Ćwierćfinały Mistrzostw Polski Juniorek (12-14.V)

Jeśli Twój zespół nie ma jeszcze osobnego podforum, pokaż w tym dziale, że na to zasługuje!

Moderatorzy: sawa_JGora, Platini, ludzik76, Moderatorzy

Awatar użytkownika
Czarny1975
Nowy na forum
Kontaktowanie:

Postautor: Czarny1975 » 07 maja 2006, 16:30

Seba, jakie godziny? Coś wiadomo? Pozdrawiam
Starzy ludzie mówią: Tylko ziemia przetrwa.
Nie mylą się. Mówią prawdę!

Żołnierz1

Postautor: Żołnierz1 » 07 maja 2006, 21:23

Właśnie. godziny!!!!!

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 07 maja 2006, 22:40

Czarny1975 pisze:Seba, jakie godziny? Coś wiadomo? Pozdrawiam

Czesław... No ja NIC nie wiem póki co:) Postaram się z pracy jutro jakoś zadzwonić do Trenejro i wyślę Ci info... ale postaraj się jakoś piątek zarezerwować też - pewnie tak koło 17... no i oczywiście wcześniej PRZYGOTOWANIA;) aaaaaa - wez Lecha;)

Pozdrowionka!
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']

seven
Nowy na forum

Postautor: seven » 08 maja 2006, 21:12

Seba pisze:
Czarny1975 pisze:Seba, jakie godziny? Coś wiadomo? Pozdrawiam

Czesław... No ja NIC nie wiem póki co:) Postaram się z pracy jutro jakoś zadzwonić do Trenejro i wyślę Ci info... ale postaraj się jakoś piątek zarezerwować też - pewnie tak koło 17... no i oczywiście wcześniej PRZYGOTOWANIA;) aaaaaa - wez Lecha;)

Pozdrowionka!

Piątek - 17.30 - Olimpia AZS Maczki Poznań - Basket 67 Bydgoszcz
Sobota - 17.30 - SKS 12 Warszawa - Basket 67 Bydgoszcz
Niedziela - 11.00 - Olimpia AZS Maczki Poznań - SKS 12 Warszawa
Pozdrowienia z Warszawy :wink: :wink: :wink:

S.

Postautor: S. » 08 maja 2006, 23:55

Dodam do postu Seven'a powyżej, że ten trochę dziwny terminarz został ustalony po tym, jak z udziału w ćwierćfinale wycofał się zespół z Rybnika :(... stąd też te godziny i przerwa w sobotę dla Olimpii... która pewnie zmartwi wielu :(((( Drax... może dasz radę w piątek albo niedzielę? Fajnie by było...

A przygotowujące się do zawodów koszykarki Olimpii rozegrały w ostatnich dniach sparing w Koninie. Grając bez Weroniki Idczak, która miała lekko podkręconą nogę, nasze zawodniczki pokonały rywalki 12 punktami.

Oby tak samo w piątek i niedzielę!!!

DO ZOBACZENIA OLIMPIAKI!

Drax
Żak

Postautor: Drax » 09 maja 2006, 10:25

No to masakra.... :(

Drax
Żak

Postautor: Drax » 12 maja 2006, 17:06

Jak donosi Żołnierz po 5 minutach 2 kwarty - 32-10 :D
i głośny doping!!!

Drax
Żak

Postautor: Drax » 12 maja 2006, 17:18

Do przerwy 44-20 :D

Info oczywiście Żołnierz:)

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 12 maja 2006, 23:01

Oczywiście laski wygrały... ile? WYSOKOOOOOO... heheh...niech napisze ktoś, kto ma lepszą pamięć w tym momencie;)... mnie tak "pochłonęła" uroczystość pomeczowa, że wynik mi się gdzieś zagubił... ale na bank Bodzio pamięta:PPPPPPP))))... 100 ileś tam do 39 chyba;)

... a sam mecz zacięty i wyrównany... do stanu 4:4 bodajże... hehe... dalej to już poszłoooooooo... mimo wielu eksperymentów w składzie i jeszcze większych w grze naszych koszykarek ani przez moment rywalki nie nawiązały choćby zalążków wyrównanej walki... Szalała dziś Kasia Białasik, która jeśli tak zawsze będzie grała (zapierdzielała, asystowała, przechwytywała, rzucała SETKI punktów :P ), to... aż strach się bać ;)))) Tradycyjnie jak Profesor Pająk... dość krótko Werka, która i tak zdążyła kilka razy niezle podręczyć rywalki ;) Ozdobą był rzut Grochola z faulem na setny punkt chyba.. hehehehehehe... M A S A K R A !!!!!:P)))

