8 kolejka: AZS Gorzów - Orzeł Polkowice

forum dyskusji o sprawach pozaboiskowych

Moderatorzy: rzymi, Lisu, Marco

Awatar użytkownika
Mały
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Mały » 22 listopada 2007, 15:14

tak wlasnie polamalismy trybune bo inaczej nie moglismy zniesc przegranego meczu ... tego jak nas zmiazdzyli ... ulzylo Ci ? lepiej na serduszku ? chcielismy powyrywac jeszcze bale klepek z parkietu ale doszlismy do wniosku, ze to chyba bedzie za bardzo widac ... ponadto kolega wpadl w bloto i wytrzepal je o chodnik przed hala ... i slyszalem, ze do tej pory jest brudny ;( przykre ... jak my rozrabiamy :( aha ... i dopusclilsmy sie jescze jednego niemozliwego czyny ... pare osob bedacych na wyjezdzie pilo piwo :shock: wyobrazacie to sobie ?? jak tak mozna ... ??

Awatar użytkownika
dzida
Nowy na forum

Postautor: dzida » 22 listopada 2007, 15:19

wes sie juz zamknij :|:> pekla jakas stara deska a Ty pier*** jakies farmazony:>!! to ze sie potrafimy bawic na meczu to nie znaczy ze cos specjlanie rozwalamy :? co do zachowania to w Gorzowie bylismy bardzo grzeczni :D pobawilismy sie troche, ale tak jak Ginda wczesniej napisal doping z naszej strony mizerny :roll: pozdr:) 8)

Awatar użytkownika
elen
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: elen » 22 listopada 2007, 15:24

Kretson27 pisze:Prawda boli prawda ??? a po pierwsze ja nie napisalem ze Tylo Wy byl;iście winni tego zajscia po meczu z nami i pzed meczem ale butelkami to my w Was nie rzucalismy wiec sory ale o czym wogole rozmawiamy a po drugie w gorzowie sie zachowywaliscie prawie normalnie po meczu bo nie przegraliscie tylko zostaliscie zmiazdzeni ale to sprawa innego pokroju i wiedzieliscie ze jak ie bedziecie zle zachowywac to bedzie wasz koniec choc i tak trzeba bylo sobie zniszczyc trybune ni a co tam k... jak sie nie jest u siebie to sie niszczy a jak.....poporstu Polkowice

Człowieku chyba przeginasz. Co do Polkowic to zawsze widziałem cos co w skrócie okresla cytat: Czy wygrywasz czy nie, ja i tak kocham cie.
Obrazek

"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem

Awatar użytkownika
KACPERS
Żak

Postautor: KACPERS » 22 listopada 2007, 15:59

elen pisze:
Kretson27 pisze:Prawda boli prawda ??? a po pierwsze ja nie napisalem ze Tylo Wy byl;iście winni tego zajscia po meczu z nami i pzed meczem ale butelkami to my w Was nie rzucalismy wiec sory ale o czym wogole rozmawiamy a po drugie w gorzowie sie zachowywaliscie prawie normalnie po meczu bo nie przegraliscie tylko zostaliscie zmiazdzeni ale to sprawa innego pokroju i wiedzieliscie ze jak ie bedziecie zle zachowywac to bedzie wasz koniec choc i tak trzeba bylo sobie zniszczyc trybune ni a co tam k... jak sie nie jest u siebie to sie niszczy a jak.....poporstu Polkowice

Człowieku chyba przeginasz. Co do Polkowic to zawsze widziałem cos co w skrócie okresla cytat: Czy wygrywasz czy nie, ja i tak kocham cie.

Patrz Kretson27, mówi to człowiek któremu zdemolowaliśmy trybune

Pzdr. elen
Bo koszykówka jest, bo koszykówka jest, bo koszykówka jest od tego aby bawić się aby bawić się aby bawić się na całego !

rataj891
Nowy na forum

Postautor: rataj891 » 22 listopada 2007, 17:54

teraz wszyscy czepiaja sie polkowic ze trybune rozwalili , buahahahah :) u nas sa betonowe trybuny i plastikowe siedzenia wiec nie da sie nic zdemolowac na szczescie =] no chyba ze zaczniecie siedzenia wyrywac :D
...::: TĘCZA LESZNO :::...

Awatar użytkownika
KACPERS
Żak

Postautor: KACPERS » 22 listopada 2007, 17:57

rataj891 pisze:teraz wszyscy czepiaja sie polkowic ze trybune rozwalili , buahahahah :) u nas sa betonowe trybuny i plastikowe siedzenia wiec nie da sie nic zdemolowac na szczescie =] no chyba ze zaczniecie siedzenia wyrywac :D

Jak wygramy to będzie ok jak przegramy to na pewno coś sie zepsuje :wink:
Bo koszykówka jest, bo koszykówka jest, bo koszykówka jest od tego aby bawić się aby bawić się aby bawić się na całego !

rataj891
Nowy na forum

Postautor: rataj891 » 22 listopada 2007, 18:11

zycze powodzenia :)
...::: TĘCZA LESZNO :::...

Awatar użytkownika
czuken
Młodzik

Postautor: czuken » 22 listopada 2007, 18:14

Kretson27 pisze:Prawda boli prawda ??? a po pierwsze ja nie napisalem ze Tylo Wy byl;iście winni tego zajscia po meczu z nami i pzed meczem ale butelkami to my w Was nie rzucalismy

Kur** Kret zamknij sie juz ! Po co wracac do czegos co juz bylo??!! Zrobili Ci cos ta 1 butelka? Ciagle o tej butelce gadasz i o tym, ze cie wyprowadzili z hali :| Jakbys byl jakims hoolsem :| Z tego co zauwazylem jest to temat Gorzow-Polkowice , a nie Wspomnienia i przezycia z meczu Orzel-Tecza :|
Nigdy nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi cię na swój poziom a później pokona doświadczeniem

Awatar użytkownika
KACPERS
Żak

Postautor: KACPERS » 22 listopada 2007, 18:32

No wygląda na to że jest prawdziwym kozakiem jak tak narozrabiał ze go z hali wyprosili :roll:

Awatar użytkownika
Marco
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Marco » 22 listopada 2007, 19:01

Game Over
Obrazek
Obrazek
WislaLive.pl

Wróć do „Kibice”