Ćwierćfinały Mistrzostw Polski Juniorek (12-14.V)
Moderatorzy: sawa_JGora, Platini, ludzik76, Moderatorzy
- Czarny1975
- Nowy na forum
- Kontaktowanie:
Czarny1975 pisze:Seba, jakie godziny? Coś wiadomo? Pozdrawiam
Czesław... No ja NIC nie wiem póki co:) Postaram się z pracy jutro jakoś zadzwonić do Trenejro i wyślę Ci info... ale postaraj się jakoś piątek zarezerwować też - pewnie tak koło 17... no i oczywiście wcześniej PRZYGOTOWANIA;) aaaaaa - wez Lecha;)
Pozdrowionka!
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']
Seba pisze:Czarny1975 pisze:Seba, jakie godziny? Coś wiadomo? Pozdrawiam
Czesław... No ja NIC nie wiem póki co:) Postaram się z pracy jutro jakoś zadzwonić do Trenejro i wyślę Ci info... ale postaraj się jakoś piątek zarezerwować też - pewnie tak koło 17... no i oczywiście wcześniej PRZYGOTOWANIA;) aaaaaa - wez Lecha;)
Pozdrowionka!
Piątek - 17.30 - Olimpia AZS Maczki Poznań - Basket 67 Bydgoszcz
Sobota - 17.30 - SKS 12 Warszawa - Basket 67 Bydgoszcz
Niedziela - 11.00 - Olimpia AZS Maczki Poznań - SKS 12 Warszawa
Pozdrowienia z Warszawy
-
S.
Dodam do postu Seven'a powyżej, że ten trochę dziwny terminarz został ustalony po tym, jak z udziału w ćwierćfinale wycofał się zespół z Rybnika
... stąd też te godziny i przerwa w sobotę dla Olimpii... która pewnie zmartwi wielu
((( Drax... może dasz radę w piątek albo niedzielę? Fajnie by było...
A przygotowujące się do zawodów koszykarki Olimpii rozegrały w ostatnich dniach sparing w Koninie. Grając bez Weroniki Idczak, która miała lekko podkręconą nogę, nasze zawodniczki pokonały rywalki 12 punktami.
Oby tak samo w piątek i niedzielę!!!
DO ZOBACZENIA OLIMPIAKI!
A przygotowujące się do zawodów koszykarki Olimpii rozegrały w ostatnich dniach sparing w Koninie. Grając bez Weroniki Idczak, która miała lekko podkręconą nogę, nasze zawodniczki pokonały rywalki 12 punktami.
Oby tak samo w piątek i niedzielę!!!
DO ZOBACZENIA OLIMPIAKI!
Oczywiście laski wygrały... ile? WYSOKOOOOOO... heheh...niech napisze ktoś, kto ma lepszą pamięć w tym momencie;)... mnie tak "pochłonęła" uroczystość pomeczowa, że wynik mi się gdzieś zagubił... ale na bank Bodzio pamięta:PPPPPPP))))... 100 ileś tam do 39 chyba;)
... a sam mecz zacięty i wyrównany... do stanu 4:4 bodajże... hehe... dalej to już poszłoooooooo... mimo wielu eksperymentów w składzie i jeszcze większych w grze naszych koszykarek ani przez moment rywalki nie nawiązały choćby zalążków wyrównanej walki... Szalała dziś Kasia Białasik, która jeśli tak zawsze będzie grała (zapierdzielała, asystowała, przechwytywała, rzucała SETKI punktów
), to... aż strach się bać
))) Tradycyjnie jak Profesor Pająk... dość krótko Werka, która i tak zdążyła kilka razy niezle podręczyć rywalki
Ozdobą był rzut Grochola z faulem na setny punkt chyba.. hehehehehehe... M A S A K R A !!!!!:P)))
Na trybunach pojawił się PRAWIE JAK KIBIC (czyli Żołnierz w stroju wybitnie pokojowym
... na parkiecie zaś PRAWIE JAK WYRÓWNANY MECZ... pojawiła się też niespodziewanie PRAWIE JAK KLIMATYZACJA na Promienistej
))))))))... prawie i tym razem zrobiło wielką różnicę
... Pozdrawiam serdecznie Sevena, którego miałem okazję poznać i zamienić kilka ledwie (szkoda, że tak mało...
