NAGRODY
Moderatorzy: rzymi, MARIO, Kuba, elen
- Mikey
- Senior
- Kontaktowanie:
NAGRODY
Juz wcześniej rozmawialiśmy choć przełożylismy decyzje na później o ewentualnych upominkach pamiątkowych dla laureatek Miss. Zabawa była fajna czas pomyślęc o jej uroczystym zakończeniu. Moja koncepcja jest nastepujaca:
1. Kibice druzyny w której gra laureatka powinni przed kolejnym meczem ligowym wręczyć oficjalnie symboliczną pamiatkę. Czy dogadaja się w tej kwestii z ze spikerami i jak technicznie "uroczystosć" bedzie wyglądać to juz zostawiam ich inwencji.
2. Myślę ze tym upominkiem najfajniej gdyby był dyplom, który współnie zaprojetujemy. Na pewno powinny sie na tym dyplomie znaleść sie nicki wszystkich uczestników zabawy, nazwa i reklama naszego forum jako organizatora, zdjęcie kandydatki, fajny tekst... tak czy inaczej czekam na propozycje. Moze ktoś jest np grafikiem komputerowym, mógłby przemyślęc taki pttrojekt.
3. Wręczenie dyplomu uwiecznione zostałoby na zdjęciach (wszak teraz o cyfrówkę nie trudno) które ozdobiłyby nasze podforum:galerii zdjęć.
Czekam na opinie.
1. Kibice druzyny w której gra laureatka powinni przed kolejnym meczem ligowym wręczyć oficjalnie symboliczną pamiatkę. Czy dogadaja się w tej kwestii z ze spikerami i jak technicznie "uroczystosć" bedzie wyglądać to juz zostawiam ich inwencji.
2. Myślę ze tym upominkiem najfajniej gdyby był dyplom, który współnie zaprojetujemy. Na pewno powinny sie na tym dyplomie znaleść sie nicki wszystkich uczestników zabawy, nazwa i reklama naszego forum jako organizatora, zdjęcie kandydatki, fajny tekst... tak czy inaczej czekam na propozycje. Moze ktoś jest np grafikiem komputerowym, mógłby przemyślęc taki pttrojekt.
3. Wręczenie dyplomu uwiecznione zostałoby na zdjęciach (wszak teraz o cyfrówkę nie trudno) które ozdobiłyby nasze podforum:galerii zdjęć.
Czekam na opinie.

- Mikey
- Senior
- Kontaktowanie:
Maru pisze:Dobry pomysł tylko kto go zrealizuje:):P

- Mikey
- Senior
- Kontaktowanie:
Tu jednak bym się nie zgodził. Kiedy podaje sie wyniki jakiegokolwiek konkursu oznajmia siezę ze JURY W SKŁADZIE....NIKT NIE DOCHODZI KTÓRY SĘDZIA DAŁ ILE DANEJ KANDYDATCE, DLAEGO UWAŻAM że powinniśmy umiescic tam wszystkich (małymi literkami) no chyba ze ktos sobie tego nie życzy...Saphira pisze:Mam pomysł.Podpisy ok,ale tylko tych ktorzy postawili Ale na pierwszym miejscu.

Mikey pisze:Tu jednak bym się nie zgodził. Kiedy podaje sie wyniki jakiegokolwiek konkursu oznajmia siezę ze JURY W SKŁADZIE....NIKT NIE DOCHODZI KTÓRY SĘDZIA DAŁ ILE DANEJ KANDYDATCE, DLAEGO UWAŻAM że powinniśmy umiescic tam wszystkich (małymi literkami) no chyba ze ktos sobie tego nie życzy...Saphira pisze:Mam pomysł.Podpisy ok,ale tylko tych ktorzy postawili Ale na pierwszym miejscu.
No dobrze.Mogo byc wszyscy ale to bedzie musial byc duzy dyplom
Saphira-Legenda zyje!!
- Gwynbleidd
- Kadet
- Kontaktowanie: