Ostrovia 2004-2005

Jeśli Twój zespół nie ma jeszcze osobnego podforum, pokaż w tym dziale, że na to zasługuje!

Moderatorzy: sawa_JGora, Platini, ludzik76, Moderatorzy

Dąbas
Nowy na forum

Ostrovia 2004-2005

Postautor: Dąbas » 01 sierpnia 2004, 15:58

...słyszałem kilka głosów na temat składu Ostrovii na najbliższy sezon-czy "ostrowianie"wiedzą już coś więcej i konkretniej?
Pozdrawiam!

Ostrowiak

Postautor: Ostrowiak » 02 sierpnia 2004, 09:33

Tak wiemy :) Ale zdradzimy wszystko dopiero po 10.VIII.2004 :wink: Pozdrawiam!

Awatar użytkownika
mati
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: mati » 04 sierpnia 2004, 18:07

Sorki za długą moją nieobecność :D ale smutno Wam nie było bezemnie! A wiec tak...szczerze mówiąc to nic nie wiadomo! A wzasadzie kazdy wie swoje!

Ja mogę tylko skopiować:
Jak się okazało Grzegorz Zieliński nie będzie nowym szkoleniowcem Ostrovii. Trener ten dostał propozycję kierowania zespołem kadry narodowej juniorów. Działacze Ostrovii mają już na oku nowego kandydata. Nazwisko jego poznamy już najprawdopodobniej w przyszłym tygodniu. Do połowy sierpnia natomiast wyjaśnić się ma sprawa sponsora strategicznego.

www.tsostrovia.osw.pl

Gość

Postautor: Gość » 12 sierpnia 2004, 20:56

Organizatorzy tego forum,i nadal nic nie wiecie o waszym klubie.

Kibic

Postautor: Kibic » 13 sierpnia 2004, 12:01

A co chcesz wiedzieć ?

Awatar użytkownika
mati
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: mati » 13 sierpnia 2004, 13:17

Co mam pisać, ze konferencja prasowa bedzie w poniedziałek i ogłoszą nowego trenera :roll: czy co mam pisac? że ola do azs idzie?

Awatar użytkownika
MARIO
Kadet

Postautor: MARIO » 16 sierpnia 2004, 08:21

mati pisze:Sorki za długą moją nieobecność :D ale smutno Wam nie było bezemnie! A wiec tak...szczerze mówiąc to nic nie wiadomo! A wzasadzie kazdy wie swoje!

Ja mogę tylko skopiować:
Jak się okazało Grzegorz Zieliński nie będzie nowym szkoleniowcem Ostrovii. Trener ten dostał propozycję kierowania zespołem kadry narodowej juniorów. Działacze Ostrovii mają już na oku nowego kandydata. Nazwisko jego poznamy już najprawdopodobniej w przyszłym tygodniu. Do połowy sierpnia natomiast wyjaśnić się ma sprawa sponsora strategicznego.

www.tsostrovia.osw.pl

Mati czekamy z niecierpliwością na jakieś wieści z Ostrowa Wlkp. Póki co ta cisza nie jest wróżąca... Co z Karoliną Kaczmarek (czy już zdrowa?) i Karoliną Żurkowską (czy nadal będzie grać w Ostrowie?). Słyszałem, że trenerem Ostrovii został trener juniorek GTK Gdynia (nazwiska nie pamietam), a z drużyną seniorek trenuje także Paulina Misiek.

Wróć do „Inne kluby”