Wątek dyskusyjny MISSkk'05 -wszysto,o wszystkim i wszystkich
Moderatorzy: rzymi, MARIO, Kuba, elen
Wątek dyskusyjny MISSkk'05 -wszysto,o wszystkim i wszystkich
I tu proszę o wpisy co komu ślina na język przyniesie, z tym że:
ABSOLITNIE NIE PROWADZIMY W JAKIMKOLWIEK WYMIARZE KAMPANII NEGATYWNYCH.
KAŻDY WPIS O JAKIEJKOLWIEK KANDYDATCE W WĄTKU INNEJ BĘDZIE AUTOMATYCZNIE USUWANY
NIE DYSKUTUJEMY NA TEMAT PRZEBIEGU UBIEGŁOROCZNYCH WYBORÓW W WĄTKACH KANDYDATEK
ABSOLITNIE NIE PROWADZIMY W JAKIMKOLWIEK WYMIARZE KAMPANII NEGATYWNYCH.
KAŻDY WPIS O JAKIEJKOLWIEK KANDYDATCE W WĄTKU INNEJ BĘDZIE AUTOMATYCZNIE USUWANY
NIE DYSKUTUJEMY NA TEMAT PRZEBIEGU UBIEGŁOROCZNYCH WYBORÓW W WĄTKACH KANDYDATEK
Trenejro pisze:Pytanie: znalazłem regulamin Szymona oraz drugi Simona... Simon podaje termin głosowania 22.11-30.11, natomiast Szymon terminy prawyborów i wyboory w konkursie głównym w styczniu 2006... Uznaję że ważny regulamin, to regulamin Szymona włącznie ze wszystkimi datami, czy tak?
tak - mój to była tylko propozycja do regulaminu - Szymon w tym roku jest "Alan-Delonem" konkursu MISS KKforum
Chyba jeszcze mogę zgłosić drugą kandydatkę 
http://www.lechiarugby.pl !!
(\_/)
(O.o)
(> <)
This is Bunny.
Copy Bunny into your signature
to help him on his way to world Domination
(\_/)
(O.o)
(> <)
This is Bunny.
Copy Bunny into your signature
to help him on his way to world Domination
Co do tegorocznego konkursu... zyczyłbym sobie, by był jeszcze bardziej wyrównany niż zeszłoroczny. Zdaję sobie sprawę, ze niezwykle trudno będzie wylansować "nową piękność polskich parkietów", bo w głowach sporej czesci forumowiczów mocno "zakorzeniły się" inne koszykarki. Jednak mam nadzieję, ze kibice żeńskiej odmiany koszykówki dostrzegą nową siłę. Mam tu oczywiści na myśli Karolinę Majewską, która mimo iż wystepuje dopiero pierwszy rok w Ekstraklasie, to ma juz "Fan Klub" w Gorzowie
Choc trzeba przyznać, ze w tym roku mamy niezły "dopływ" pięknej młodzieży...
tak wiec - niech wygra NAJPIĘKNIEJSZA (czyt. Karolina Majewska
)
Choc trzeba przyznać, ze w tym roku mamy niezły "dopływ" pięknej młodzieży...
tak wiec - niech wygra NAJPIĘKNIEJSZA (czyt. Karolina Majewska
Ciekaw jestem jak potoczy się dalej kampania tych dwóch kandydatek, nie ukrywam że w moim rankingu walczą o drugie miejsce. A ja uważam, że "gdzie dwóch się bije tam trzeci korzysta"
Karolina wdarła się przebojem w grono kandydatek do tytułu miss, faktycznie ma predyspozycje żeby walczyć o wysoką pozycję. Tyle że Ala ma bardzo aktywnie i prężnie działający sztab wyborczy. Muszę przyznac, że ostatnie fotki Ali zrobiły duże wrażenie.
- Konstanty Indelfons Gałcz
- Żak
- Kontaktowanie:
ogolnie zauwazylem ze kampania kampani nie równa z jednej strony zdjecia zawodniczew stroju rooczym czyli tak jak na parkiecie wygladaja bez makijarzu bez pozowania a z 2 strony wylel fotek pozowanych powiedział bym nie mal profesjonalnych sesji z jednej strony nalezy pochwalic promotora i zyczyc mu potem dobrej zabawy z 2 troche to nie obiektywne bo naewno kazda z kandydatek wygladał by korzystniej i zdobyła by wiecej głosow gdybysmy zobaczyli je w innych ujeciach niz tylko z parkietu.
Ale licze ze prawdziwe piękno obroni sie samo!
Wygramy z Wami !!

Konstanty Indelfons Gałcz pisze:ogolnie zauwazylem ze kampania kampani nie równa z jednej strony zdjecia zawodniczew stroju rooczym czyli tak jak na parkiecie wygladaja bez makijarzu bez pozowania a z 2 strony wylel fotek pozowanych powiedział bym nie mal profesjonalnych sesji z jednej strony nalezy pochwalic promotora i zyczyc mu potem dobrej zabawy z 2 troche to nie obiektywne bo naewno kazda z kandydatek wygladał by korzystniej i zdobyła by wiecej głosow gdybysmy zobaczyli je w innych ujeciach niz tylko z parkietu.
nie możemy wszyscy nadal jeździć zaprzęgiem, tylko dlatego że któryś z naszych dziadów miał awersję do "pojazdów silnikowych"...
A swoją drogą to właśnie "Pysia" jako jedyna ma za sobą naprawdę w pełni profesjonalną sesję zdjęciową, która była tu prezentowana i nie widzę powodów, dla których nie miałbyś powklejać tych zdjęć także do aktualnego wątku promocyjnego.
Zresztą te wybory stanowią doskonałą okazję do organizowania "własnym sumptem" tego typu akcji jak sesje czy wywiady. To taki miły przerywnik w ligowej szarzyźnie, traktujemy je wszyscy "z przymrużeniem oka" i naprawdę dziwię się, że zamiast się cieszyć, ew. działać - zgłaszasz tylko pretensje. To takie typowe: "nie ważne jak się czują moje kury - ważne, żeby sąsiadom powyzdychały"...