Wątek dyskusyjny MISSkk'05 -wszysto,o wszystkim i wszystkich

Wybierz najpiękniejszą koszykarkę grającą na polskich parkietach

Moderatorzy: rzymi, MARIO, Kuba, elen

Awatar użytkownika
simon
Oldboy
Kontaktowanie:

Wątek dyskusyjny MISSkk'05 -wszysto,o wszystkim i wszystkich

Postautor: simon » 06 listopada 2005, 13:10

I tu proszę o wpisy co komu ślina na język przyniesie, z tym że:

ABSOLITNIE NIE PROWADZIMY W JAKIMKOLWIEK WYMIARZE KAMPANII NEGATYWNYCH.

KAŻDY WPIS O JAKIEJKOLWIEK KANDYDATCE W WĄTKU INNEJ BĘDZIE AUTOMATYCZNIE USUWANY

NIE DYSKUTUJEMY NA TEMAT PRZEBIEGU UBIEGŁOROCZNYCH WYBORÓW W WĄTKACH KANDYDATEK

Awatar użytkownika
Trenejro
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Trenejro » 07 listopada 2005, 15:31

Pytanie: znalazłem regulamin Szymona oraz drugi Simona... Simon podaje termin głosowania 22.11-30.11, natomiast Szymon terminy prawyborów i wyboory w konkursie głównym w styczniu 2006... Uznaję że ważny regulamin, to regulamin Szymona włącznie ze wszystkimi datami, czy tak?

Awatar użytkownika
simon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: simon » 07 listopada 2005, 17:22

Trenejro pisze:Pytanie: znalazłem regulamin Szymona oraz drugi Simona... Simon podaje termin głosowania 22.11-30.11, natomiast Szymon terminy prawyborów i wyboory w konkursie głównym w styczniu 2006... Uznaję że ważny regulamin, to regulamin Szymona włącznie ze wszystkimi datami, czy tak?

tak - mój to była tylko propozycja do regulaminu - Szymon w tym roku jest "Alan-Delonem" konkursu MISS KKforum :wink:

KIBIC
Junior

Postautor: KIBIC » 08 listopada 2005, 00:36

Chyba jeszcze mogę zgłosić drugą kandydatkę :roll:
http://www.lechiarugby.pl !!

(\_/)
(O.o)
(> <)

This is Bunny.
Copy Bunny into your signature
to help him on his way to world Domination :lol:

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: Szymon » 08 listopada 2005, 00:38

Kibic, przeczytaj sobie DOKŁADNIE regulamin i nie zadawaj głupich pytań :!:
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

Obrazek

Awatar użytkownika
Pamela
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: Pamela » 08 listopada 2005, 21:52

Odnosnie kandydatki z Pabianic -pani H. ..Nie macie takiego wrazenia,ze jest podobna do tej aktorki z serialu "Pierwsza milosc"?
Antychryst powrócił ;)
lołszyn in loco mołszyn ;) redehader ;) B&B :)
:lol: C'MoN PoKeMoN :lol: i ŻóŁwIk ;)
:mrgreen: Pimp My Pokemon :mrgreen:

Kuba
Oldboy

Postautor: Kuba » 08 listopada 2005, 23:04

Co do tegorocznego konkursu... zyczyłbym sobie, by był jeszcze bardziej wyrównany niż zeszłoroczny. Zdaję sobie sprawę, ze niezwykle trudno będzie wylansować "nową piękność polskich parkietów", bo w głowach sporej czesci forumowiczów mocno "zakorzeniły się" inne koszykarki. Jednak mam nadzieję, ze kibice żeńskiej odmiany koszykówki dostrzegą nową siłę. Mam tu oczywiści na myśli Karolinę Majewską, która mimo iż wystepuje dopiero pierwszy rok w Ekstraklasie, to ma juz "Fan Klub" w Gorzowie ;-) :lol:

Choc trzeba przyznać, ze w tym roku mamy niezły "dopływ" pięknej młodzieży...

tak wiec - niech wygra NAJPIĘKNIEJSZA (czyt. Karolina Majewska 8))

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: Szymon » 08 listopada 2005, 23:10

Jeśli Kuba chodzi o Twoją kandydatkę, to wydaje mi się że będzie wysoko :!: A czy najwyżej :?: Hmm... dużo zależy od kampani i materiałów jakich użyjesz. Według mnie, jak dotychczas, "Kleopatra" wymiata :!: :!: :!:

Obrazek

andrew
Nowy na forum

Postautor: andrew » 08 listopada 2005, 23:41

Ciekaw jestem jak potoczy się dalej kampania tych dwóch kandydatek, nie ukrywam że w moim rankingu walczą o drugie miejsce. A ja uważam, że "gdzie dwóch się bije tam trzeci korzysta" :wink: Karolina wdarła się przebojem w grono kandydatek do tytułu miss, faktycznie ma predyspozycje żeby walczyć o wysoką pozycję. Tyle że Ala ma bardzo aktywnie i prężnie działający sztab wyborczy. Muszę przyznac, że ostatnie fotki Ali zrobiły duże wrażenie.

