Uffff... koniec sezonu - I CO DALEJ? ;-)

Jeśli Twój zespół nie ma jeszcze osobnego podforum, pokaż w tym dziale, że na to zasługuje!

Moderatorzy: sawa_JGora, Platini, ludzik76, Moderatorzy

Seba
Oldboy

Uffff... koniec sezonu - I CO DALEJ? ;-)

Postautor: Seba » 03 czerwca 2005, 16:24

Dziś zawodniczki Olimpii mocnym akcentem zakończyły sezon 2004/2005 - w dalekich Starachowicach wywalczyły drugie miejsce w Licealiadzie (mistrzem została zasłużenie Gdynia po dzisiejszej wygranej w finale 15 punktami). Teraz na pewno trochę czasu, by odpocząć od basketu, podreperować zdrowie, bo olbrzymia ilość spotkań w ostatnich dniach bardzo wyczerpała Olimpijki. No a za jakiś czas znowu do ciężkiej pracy... pierwsza liga czeka!!!

Co dalej będzie z naszym zespołem? Jak, po tym bardzo udanym sezonie, będziemy się prezentować w przyszłym roku? I gdzie... :?

Pora także jeszcze bardziej wzmocnić szeregi kibicowskie! Nowe osoby, nowe dopingi, nowe flagi i ... kilka innych pomysłów ;) A może ktoś ma też jakieś uwagi, które mogłyby nam pomóc... serdecznie zapraszam do ich wygłaszania w tym temacie!
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 09 czerwca 2005, 13:52

To co... emeryturka? ;) :lol: 8)

Awatar użytkownika
simon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: simon » 09 czerwca 2005, 14:10

Seba pisze:To co... emeryturka? ;) :lol: 8)
:?:

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 12 czerwca 2005, 00:36

"Trzeba wiedzieć, kiedy ze sceny zejść... "

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: Szymon » 12 czerwca 2005, 01:51

Seba pisze:"Trzeba wiedzieć, kiedy ze sceny zejść... "

Hola, hola, to moje motto :!: :!: :!:
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

Obrazek

ANGELIKA

ciekawa

Postautor: ANGELIKA » 30 czerwca 2005, 20:33

Podobno w sobote odbędzie się zakończenie sezonu?? czy mozecie podac jakies szczególy? POZDRAWIAM

Żołnierz

Re: ciekawa

Postautor: Żołnierz » 01 lipca 2005, 12:28

ANGELIKA pisze:Podobno w sobote odbędzie się zakończenie sezonu?? czy mozecie podac jakies szczególy? POZDRAWIAM

Właśnie. Napewno jest przewidziany mecz
Kibice - Mistrzynie Polski Juniorek.
Grill + piwo.
biesiada.
Tańce?
hihihihihi.
Podobno wpadną Pabianice. A co z Ostrovią?
Napewno będzie ciekawie. A czy dojdzie do rytualnej wymiany koszulek? I czy szatnia bedzie koedukacyjna? Tysiące pytań a zero odpowiedzi.
ZAPRASZAMY!

Awatar użytkownika
Mytek
Junior
Kontaktowanie:

Re: ciekawa

Postautor: Mytek » 01 lipca 2005, 12:45

Żołnierz pisze:Napewno będzie ciekawie. A czy dojdzie do rytualnej wymiany koszulek? I czy szatnia bedzie koedukacyjna? Tysiące pytań a zero odpowiedzi.
ZAPRASZAMY!

:lol: :lol:

Awatar użytkownika
mati
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: mati » 01 lipca 2005, 13:02

ostrovia nie jedzie. mistrz mati dostał robote za 5zł na godzinke ;) a wiec...no niestety. ale bede o was pamietał ;)

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 01 lipca 2005, 16:27

Mati.. przyjeżdzaj... nie bój się ;) Kubeczków będziesz miał u nas pod dostatkiem ;)))) I nawet dywan Ci będę prostował potem na Twojej drodze... hihihi... A serio... WLATUJ!!!!! Wiesz, że będzie JAZDAAAAA... i "rodzina" Twoja przyjeżdza z Pabianic!!! ;)

Awatar użytkownika
mati
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: mati » 01 lipca 2005, 16:31

ja nie wlatuje. naprawde mam okazje nieźle zarobić :) przepraszam przyjaciele. :) niestety ale lipiec to u mnie okres zarobkowania...a w sierpniu zaczyna się Ostrovia, obozy, wyjazdy i takie tam :) wiec trzeba miec kapitał :) wrzesien jak sie rozpocznie sezon to tymbardziej :D i jeszcze rozpocznie się w wielkim stylu a żeby mi wypaliło wszystko musze mieć kapitał :) pozzzzzzzzdro i pamętajcie o mnie jak bedziecie opróżniać kubeczki :)

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 02 lipca 2005, 11:15

Wiadomo... Mati materialista wybrał pieniądze ;) :D hihihih... i będzie żałował, bo imprezka zapowiada się odlotowo!!! Tylko czy damy radę kondycyjnie... hmmm... chodzi oczywiście o WIELKI MECZ ;)))) No ale przygotowaliśmy niespodziewankę transferową... hehehe... więc LOOOZ!

