;-)
Moderatorzy: sawa_JGora, Platini, ludzik76, Moderatorzy
Co do zmieniania barw klubowych - "podkradania" koszykarek... ehhh.. zawsze jest to przykre dla kibiców klubu, którzy dopingują przez pewien czas daną zawodniczkę... tym bardziej przykre im lepiej ją poznają i czym dłużej razem się cieszą w jednym klubie koszykówką. Jednak taka jest kolei rzeczy obecnie, że do rzadkości należy wierność z dawnych lat barwom klubowym i trudno wymagać, by koszykarka rezygnowała z własnego rozwoju na rzecz jedynie sentymentu. Mytek - patrząc na Mrozińską Twoimi kategoriami, jest Ona "wykradziona" z Olimpii hehe... właśnie u nas wszystko się zaczęło, wywalczała awans do ekstraklasy i zdobywała mistrzostwo Polski juniorek Ale było - minęło. Tak samo pewnie, jak minie jeśli chodzi o AZS i jak już mineło, w przypadku Tomy, Panti i Krupy (która też jest "nasza"... hihihi... prawie 10 lat w Olimpii w końcu;) ). Wiadomo, że mimo wszystko kibice bardziej doceniają oddanie barwom klubowym, szanują koszykarki, które nie kierują się jedynie pieniądzem, które zawsze wszystko co robią, podporządkowują dobru klubu w którym występują, a gdy los zmusi je do odejścia, darzą były klub i sprawy z nim związane sentymentem i często żyją tez jego sprawami. Taką osobą mędzy innymi jest dla Olimpii Dzidka Mądra, takimi może mam nadzieję będą kiedyś po latach te zawodniczki, które odchodzą teraz lub odejdą w przyszłości. Tak tworzy się legenda i szacunek dla koszykarki - coś w stylu Daivy Jodeikaite w przypadku ŁKSu. Takie Legendy moga liczyć na doping i trzymanie kciuków przez kibiców danego zespołu nawet, gdy los rzuci je do innego klubu.
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']
- Mytek
- Junior
- Kontaktowanie:
Szymon pisze:Zaczynasz przesadzać. Jakiej "kradzieży"??? Prawa rynku. Trzeba było tym koszykarkom więcej zaoferować kasy to by zostały w Poznaniu.
A już totalnie rozśmiesza mnie zdanie że Toma to Wasza zawodniczka!
No sorry bardzo, ale to działacze z Pabianic ją do Polski sprowadzili, wyleczyli i wypromowali. U Was grała raptem rok i teksty w stylu "nasza Toma" rozwalają mnie konkretnie!
Sytuacja Pantelejewej jest jeszcze bardziej wymowna. Boże, gdzie ona nie grała.
wcale nie przesadzam
to czy zawodniczka X gra w klubie Y jeden rok, 2 lata, 16 lat czy 23 lata nie oznacza ze jakis kibic Z nie moze sie do tej zawodniczki przyzwyczaic ju zpo pierwszym roku...
- Szymon
- Oldboy
- Kontaktowanie:
Jakbyś nie zauważył, to również przy słowie kradzieży użyłem cudzysłowa, więc nie brykaj!
I nie zabraniam Ci się przyzwyczajać do zawodniczek.
Tylko śmieszą mnie Wasze -kibiców AZSu- teksty w stylu: "nasza Toma".
Ale i tak tego nie zrozumiesz, więc nie ma sensu zaśmiecać forum Olimpii.
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

- Mytek
- Junior
- Kontaktowanie:
Szymon pisze:Jakbyś nie zauważył, to również przy słowie kradzieży użyłem cudzysłowa, więc nie brykaj!
po pierwsze to nie brykam
A ze smiesza Cie powiedzenia w stylu "nasza zawodniczka X" to juz nie moj problem. Skoro juz sie do jakiejs zawodniczki przyzwyczailem(lub przyzwycailismy) to mam swiete prawo napisac " nasza zawodniczka X", to chyba ludzki, naturalny i wpisany w "czlowieczą" osobowosc odruch, prawda?
a po ostatnie i najwazniejsze: nie zasmiecam tego forum
koniec dyskusji na ten temat z mojej strony.
Seba pisze:.....Ps. Kibic - Ty może zmień klub, bo ten Twój .... hmmm, skoro wszystkie nasze koszykarki chciałbyś mieć u siebie. Chcesz im dopingować - nic prostszego... ale o Lotosie możesz zapomnieć![]()
![]()
Czy Kibice Olimpii są jedynymi w Polsce, którzy by nie chcieli, by ich zespół się zmieniał??? I nie chcą nikomu podbierać koszykarek, bo wystarczą im ich własne
hmmmmmm
Klubu nie zmienie
http://www.lechiarugby.pl !!
(\_/)
(O.o)
(> <)
This is Bunny.
Copy Bunny into your signature
to help him on his way to world Domination
(\_/)
(O.o)
(> <)
This is Bunny.
Seba pisze:No to ciesz się tym, co masz i przestań marzyć o zabieraniu wszystkiego innymBo ja od Was w życiu bym żadnej nie chciał... No chyba, że jesteś cham i prostak, co wszystko dla siebie i wiecznie zazdrości.... hihihihi
Pozdrowionka:)
nie przeginaj
http://www.lechiarugby.pl !!
(\_/)
(O.o)
(> <)
This is Bunny.
(\_/)
(O.o)
(> <)
This is Bunny.
-
Cegła
-
Cegła
-
Gość
Cegła pisze:Tej Wrona, widzialem was wczoraj w arenie ze smiesznymi klapkami prosto z pływalni. Doping jak 150. Bębenek też niezły-chyba z przedszkola Pod Stokrotką. Byle tak dalej a zdobedziecie tytuł mistrza Śmiechu z kibicowania hihihi ale wymyslilem NArka
Teraz dałeś popis!
Klapki daja jak 150!!!!!!Ale my niestety nie mieliśmy żadnego bębenka...chyba ci sie coś pomyliło.....Cegła pisze:Tej Wrona, widzialem was wczoraj w arenie ze smiesznymi klapkami prosto z pływalni. Doping jak 150. Bębenek też niezły-chyba z przedszkola Pod Stokrotką. Byle tak dalej a zdobedziecie tytuł mistrza Śmiechu z kibicowania hihihi ale wymyslilem NArka