NAGRODY

Wybierz najpiękniejszą koszykarkę grającą na polskich parkietach

Moderatorzy: rzymi, MARIO, Kuba, elen

Awatar użytkownika
Mikey
Senior
Kontaktowanie:

NAGRODY

Postautor: Mikey » 16 stycznia 2006, 17:12

Juz wcześniej rozmawialiśmy choć przełożylismy decyzje na później o ewentualnych upominkach pamiątkowych dla laureatek Miss. Zabawa była fajna czas pomyślęc o jej uroczystym zakończeniu. Moja koncepcja jest nastepujaca:
1. Kibice druzyny w której gra laureatka powinni przed kolejnym meczem ligowym wręczyć oficjalnie symboliczną pamiatkę. Czy dogadaja się w tej kwestii z ze spikerami i jak technicznie "uroczystosć" bedzie wyglądać to juz zostawiam ich inwencji.
2. Myślę ze tym upominkiem najfajniej gdyby był dyplom, który współnie zaprojetujemy. Na pewno powinny sie na tym dyplomie znaleść sie nicki wszystkich uczestników zabawy, nazwa i reklama naszego forum jako organizatora, zdjęcie kandydatki, fajny tekst... tak czy inaczej czekam na propozycje. Moze ktoś jest np grafikiem komputerowym, mógłby przemyślęc taki pttrojekt.
3. Wręczenie dyplomu uwiecznione zostałoby na zdjęciach (wszak teraz o cyfrówkę nie trudno) które ozdobiłyby nasze podforum:galerii zdjęć.

Czekam na opinie.
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
Maru
Amator

Postautor: Maru » 16 stycznia 2006, 17:15

Dobry pomysł tylko kto go zrealizuje :P:):P

Awatar użytkownika
Mikey
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Mikey » 16 stycznia 2006, 17:24

Maru pisze:Dobry pomysł tylko kto go zrealizuje :P:):P

Bawic się było fajnie ale juz potem to nie bałdzo co...? Jka to kto My. Kazdy cos bedzie robił, ja...poddałem pomysł na przykład :wink: Moge w chwili wolnej pomyslec nad projektem choc wolałbym z pomoca jakiegoś forumowego grafika...
Obrazek

Obrazek

Piotro
Młodzik

Postautor: Piotro » 16 stycznia 2006, 18:05

Mikey nie wiem tylko czy jest sens zamieszczanie xywek wszystkich uczestnikow bo chyba jest ich za duzo jesli nie to przepraszam :wink: wszystko inne mi sie podoba. pozdrawiam i czekam na efekty(bo sam grafikiem nie jestem)
Obrazek

Awatar użytkownika
Saphira
Nowy na forum

Postautor: Saphira » 16 stycznia 2006, 18:12

Mam pomysł.Podpisy ok,ale tylko tych ktorzy postawili Ale na pierwszym miejscu.
Saphira-Legenda zyje!!

Awatar użytkownika
Mikey
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Mikey » 16 stycznia 2006, 18:21

Saphira pisze:Mam pomysł.Podpisy ok,ale tylko tych ktorzy postawili Ale na pierwszym miejscu.
Tu jednak bym się nie zgodził. Kiedy podaje sie wyniki jakiegokolwiek konkursu oznajmia siezę ze JURY W SKŁADZIE....NIKT NIE DOCHODZI KTÓRY SĘDZIA DAŁ ILE DANEJ KANDYDATCE, DLAEGO UWAŻAM że powinniśmy umiescic tam wszystkich (małymi literkami) no chyba ze ktos sobie tego nie życzy... :?
Obrazek

Obrazek

Awatar użytkownika
Saphira
Nowy na forum

Postautor: Saphira » 16 stycznia 2006, 18:25

Mikey pisze:
Saphira pisze:Mam pomysł.Podpisy ok,ale tylko tych ktorzy postawili Ale na pierwszym miejscu.
Tu jednak bym się nie zgodził. Kiedy podaje sie wyniki jakiegokolwiek konkursu oznajmia siezę ze JURY W SKŁADZIE....NIKT NIE DOCHODZI KTÓRY SĘDZIA DAŁ ILE DANEJ KANDYDATCE, DLAEGO UWAŻAM że powinniśmy umiescic tam wszystkich (małymi literkami) no chyba ze ktos sobie tego nie życzy... :?

No dobrze.Mogo byc wszyscy ale to bedzie musial byc duzy dyplom :D
Saphira-Legenda zyje!!

Awatar użytkownika
Edzia
Junior
Lokalizacja: cztery domy, dwie ulice to są właśnie PABIANICE :-P

Postautor: Edzia » 16 stycznia 2006, 18:26

ja proponuję format A1 :lol: i czcionkę times 11 8) :lol:
"Oto jest miłość.
Dwoje ludzi spotyka się przypadkiem,
a okazuje się, że czekali na siebie całe życie"

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: Szymon » 16 stycznia 2006, 18:29

Jeśli chodzi o nicki na dyplomach, to według mnie należy zamieścić wszystkich, którzy głosowali na daną zawodniczkę.
Choć oczywiście (jak się zmieszczą) mogą być nicki wszystkich którzy wzieli udział w wyborach.
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

Obrazek

MARAS
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: MARAS » 16 stycznia 2006, 18:29

Powinny być wszystkie nicki tych którzy brali udział w wyborach!
Tak będzie najbardziej fair!
Chwiałka A Chwiałka Z Chwiałka AZS!

Piotro
Młodzik

Postautor: Piotro » 16 stycznia 2006, 18:52

dobra to pozostawiam wazszej inwencji jak to zmiescicie na dyplomie :D chyba ze to ma byc dyplom ktorym sie wytapetuje caly pokoj... :twisted:
Obrazek

Kuba
Oldboy

Postautor: Kuba » 16 stycznia 2006, 19:29

pomysł z nickami jak najbardziej ok. z racji tego, że troche nas tam głosowało wszystkie nicki można spisać na odwrocie dyplomu w kolumnach, czy coś w tym stylu. powinno się zmieścić ...

Awatar użytkownika
Mikey
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Mikey » 17 stycznia 2006, 11:54

Panie i Panowie. Robimy to czy nie. Moze tak: chciałbym się zapytać czy głównie w Gorzowie, Pabianicach i Poznaniu i Polkowicach jest odzew? Czy jak byłyby te dyplomy ktoś je wręczy wogóle czy raczej wszyscy kładą lachę? Bo nie wiem czy mamy dyskutowac o tym dłużej czy nie.
Obrazek

Obrazek

Awatar użytkownika
simon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: simon » 17 stycznia 2006, 12:08

w/g mnie bardzo dobry pomysł by zaistnieć na halach - reklama kkforum zajebiaszcza - reklama wyborów na maxa - to trzeba zrobić - ja tam mógłbym chętnie wręczać, ale akurat nie mam komu...

Awatar użytkownika
Gwynbleidd
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: Gwynbleidd » 17 stycznia 2006, 12:08

wreczyc napewno jest kto,Fun-KLub Pereli ok pomyslimy nad projektem,jak ma wygladac itp. Przeslemy projekt ale kto go wykona tzn. ten dypolm?
Z Wyrazami Szczerej Niewdzięcznosci,Za To Ze Byłem Z Wami. A Teraz Jesteście Przeciwko MNIE!!!Obrazek

Wróć do „Miss Basket”