Na trybunach pojawił się PRAWIE JAK KIBIC (czyli Żołnierz w stroju wybitnie pokojowym ;)... na parkiecie zaś PRAWIE JAK WYRÓWNANY MECZ... pojawiła się też niespodziewanie PRAWIE JAK KLIMATYZACJA na Promienistej ;)))))))))... prawie i tym razem zrobiło wielką różnicę ;)... Pozdrawiam serdecznie Sevena, którego miałem okazję poznać i zamienić kilka ledwie (szkoda, że tak mało... ;) ) słów podczas treningu SKS 12, które z pewnością będzie O WIEEEEEELE grozniejszym rywalem! Seven obiecał przynajmniej jeden mecz wart oficjalnego pożegnania naszej WSPANIAŁEJ i niezastąpionej sali... i będę mocno nalegał, by spełnił obietnicę ;) A jutro... POWODZENIA eSKSiaczki ;)... ale raczej znowu będzie rzez;)

... i jeszcze raz WSZYSTKIEGO NAJ, NAJ, NAJJJJJJJLEPSZEGO dla obu selenizantek ;))) <kwiatek>... ojjjj Ola, ale Ty jestes uparta ;)))))) .. a mówiłem, że my nieprzygotowani ;))))

Jutro spotkanie Bydgoszczy z SKS 12 Warszawa... a w niedzielę o godzinie 11 WIELKI FINAŁ ;)

Chuck Norris

Prawie jak ja:P

Postautor: Chuck Norris » 13 maja 2006, 20:56

Tu Jedrzej,Mikolaj i Michal(kuzyni Kasi Białasik)! :lol: Chcieliśmy pogratulowac Kasi wspaniałego meczu(Przemo nam powiedział :D ).
Trzymaj tak dalej bo chcemy Cie ogladac w TV.Jesteś prawie jak Chuck Norris.Powodzenia,pozdro 8)

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 14 maja 2006, 13:44

Dziś w godzinach nocnych ( 8) ) koszykarki Olimpii pokonały w meczu o pierwsze miejsce SKS 12 Warszawa 83:58.. GRATULACJE:))) Sukces tym większy, że zagraliśmy poważnie osłabieni brakiem dwóch zawodniczek... zwłaszcza dało się odczuć brak... pięknej, inteligentnej, ale i ... spóznialskiej ;) :P :lol: :? :cry: ... "PRAWIE JAK MECZ..." (hihihi... )... Mimo to wyższość naszego zespołu nie podlegała dyskusji, a dużo minut na parkiecie mogły pokazać się te, które z reguły występują rzadziej. Dziś dla odmiany szalały obie Bogny... zwłaszcza tort urodzinowy dodał skrzydeł Bodziowi 8) hihi... dobrze jak zwykle Werka i znowu Biała (tylko te fauleeeeee :? )... o błędach (spooooooro ich też było... ) tu lepiej nie wspominać ;).. dziewczyny na pewno wyciagną z nich wnioski i w pojedynku z trudniejszym rywalem już tyle ich nie będzie;)

.. teraz pora na półfinał... przeciwnikami Olimpijek będą koszykarki z Nowego Sącza, Szczecina i Bytomia (chyba)... teraz już na pewno będzie o wieeeeeele ciężej!

Awatar użytkownika
Cegła
Nowy na forum

Postautor: Cegła » 14 maja 2006, 16:10

Seba pisze:Sukces tym większy, że zagraliśmy poważnie osłabieni brakiem dwóch zawodniczek... zwłaszcza dało się odczuć brak... pięknej, inteligentnej, ale i ... spóznialskiej ;) :P :lol: :? :cry: ...
!

pięknej i inteligentnej hmmmm?? czyżby brakowało Ali Szarowskiej? hihihi
Tylko Olimpia, w Poznaniu TYLKO OLIMPIA.......

Gość

Postautor: Gość » 14 maja 2006, 19:26

Cegła pisze:
Seba pisze:Sukces tym większy, że zagraliśmy poważnie osłabieni brakiem dwóch zawodniczek... zwłaszcza dało się odczuć brak... pięknej, inteligentnej, ale i ... spóznialskiej ;) :P :lol: :? :cry: ...
!

pięknej i inteligentnej hmmmm?? czyżby brakowało Ali Szarowskiej? hihihi

Cegła. Proszę ja Ciebie..........!!!!!!!! :twisted:

Dobre to było. hihihihi

Gość

Postautor: Gość » 15 maja 2006, 20:18

Półfinał mamy w Szczecinie! Hmmmm...

Awatar użytkownika
Bury
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: Bury » 17 maja 2006, 06:28

Anonymous pisze:Półfinał mamy w Szczecinie! Hmmmm...

pizza rulez.... :D moze sobie zamowimy do pociagu?? :D
Jakby ktoś mnie szukał to jestem w Muzeum Ziemi Podlaskiej...
http://www.historia-sportu.cba.pl portal o historii nie tylko koszykówki...

Wróć do „Inne kluby”