ZA ZAUFANIE I WYBÓR MOJEJ SKROMNEJ OSOBY. Gratuluję kolegom, z którymi stworzymy zespół i mam nadzieję będziemy solidnie i racjonalnie tworzyć "nowy" wizerunek forum i działu I Liga. Życzę wszystkim dużo chęci do pracy i zaangażowania w nią, a forumowiczom - zadowolenia i satysfakcji.
Jeszcze raz dziękuję i pozdrawiam wszystkich, którzy wsparli moją kandydaturę.

Wróć do „I/II liga”