JJJAAAZZZDDDAAA!!! Kibice Olimpii i Włókniarza DO BOJU!!! :lol: 8)

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: Szymon » 03 lipca 2005, 20:40

Hehehehe...... fajnie było!
Mecz jak to mecz, nic specjalnego. Zawodniczki Olimpii wyraźnie spięte były i czuły respekt przed barzdzo wymagającym rywalem :lol: . Fakt, czasem nawet walka była. Ja powiem tylko ze swej strony, że grałem na 40% swoich możliwości. Niestety, ale tak musiałem! Inaczej się nie dało! Cóż, raz jak przycisnąłem w obronie, to kapitan Mistrzyń Polski piłke zgubiła :lol: . Drugim razem gdy chciałem zawalczyć o piłkę, to zostałem posądzony przez trenera-spikera o ........... , obecni więdzą o co.
Sorry bardzo, ale tak grać to ja nie potrafię. W dodatku, gdy zaproponowałem rewanż w dzisiejszy poranek, to nikt chetny nie był :( . Szkoda.... ale śmiem twierdzić, że po wczorajszym meczu, zasługujemy na tytuł Mistrza Polski....... juniorów :lol: :lol: :wink: :wink: :wink: .

Jeśli chodzi o grill po meczu, to było oczywiście spokojnie i kulturalnie. Zjedlismy po kiełbasce i się grzecznie do domów rozeszliśmy :!:

Pozdrowienia dla wszystkich uczestniczek i uczestników tego spotkania :!: :!: :!: :!:
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

Obrazek

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 03 lipca 2005, 21:55

Szymon pisze:(...) Drugim razem gdy chciałem zawalczyć o piłkę, to zostałem posądzony przez trenera-spikera o ........... , obecni więdzą o co.

... no bo sam przyznasz, że ten wślizg mógł budzić w dziewczynach pewne wątpliwości, co do intencji autora ;) hihihi... Może faktycznie molestowanie seksualne (hihihi) to za duże słowo, ale skoro nie uciekły z sali, to znaczy, że zadziałał ;) 8)

A sam mecz... no fakt - przegraliśmy :( ... 53:55 bodajże... niestety miałem w tym wielki udział, nie trafiając sam na sam z koszem na sekundy przed końcem (cóż... dziewczyny w przerwie zaoferowały więcej... hihihi). Zabawa SUPER, atmosfera SUPER, emocje olbrzymie, walka zacięta przez cały mecz! Mimo słabszego początku, po trzech kwartach prowadziliśmy 9 punktami... "wzięły nas" ... na całym :lol: 8) hihi... SIĘ DZIAŁO jednym słowem!!! Dodam, że połączone ekipy kibicowskie Olimpii i Włókniarza Pabianice wzmocniła była zawodniczka obu tych zespołów i od zawsze (i na zawsze!) wierna Kibicka Olimpii - Dzidka Mądra! Bardzo Ci DZIĘKUJEMY Dzidka za wspólną zabawę z nami i dziewczynami wczoraj, i za te wszystkie lata gry w naszym zespole! ( :* )

Szymon pisze:(...) W dodatku, gdy zaproponowałem rewanż w dzisiejszy poranek, to nikt chetny nie był :( .

O przepraszam! Proszę nie rozpowszechniać fałszywych informacji! Nasza Pani Kapitan była gotowa do gry... sama wręcz pilnowała, żebyś się nie przetrenował (te "jaskółki" i pomoc w innej sytuacji... że się tak wyrażę "ławkowej" ;) ). Mogę się założyć, że Agata dziś o 10 z miłą chęcią raz jeszcze by nam sprała... wiadomo ;))) Polecałbym Ci w grze zaopatrzenie się w lusterko wsteczne... GRRRRRRR... :twisted: ... Agata kradnie piłki od tyłu :lol:

Szymon pisze:(...) Jeśli chodzi o grill po meczu, to było oczywiście spokojnie i kulturalnie. Zjedlismy po kiełbasce i się grzecznie do domów rozeszliśmy :!:

DOKŁADNIE!!! Zjedliśmy... i się rozeszliśmy :!: :))))

Bardzo serdecznie POZDRAWIAM i dziękuję wszystkim uczestnikom wczorajszej zabawy - tak podczas meczu, jak i pózniejszego spotkania na stadionie Olimpii na Golęcinie - za naprawdę WSPANIAŁY dzień! Aż szkoda, że ten bardzo udany sezon olimpijny się już skończył... no ale następny będzie jeszcze lepszy? Nie dziewczyny? ;)
Ostatnio zmieniony 03 lipca 2005, 22:19 przez Seba, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Mytek
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Mytek » 03 lipca 2005, 22:19

Szymon pisze:
Jeśli chodzi o grill po meczu, to było oczywiście spokojnie i kulturalnie. Zjedlismy po kiełbasce i się grzecznie do domów rozeszliśmy :!:

Pozdrowienia dla wszystkich uczestniczek i uczestników tego spotkania :!: :!: :!: :!:

taaaaaaaaaaak :lol: :lol: :lol:

Wróć do „Inne kluby”