;-)

Jeśli Twój zespół nie ma jeszcze osobnego podforum, pokaż w tym dziale, że na to zasługuje!

Moderatorzy: sawa_JGora, Platini, ludzik76, Moderatorzy

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: Szymon » 20 lipca 2005, 16:50

No ale w końcu mógłbyś sie zdecydować gdzie są najfajniejsze a nie ściemniać tutaj :lol:
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

Obrazek

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 20 lipca 2005, 17:21

Co do zmieniania barw klubowych - "podkradania" koszykarek... ehhh.. zawsze jest to przykre dla kibiców klubu, którzy dopingują przez pewien czas daną zawodniczkę... tym bardziej przykre im lepiej ją poznają i czym dłużej razem się cieszą w jednym klubie koszykówką. Jednak taka jest kolei rzeczy obecnie, że do rzadkości należy wierność z dawnych lat barwom klubowym i trudno wymagać, by koszykarka rezygnowała z własnego rozwoju na rzecz jedynie sentymentu. Mytek - patrząc na Mrozińską Twoimi kategoriami, jest Ona "wykradziona" z Olimpii hehe... właśnie u nas wszystko się zaczęło, wywalczała awans do ekstraklasy i zdobywała mistrzostwo Polski juniorek Ale było - minęło. Tak samo pewnie, jak minie jeśli chodzi o AZS i jak już mineło, w przypadku Tomy, Panti i Krupy (która też jest "nasza"... hihihi... prawie 10 lat w Olimpii w końcu;) ). Wiadomo, że mimo wszystko kibice bardziej doceniają oddanie barwom klubowym, szanują koszykarki, które nie kierują się jedynie pieniądzem, które zawsze wszystko co robią, podporządkowują dobru klubu w którym występują, a gdy los zmusi je do odejścia, darzą były klub i sprawy z nim związane sentymentem i często żyją tez jego sprawami. Taką osobą mędzy innymi jest dla Olimpii Dzidka Mądra, takimi może mam nadzieję będą kiedyś po latach te zawodniczki, które odchodzą teraz lub odejdą w przyszłości. Tak tworzy się legenda i szacunek dla koszykarki - coś w stylu Daivy Jodeikaite w przypadku ŁKSu. Takie Legendy moga liczyć na doping i trzymanie kciuków przez kibiców danego zespołu nawet, gdy los rzuci je do innego klubu.
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']

Awatar użytkownika
Mytek
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Mytek » 20 lipca 2005, 20:22

Szymon pisze:Zaczynasz przesadzać. Jakiej "kradzieży"??? Prawa rynku. Trzeba było tym koszykarkom więcej zaoferować kasy to by zostały w Poznaniu.
A już totalnie rozśmiesza mnie zdanie że Toma to Wasza zawodniczka!
No sorry bardzo, ale to działacze z Pabianic ją do Polski sprowadzili, wyleczyli i wypromowali. U Was grała raptem rok i teksty w stylu "nasza Toma" rozwalają mnie konkretnie!
Sytuacja Pantelejewej jest jeszcze bardziej wymowna. Boże, gdzie ona nie grała.

wcale nie przesadzam :P przeciez specjalnie napisalem to w cudzyslowie, po to zeby nie interpretowac slowa "kradziez" w sposob doslowny. wiadomo ze to rynek rzadzi i kazda zawodniczka w obecnych czasach pojdzie tam gdzie jej wiecej zaoferuja. A ja sie swego czasu przyzwyczailem do Krupy, Gabi, Panti, Karpika, Trafi itd... wiec mam prawo napsac "podkradzione" (po raz kolejny zwracam uwage na cudzyslow) jesli odchodza one do innych klubow... Tak samo Seba moze napisac (i napisal) ze Natalia Mrozińska jest "podkradziona" z Olimpii. Ma do tego prawo, tak samo jak jak mam prawo napisac to co napisalem. A jako przyklad podalem Twoj klub bo do niego przeszlo chyba najwiecej zawodniczek, ktore w minionych dwoch sezonach graly w Poznaniu...
to czy zawodniczka X gra w klubie Y jeden rok, 2 lata, 16 lat czy 23 lata nie oznacza ze jakis kibic Z nie moze sie do tej zawodniczki przyzwyczaic ju zpo pierwszym roku...

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: Szymon » 20 lipca 2005, 20:49

Jakbyś nie zauważył, to również przy słowie kradzieży użyłem cudzysłowa, więc nie brykaj!
I nie zabraniam Ci się przyzwyczajać do zawodniczek.
Tylko śmieszą mnie Wasze -kibiców AZSu- teksty w stylu: "nasza Toma".
Ale i tak tego nie zrozumiesz, więc nie ma sensu zaśmiecać forum Olimpii.
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

Obrazek

Awatar użytkownika
Mytek
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Mytek » 20 lipca 2005, 21:12

Szymon pisze:Jakbyś nie zauważył, to również przy słowie kradzieży użyłem cudzysłowa, więc nie brykaj!
I nie zabraniam Ci się przyzwyczajać do zawodniczek.
Tylko śmieszą mnie Wasze -kibiców AZSu- teksty w stylu: "nasza Toma".
Ale i tak tego nie zrozumiesz, więc nie ma sensu zaśmiecać forum Olimpii.

po pierwsze to nie brykam :D , a po drugie to bdb ze tez uzyles cudzyslowu 8)
A ze smiesza Cie powiedzenia w stylu "nasza zawodniczka X" to juz nie moj problem. Skoro juz sie do jakiejs zawodniczki przyzwyczailem(lub przyzwycailismy) to mam swiete prawo napisac " nasza zawodniczka X", to chyba ludzki, naturalny i wpisany w "czlowieczą" osobowosc odruch, prawda?
a po ostatnie i najwazniejsze: nie zasmiecam tego forum :evil: to ze akurat zszedłem na maly offtopic, to nie oznacza od razu ze zasmiecam to forum... Przykladow zasmiecania KKForum znajdziesz wiele. Wiele takze na podforum AZSu(i wcale tego nie ukrywam), ale pisanie ze ja swoimi ostatnimi dwoma lub trzema postami zasmiecam to forum to juz lekka przesada :?
koniec dyskusji na ten temat z mojej strony.

KIBIC
Junior

Postautor: KIBIC » 21 lipca 2005, 00:23

Seba pisze:.....Ps. Kibic - Ty może zmień klub, bo ten Twój .... hmmm, skoro wszystkie nasze koszykarki chciałbyś mieć u siebie. Chcesz im dopingować - nic prostszego... ale o Lotosie możesz zapomnieć :lol: :lol: :lol: Czy Kibice Olimpii są jedynymi w Polsce, którzy by nie chcieli, by ich zespół się zmieniał??? I nie chcą nikomu podbierać koszykarek, bo wystarczą im ich własne ;) hmmmmmm

Klubu nie zmienie :!:
http://www.lechiarugby.pl !!

(\_/)
(O.o)
(> <)

This is Bunny.
Copy Bunny into your signature
to help him on his way to world Domination :lol:

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 21 lipca 2005, 01:49

No to ciesz się tym, co masz i przestań marzyć o zabieraniu wszystkiego innym :lol: Bo ja od Was w życiu bym żadnej nie chciał... No chyba, że jesteś cham i prostak, co wszystko dla siebie i wiecznie zazdrości.... hihihihi

Pozdrowionka:)
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']

KIBIC
Junior

Postautor: KIBIC » 21 lipca 2005, 12:19

Seba pisze:No to ciesz się tym, co masz i przestań marzyć o zabieraniu wszystkiego innym :lol: Bo ja od Was w życiu bym żadnej nie chciał... No chyba, że jesteś cham i prostak, co wszystko dla siebie i wiecznie zazdrości.... hihihihi

Pozdrowionka:)

nie przeginaj :!:
http://www.lechiarugby.pl !!

(\_/)
(O.o)
(> <)

This is Bunny.
Copy Bunny into your signature
to help him on his way to world Domination :lol:

Cegła

Postautor: Cegła » 21 lipca 2005, 16:56

hihhi zaczyna coś ciekawego wreszcie dziać na tym forum. jazda z Gdynią AZS-em i tym podobnymi.

MARAS
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: MARAS » 21 lipca 2005, 17:51

Cegła pisze:hihhi zaczyna coś ciekawego wreszcie dziać na tym forum. jazda z Gdynią AZS-em i tym podobnymi.

Zadnej jazdy z AZSem Poznan nie bedzie! Wybij to sobie z glowy :lol: :lol:
Chwiałka A Chwiałka Z Chwiałka AZS!

Awatar użytkownika
Mytek
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Mytek » 21 lipca 2005, 19:26

Cegła pisze:hihhi zaczyna coś ciekawego wreszcie dziać na tym forum. jazda z Gdynią AZS-em i tym podobnymi.

o własnie tutaj co niektorzy maja przyklad zasmiecania forum Olimpii :evil:

Awatar użytkownika
Wrona
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Wrona » 24 lipca 2005, 13:02

Jazdy żadnej nie bedzie...chyba że sie przejedzież mpk lub pkp..... :D :D
Obrazek

---AZS POZNAŃ---http://www.azs.poznan.pl

Cegła

Postautor: Cegła » 24 lipca 2005, 13:33

Tej Wrona, widzialem was wczoraj w arenie ze smiesznymi klapkami prosto z pływalni. Doping jak 150. Bębenek też niezły-chyba z przedszkola Pod Stokrotką. Byle tak dalej a zdobedziecie tytuł mistrza Śmiechu z kibicowania hihihi ale wymyslilem NArka

Gość

Postautor: Gość » 24 lipca 2005, 13:49

Cegła pisze:Tej Wrona, widzialem was wczoraj w arenie ze smiesznymi klapkami prosto z pływalni. Doping jak 150. Bębenek też niezły-chyba z przedszkola Pod Stokrotką. Byle tak dalej a zdobedziecie tytuł mistrza Śmiechu z kibicowania hihihi ale wymyslilem NArka

Teraz dałeś popis! :D Jestem ciekaw gdzie widzialeś tylko ten bęben? :D a co do przedszkola Pod Stokrotką to ty chyba powinienes sie tam wybrac ze swoimi bajkami :D

Awatar użytkownika
Wrona
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Wrona » 24 lipca 2005, 13:49

Cegła pisze:Tej Wrona, widzialem was wczoraj w arenie ze smiesznymi klapkami prosto z pływalni. Doping jak 150. Bębenek też niezły-chyba z przedszkola Pod Stokrotką. Byle tak dalej a zdobedziecie tytuł mistrza Śmiechu z kibicowania hihihi ale wymyslilem NArka
Klapki daja jak 150!!!!!!Ale my niestety nie mieliśmy żadnego bębenka...chyba ci sie coś pomyliło.....
Obrazek

---AZS POZNAŃ---http://www.azs.poznan.pl

Wróć do „Inne kluby”