Co dalej będzie z naszym zespołem? Jak, po tym bardzo udanym sezonie, będziemy się prezentować w przyszłym roku? I gdzie...
Pora także jeszcze bardziej wzmocnić szeregi kibicowskie! Nowe osoby, nowe dopingi, nowe flagi i ... kilka innych pomysłów
Moderatorzy: sawa_JGora, Platini, ludzik76, Moderatorzy
ANGELIKA pisze:Podobno w sobote odbędzie się zakończenie sezonu?? czy mozecie podac jakies szczególy? POZDRAWIAM
Żołnierz pisze:Napewno będzie ciekawie. A czy dojdzie do rytualnej wymiany koszulek? I czy szatnia bedzie koedukacyjna? Tysiące pytań a zero odpowiedzi.
ZAPRASZAMY!

Szymon pisze:(...) Drugim razem gdy chciałem zawalczyć o piłkę, to zostałem posądzony przez trenera-spikera o ........... , obecni więdzą o co.
Szymon pisze:(...) W dodatku, gdy zaproponowałem rewanż w dzisiejszy poranek, to nikt chetny nie był.
Szymon pisze:(...) Jeśli chodzi o grill po meczu, to było oczywiście spokojnie i kulturalnie. Zjedlismy po kiełbasce i się grzecznie do domów rozeszliśmy![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 7 gości