Olimpia Poznań - sezon 2005/2006

Jeśli Twój zespół nie ma jeszcze osobnego podforum, pokaż w tym dziale, że na to zasługuje!

Moderatorzy: sawa_JGora, Platini, ludzik76, Moderatorzy

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 13 października 2005, 11:47

Wera - SZACUNEK dla Ciebie!

... za chęć wysłuchania tych "żałosnych" zdaniem niektórych uwag... za chęć wyciągnięcia wniosków... za przyznanie się do pewnych oczywistych spraw, a rzeczową dyskusję z tymi opiniami, z którymi Ty się nie zgadzasz... za parę innych spraw :) ... Pamiętaj, że Ty jesteś jedna z liderek tego ZESPOŁU... nio i niestety to, co siedzi w Twojej głowie może się przekładać na całą grę... więc trzeba to jakoś na czas meczu odłożyć na pózniej... Co do krytyki - wierz mi, że nam się wygląd gry naszego zespołu podobał średnio... tylko i wyłącznie z tego powodu ta dyskusja... żeby było lepiej... a kto mądry, to zrozumie ;)

Pozdrowionka i POWODZENIA!
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']

Gość

Postautor: Gość » 13 października 2005, 11:57

prosba nastepnym razem jak bedziecie miec jakies uwagi do mnie(i nie tylko do mnie) to lepiej przysc i pogadac niz dyskutowac na forum....do zobaczenia na meczu ze Swajem :) pozdrwiam....

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 13 października 2005, 12:11

Anonymous pisze:prosba nastepnym razem jak bedziecie miec jakies uwagi do mnie(i nie tylko do mnie) to lepiej przysc i pogadac niz dyskutowac na forum....do zobaczenia na meczu ze Swajem :) pozdrwiam....

Wera - jesteście zespołem... uwagi były chyba dość jasno i głośno wyskandowane na meczu ;) Co do Twojej indywidualnie gry - masz trochę racji... ale i tak uważam, że jedno "słabe ogniwo" i wygląd, charakter gry całego zespołu cierpi... stąd też moim zdaniem było to potrzebne - czasem lepiej w taki właśnie sposób. Ta dyskusja otworzyła także nam oczy na pewne sprawy, osoby, zachowania... tego nie poznałbym nigdy patrząc na małoszczere, kurtuazyjne uśmiechy na twarzach pewnych osób. Teraz wiem, jak odbierają pewne sprawy... na pewno już nikt z Forumowiczów więcej nie zarzuci mi w przyszłości zaślepienia Olimpijkami - z takim przedstawianiem pewnych spraw koniec. Tak szczerze mówiąc od wczoraj jestem w dużym szoku, jak ktoś, komu od tylu lat bez słowa kibicujemy (Starachowice, Kraków i inne takie), a kogo gra już dawno doprowadziłaby do białej gorączki każdych, mniej zapatrzonych w swoje zawodniczki kibiców niż naogół kibice OLIMPII Poznań, miał czelność w taki sposób oburzyć się na krytykę (na dodatek nie swojej osoby), używając słowa "żałosny" w stosunku do zdania kibiców na temat pewnych spraw! Ten ktoś nigdy nie usłyszał słowa krytyki wcześniej... może najwyższa pora... :twisted:

Pozdrawiam Wera.

Gość

Postautor: Gość » 13 października 2005, 12:27

to moze wlasnie jest to najwyzsza pora moze tez ktos w koncu by zrozumial pewne sprawy....lepiej pozno niz w cale...podrawiam

strus

Postautor: strus » 13 października 2005, 12:42

moze nie powinnam sie wtracac w ta dyskusje bo moja sprawa zostala juz wyjasniona ( dzieki ), ale pozwole sobie powiedziec kilka słow. domyslam o kogo chodzi, to chyba nie jest tajemnica. agata nie miała złych intencji, zareagowała na doping w stylu... to nie jest ekstraklasa! przykre slowa skierowane do Anki , to naprawde nie bylo przyjemne. dziewczyny zamiast sie podbudowac w pewnych momentach sie załamały. ja naprawde rozumiem Wasze rozgoryczenie- macie do tego prawo i tez obowiazek mowienia nam co jest i bylo zle, naprawde to doceniamy, zarowno Agata jak i wszystkie inne zawodniczki, te ktore graja, i te ktore siedza na ławce. to stwierdzenie ''załosny doping" to chodziło własnie o tych kilka przykrych słow, nie słucha sie tego przyjemnie.

sorry Guto, ze pozwoliłam sie wypowiedziec w Twojej sprawie bez Twojej wiedzy.

pozdrawiam Seba :)

Żołnierz1

Postautor: Żołnierz1 » 13 października 2005, 12:54

Wera. każdy ma swój słabszy dzień. Ja to rozumiem. To norma. Ja też tak mam. Ale czy ,to oznacza,że po straconej głupio piłce zamiast się szybko się cofnąć do obrony Ty wysyłasz uśmiechy na prawo i lewo. a tak było w niedzielę (1i2 kwarta). I nadal jestem twoim fanem ,bo masz talent i charakter........... tylko w niedzielę go gdzieś zgubiłaś.