) słów podczas treningu SKS 12, które z pewnością będzie O WIEEEEEELE grozniejszym rywalem! Seven obiecał przynajmniej jeden mecz wart oficjalnego pożegnania naszej WSPANIAŁEJ i niezastąpionej sali... i będę mocno nalegał, by spełnił obietnicę
A jutro... POWODZENIA eSKSiaczki
... ale raczej znowu będzie rzez;)
... i jeszcze raz WSZYSTKIEGO NAJ, NAJ, NAJJJJJJJLEPSZEGO dla obu selenizantek
)) <kwiatek>... ojjjj Ola, ale Ty jestes uparta
))))) .. a mówiłem, że my nieprzygotowani
)))
Jutro spotkanie Bydgoszczy z SKS 12 Warszawa... a w niedzielę o godzinie 11 WIELKI FINAŁ
... a sam mecz zacięty i wyrównany... do stanu 4:4 bodajże... hehe... dalej to już poszłoooooooo... mimo wielu eksperymentów w składzie i jeszcze większych w grze naszych koszykarek ani przez moment rywalki nie nawiązały choćby zalążków wyrównanej walki... Szalała dziś Kasia Białasik, która jeśli tak zawsze będzie grała (zapierdzielała, asystowała, przechwytywała, rzucała SETKI punktów
Na trybunach pojawił się PRAWIE JAK KIBIC (czyli Żołnierz w stroju wybitnie pokojowym
... i jeszcze raz WSZYSTKIEGO NAJ, NAJ, NAJJJJJJJLEPSZEGO dla obu selenizantek
Jutro spotkanie Bydgoszczy z SKS 12 Warszawa... a w niedzielę o godzinie 11 WIELKI FINAŁ
-
Chuck Norris
Prawie jak ja:P
Tu Jedrzej,Mikolaj i Michal(kuzyni Kasi Białasik)!
Chcieliśmy pogratulowac Kasi wspaniałego meczu(Przemo nam powiedział
).
Trzymaj tak dalej bo chcemy Cie ogladac w TV.Jesteś prawie jak Chuck Norris.Powodzenia,pozdro
Trzymaj tak dalej bo chcemy Cie ogladac w TV.Jesteś prawie jak Chuck Norris.Powodzenia,pozdro
Dziś w godzinach nocnych (
) koszykarki Olimpii pokonały w meczu o pierwsze miejsce SKS 12 Warszawa 83:58.. GRATULACJE:))) Sukces tym większy, że zagraliśmy poważnie osłabieni brakiem dwóch zawodniczek... zwłaszcza dało się odczuć brak... pięknej, inteligentnej, ale i ... spóznialskiej
... "PRAWIE JAK MECZ..." (hihihi... )... Mimo to wyższość naszego zespołu nie podlegała dyskusji, a dużo minut na parkiecie mogły pokazać się te, które z reguły występują rzadziej. Dziś dla odmiany szalały obie Bogny... zwłaszcza tort urodzinowy dodał skrzydeł Bodziowi
hihi... dobrze jak zwykle Werka i znowu Biała (tylko te fauleeeeee
)... o błędach (spooooooro ich też było... ) tu lepiej nie wspominać
.. dziewczyny na pewno wyciagną z nich wnioski i w pojedynku z trudniejszym rywalem już tyle ich nie będzie;)
.. teraz pora na półfinał... przeciwnikami Olimpijek będą koszykarki z Nowego Sącza, Szczecina i Bytomia (chyba)... teraz już na pewno będzie o wieeeeeele ciężej!
.. teraz pora na półfinał... przeciwnikami Olimpijek będą koszykarki z Nowego Sącza, Szczecina i Bytomia (chyba)... teraz już na pewno będzie o wieeeeeele ciężej!
-
Gość
Cegła pisze:Seba pisze:Sukces tym większy, że zagraliśmy poważnie osłabieni brakiem dwóch zawodniczek... zwłaszcza dało się odczuć brak... pięknej, inteligentnej, ale i ... spóznialskiej![]()
![]()
![]()
![]()
...
!
pięknej i inteligentnej hmmmm?? czyżby brakowało Ali Szarowskiej? hihihi
Cegła. Proszę ja Ciebie..........!!!!!!!!
Dobre to było. hihihihi
Anonymous pisze:Półfinał mamy w Szczecinie! Hmmmm...
pizza rulez....
Jakby ktoś mnie szukał to jestem w Muzeum Ziemi Podlaskiej...
http://www.historia-sportu.cba.pl portal o historii nie tylko koszykówki...
http://www.historia-sportu.cba.pl portal o historii nie tylko koszykówki...