...słyszałem kilka głosów na temat składu Ostrovii na najbliższy sezon-czy "ostrowianie"wiedzą już coś więcej i konkretniej?
Pozdrawiam!
Ostrovia 2004-2005
Moderatorzy: sawa_JGora, Platini, ludzik76, Moderatorzy
- mati
- Kadet
- Kontaktowanie:
Sorki za długą moją nieobecność
ale smutno Wam nie było bezemnie! A wiec tak...szczerze mówiąc to nic nie wiadomo! A wzasadzie kazdy wie swoje!
Ja mogę tylko skopiować:
Jak się okazało Grzegorz Zieliński nie będzie nowym szkoleniowcem Ostrovii. Trener ten dostał propozycję kierowania zespołem kadry narodowej juniorów. Działacze Ostrovii mają już na oku nowego kandydata. Nazwisko jego poznamy już najprawdopodobniej w przyszłym tygodniu. Do połowy sierpnia natomiast wyjaśnić się ma sprawa sponsora strategicznego.
www.tsostrovia.osw.pl
Ja mogę tylko skopiować:
Jak się okazało Grzegorz Zieliński nie będzie nowym szkoleniowcem Ostrovii. Trener ten dostał propozycję kierowania zespołem kadry narodowej juniorów. Działacze Ostrovii mają już na oku nowego kandydata. Nazwisko jego poznamy już najprawdopodobniej w przyszłym tygodniu. Do połowy sierpnia natomiast wyjaśnić się ma sprawa sponsora strategicznego.
www.tsostrovia.osw.pl
mati pisze:Sorki za długą moją nieobecnośćale smutno Wam nie było bezemnie! A wiec tak...szczerze mówiąc to nic nie wiadomo! A wzasadzie kazdy wie swoje!
Ja mogę tylko skopiować:
www.tsostrovia.osw.pl
Mati czekamy z niecierpliwością na jakieś wieści z Ostrowa Wlkp. Póki co ta cisza nie jest wróżąca... Co z Karoliną Kaczmarek (czy już zdrowa?) i Karoliną Żurkowską (czy nadal będzie grać w Ostrowie?). Słyszałem, że trenerem Ostrovii został trener juniorek GTK Gdynia (nazwiska nie pamietam), a z drużyną seniorek trenuje także Paulina Misiek.