Kto strzelił focha? hihihi. Napewno nie ja ,bo za stary jestm na takie sprawy.

NAJLEPSZA OLIMPIA!

I pamiętajcie ,że w Swarzędzu możecie kibicom coś udowodnić............

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 13 października 2005, 12:55

Struś... ;)

:( To nie chodziło ani o Agatę (zapewniam, że wiedziała jak zostało ocenione jej zaangażowanie i gra... zresztą Żołnierz napisał o tym na Forum... co zresztą miała najwyrazniej gdzieś podpisujac się pod pewnym wpisem), ani o doping... nie będę rozwijał tego tematu - tu Wera ma 100% racji... KKForum to nie miejsce na to!

A co do dopingu właśnie... proszę zobaczyć proporcję - ile czasu dawaliśmy z siebie wszystko na trybunach krzycząc wyłącznie dopingi "wspierające"? Ile razy został zaskandowany okrzyk: "ekstraklasa na Arenę"? RAZ! Nie podoba się wyrażenie swojego zdania? To go nie będzie wcale ... i tyle... Tak się składa, że na tym Forum (na którym swoją drogą ŻADEN zespół 1 ligi nie ma takiej promocji... o występach żadnych innych pierwszoligowych zawodniczek tyle się nie pisze) miałem zarzucane wiele razy, że piszę wyłacznie głaszcząc Olimpijki, pisząc tylko o tym, że "są najlepsze" obojętnie co by się działo, że nie można obiektywnie ze mną na ten temat porozmawiać... Doping przez kilka lat był jaki był (nie podobał się??????) - porozmawiaj z zawodniczkami innych podobnie WIELKICH klubów na ten temat... dowiesz się ile zawodniczek Wam go zazdrościło. Przez te kilka lat NIGDY nie było potrzeby nic zmieniać - pojawiła się naszym zdaniem w niedzielę... zmienił się styl gry naszego zespołu... kilka słów krytyki, raz zakrzyczany STRASZNY okrzyk... Reakcja niektórych osób na tę słuszną w większości krytykę dała sporo do myślenia ... i tyle w temacie.

Pozdrawiam.
Ostatnio zmieniony 13 października 2005, 13:56 przez Seba, łącznie zmieniany 1 raz.

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 13 października 2005, 12:58

Żołnierz1 pisze:(...) I pamiętajcie ,że w Swarzędzu możecie kibicom coś udowodnić............

Żołnierz... mecz przełożony! Talar poinformowała mnie, że Unia przyjeżdza na Promienistą... w sobotę... godziny nie pamiętam... chyba 18. Rywalki wqrzone - i się nie dziwię - mecz przełożony chyba już drugi czy trzeci raz... na dodatek u siebie zagrają dopiero po miesiącu trwania ligi :(
Ostatnio zmieniony 13 października 2005, 13:11 przez Seba, łącznie zmieniany 1 raz.

Gość

Postautor: Gość » 13 października 2005, 13:10

żołnierz te mo je "głupie usmieszki" na lewo i prawo to sa z mojej wlasnej glupoty a nie ze sie ciesze i mam to w du... ze cos mi nie wyszlo poprostu czesto mam tak jak cos zrabie zamiast plakac i sie dobijac poprostu sie usmiecham zeby o tym nie myslec bo zapewne jak bym sie dobijala to bym 100% gorzej zagrala....pozdrawiam w sobote gwarantuje dac z siebie wszystko

strus

Postautor: strus » 13 października 2005, 13:24

przepraszam Seba za pomyłkę. zwracam honor. ja naprade Was podziwiam, podziwiam Wasze zaangazowanie w to wszystko, wiem o tym ,ze wiele zespołow zazdrosci nam takiego dopingu.... naprawde Seba... ogromny szacunek dla Was.
kazde Wasze slowo daje nam wiele powodow do myslenia, co mozna zrobic by grac lepiej , czy naprawde dałysmy z siebie wszystko, ale musicie zrozumiec jedno... my jestesmy tylko ludzmi i niektore słowa nas bola. przyjmujemy slowa krytyki z pokora, ale takze probujemy bronic siebie.

jeszcze raz ptrzepraszam za pomyłke, nie bede brała udziału w dyskusjach w ktorych swojej racji nie jestem pewna. SORKA.

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 13 października 2005, 13:31

A ja Cię PRZEPRASZAM jeśli uraziły Cię pewne sformułowania - nie to było naszym zamiarem i celem... co do dyskusji - mam nadzieję, że jednak nie zaniechasz w podobnych sprawach brania w niej udziału, bo zawsze lepiej szczerze i otwarcie pogadać, by wyjaśnić od razu pewne sprawy... choć faktycznie może nestępnym razem po za KKForum ;)