Awatar użytkownika
Konstanty Indelfons Gałcz
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: Konstanty Indelfons Gałcz » 09 listopada 2005, 17:19

ogolnie zauwazylem ze kampania kampani nie równa z jednej strony zdjecia zawodniczew stroju rooczym czyli tak jak na parkiecie wygladaja bez makijarzu bez pozowania a z 2 strony wylel fotek pozowanych powiedział bym nie mal profesjonalnych sesji z jednej strony nalezy pochwalic promotora i zyczyc mu potem dobrej zabawy z 2 troche to nie obiektywne bo naewno kazda z kandydatek wygladał by korzystniej i zdobyła by wiecej głosow gdybysmy zobaczyli je w innych ujeciach niz tylko z parkietu.
Ale licze ze prawdziwe piękno obroni sie samo!
Wygramy z Wami !!Obrazek

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: Szymon » 09 listopada 2005, 17:22

Konstanty, po co te pretensje :?: Przecież biorą udział w wyborach dwie zawodniczki z Gorzowa. Spotkaj się z nimi, wymaluj je :wink: i zrób kilka zdjęć i potem je tutaj zamieść.

Obrazek

Awatar użytkownika
Kowalik
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: Kowalik » 09 listopada 2005, 17:23

A według zamieszczanie takich prywatnych zdjęć świadczy tylko o tym jak wielką i fajna :lol: robotę wykonują promotorzy.
JESTEM DUMNY, ŻE KIBICUJE TEJ DRUŻYNIE !!!

Awatar użytkownika
Trenejro
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Trenejro » 09 listopada 2005, 17:34

Właśnie.... :lol: :lol: :lol: A przecież Konstanty to właśnie "Szottka" ma najbardziej profesjonalną sesję, więc po co wszelkie obawy? 8)

Awatar użytkownika
Trenejro
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Trenejro » 09 listopada 2005, 17:36

Szymon pisze:Według mnie, jak dotychczas, "Kleopatra" wymiata :!: :!: :!:

Szymon, chodzi Ci zapewne o kLEOpatrę... :lol: :lol: :lol: 8)

Awatar użytkownika
simon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: simon » 09 listopada 2005, 18:23

Konstanty Indelfons Gałcz pisze:ogolnie zauwazylem ze kampania kampani nie równa z jednej strony zdjecia zawodniczew stroju rooczym czyli tak jak na parkiecie wygladaja bez makijarzu bez pozowania a z 2 strony wylel fotek pozowanych powiedział bym nie mal profesjonalnych sesji z jednej strony nalezy pochwalic promotora i zyczyc mu potem dobrej zabawy z 2 troche to nie obiektywne bo naewno kazda z kandydatek wygladał by korzystniej i zdobyła by wiecej głosow gdybysmy zobaczyli je w innych ujeciach niz tylko z parkietu.
Ale licze ze prawdziwe piękno obroni sie samo!

nie możemy wszyscy nadal jeździć zaprzęgiem, tylko dlatego że któryś z naszych dziadów miał awersję do "pojazdów silnikowych"...

A swoją drogą to właśnie "Pysia" jako jedyna ma za sobą naprawdę w pełni profesjonalną sesję zdjęciową, która była tu prezentowana i nie widzę powodów, dla których nie miałbyś powklejać tych zdjęć także do aktualnego wątku promocyjnego.

Zresztą te wybory stanowią doskonałą okazję do organizowania "własnym sumptem" tego typu akcji jak sesje czy wywiady. To taki miły przerywnik w ligowej szarzyźnie, traktujemy je wszyscy "z przymrużeniem oka" i naprawdę dziwię się, że zamiast się cieszyć, ew. działać - zgłaszasz tylko pretensje. To takie typowe: "nie ważne jak się czują moje kury - ważne, żeby sąsiadom powyzdychały"...

Wróć do „Miss Basket”