Zdrówka życzę, dziękuję za bardzo miłe słowa i POZDRAWIAM! :)

strus

Postautor: strus » 13 października 2005, 14:08

jesczze tylko napisze kilka slow do Żołnierza... wiem, ze nie dorownuje gną pierwszej piątce i co po niektorym zawodniczkom choc jestem starsza od nich i moje doswiadczenie na boisku powinno byc wieksze, gram tylko te 3 ostatnie minuty, wtedy praktycznie wynik jest przesadzony( choc nie zawsze) albo wcale nie widac mnie na parkiecie ale wiem, ze jestem tej druzynie potrzebna, chociazby ze wzgledu na doping ( wiadomo ze nigdy nie dorownam Wam) , wspieram je i dodaje otuchy. stwierdzenie po co nam gracz ktory gra 3 min było troszeczke... no zabolało mnie to.

pozdrawiam ... :)

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 13 października 2005, 15:18

strus pisze:(...)wiem, ze jestem tej druzynie potrzebna, chociazby ze wzgledu na doping ( wiadomo ze nigdy nie dorownam Wam) , wspieram je i dodaje otuchy.(...)

Masz 100000% racji!!! Jesteś BARDZO potrzebna, cała ławka (i nie tylko!) tworzy DRUZYNĘ... a Wasza rola jest równie ważna, jak pierwszej piątki - to Wy mobilizujecie, wspieracie, dopingujecie razem z nami... a także, co równie ważne, w pełni przygotowane do wejścia na parkiet uświadamiacie tym podstawowym (w teorii), że ani na moment nie można przestać walczyć i udowadniać, że się zasługuje, bo za plecami jesteście Wy - ambicja, chęć sportowej rywalizacji, pełne zaangażowanie... I mam nadzieję Struś, że wierzysz, że ciężką pracą na treningach, stanowiąc ważne ogniwo w drużynie, możesz się przebić nawet do pierwszej piątki? Bo dlaczego nie... jeśli się wierzy w coś, to nie ma rzeczy niemożliwych! A pomagać (kibicować) warto tylko tym, które wierzą... chcą wygrywać... walczyć... być coraz lepsze... Mam nadzieję, że chcesz... że się nie poddajesz... Żołnierz w tym przypadku na pewno uważa podobnie! Gdyby nie to, już by go tu nie było i nie starałby się dyskutować o pewnych sprawach...

Pozdrawiam.

mbo

do kibiców Ts.Olimpia Poznań

Postautor: mbo » 13 października 2005, 20:55

ZASTANÓWCIE SIE NAD POJĘCIEM "KIBIC" ORAZ CO OZNACZA KIBICOWANIE...bo słysząc o waszych zamiarach co do wspierania dziewczyn TS.Olipia Poznań podczas meczy,to tak do końca nie wiecie na czym to polega.... "Wierni tradycjom...,Wierni drużynie,Puki my wytramy Olimpia nie zginie.." Myslicie,ze jeżeli was "pseudo kibiców" zabraknie to co....Olipia rozpadnie się???Dziewczyny przestaną grać,zwyciężać??? BZDURA,BANAŁ,G.prawda.....kto wie...czy właśnie wtedy nie odzyją..bo słysząc komentarze co niektórych z was na temat ich życia prywatnego,czy nawet stylu grania....to naprawdę żal Dupę ściska..i zastanówcie się zanim pomyślicie...i nie łączcie życia prywatnego z grą na parkiecie. :!:

Seba
Oldboy

Re: do kibiców Ts.Olimpia Poznań

Postautor: Seba » 13 października 2005, 21:05

mbo pisze:(...)Myslicie,ze jeżeli was "pseudo kibiców" zabraknie to co....Olipia rozpadnie się???Dziewczyny przestaną grać,zwyciężać??? BZDURA,BANAŁ,G.prawda.....kto wie...czy właśnie wtedy nie odzyją..bo słysząc komentarze co niektórych z was na temat ich życia prywatnego,czy nawet stylu grania....to naprawdę żal Dupę ściska..i zastanówcie się zanim pomyślicie...i nie łączcie życia prywatnego z grą na parkiecie. :!:

Masz 1000% racji... nic na siłę! Pseudo kibice przestaną się pojawiać jeśli to tak przeszkadzało... dawno by się przestali pojawiać... naprawdę nie ma problemu! "Komentarze na temat życia prywatnego"???? Coś Ci się odważny anonimie zdecydowanie pokręciło ... jak Ci coś ściska to popuść i tyle... a co do ostatniego - nas życie prywatne zawodniczek NIC nie obchodzi... interesuje nas to, co prezentują na parkiecie. Skoro po kilku latach wiernego jeżdzenia po całej Polsce na większość meczy i dopingowania, tak przeszkadza raz wyrażona szczera krytyka, to naprawdę nikomu z nas kompletnie nie zależy, żeby utrudniać komukolwiek to "odżywanie", o którym piszesz...

... a na przyszłość może podpisz swoją "odważną inaczej" wypowiedz, to tak szczerze mówiąc teraz zawiera ona nawet mniej sensu niż błędów ortograficznych :)

Pozdrawiam serdecznie!

... a tak swoją drogą to widzę, że jednak to był spory błąd, że w 2002 roku nie zrobiliśmy tego, co spora część kibiców Olimpii... nie daliśmy sobie spokoju... jeszcze po latach okaże się, że nasza obecność zniszczyła tu niektórym kariery :)))))))

Wróć do „Inne kluby”