8 kolejka: AZS Gorzów - Orzeł Polkowice
Moderatorzy: rzymi, Lisu, Marco
- Mały
- Młodzik
- Kontaktowanie:
tak wlasnie polamalismy trybune bo inaczej nie moglismy zniesc przegranego meczu ... tego jak nas zmiazdzyli ... ulzylo Ci ? lepiej na serduszku ? chcielismy powyrywac jeszcze bale klepek z parkietu ale doszlismy do wniosku, ze to chyba bedzie za bardzo widac ... ponadto kolega wpadl w bloto i wytrzepal je o chodnik przed hala ... i slyszalem, ze do tej pory jest brudny ;( przykre ... jak my rozrabiamy
aha ... i dopusclilsmy sie jescze jednego niemozliwego czyny ... pare osob bedacych na wyjezdzie pilo piwo
wyobrazacie to sobie ?? jak tak mozna ... ??
- dzida
- Nowy na forum
wes sie juz zamknij
:> pekla jakas stara deska a Ty pier*** jakies farmazony:>!! to ze sie potrafimy bawic na meczu to nie znaczy ze cos specjlanie rozwalamy
co do zachowania to w Gorzowie bylismy bardzo grzeczni
pobawilismy sie troche, ale tak jak Ginda wczesniej napisal doping z naszej strony mizerny
pozdr:) 
- elen
- Kadet
- Kontaktowanie:
Kretson27 pisze:Prawda boli prawda ??? a po pierwsze ja nie napisalem ze Tylo Wy byl;iście winni tego zajscia po meczu z nami i pzed meczem ale butelkami to my w Was nie rzucalismy wiec sory ale o czym wogole rozmawiamy a po drugie w gorzowie sie zachowywaliscie prawie normalnie po meczu bo nie przegraliscie tylko zostaliscie zmiazdzeni ale to sprawa innego pokroju i wiedzieliscie ze jak ie bedziecie zle zachowywac to bedzie wasz koniec choc i tak trzeba bylo sobie zniszczyc trybune ni a co tam k... jak sie nie jest u siebie to sie niszczy a jak.....poporstu Polkowice
Człowieku chyba przeginasz. Co do Polkowic to zawsze widziałem cos co w skrócie okresla cytat: Czy wygrywasz czy nie, ja i tak kocham cie.
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
elen pisze:Kretson27 pisze:Prawda boli prawda ??? a po pierwsze ja nie napisalem ze Tylo Wy byl;iście winni tego zajscia po meczu z nami i pzed meczem ale butelkami to my w Was nie rzucalismy wiec sory ale o czym wogole rozmawiamy a po drugie w gorzowie sie zachowywaliscie prawie normalnie po meczu bo nie przegraliscie tylko zostaliscie zmiazdzeni ale to sprawa innego pokroju i wiedzieliscie ze jak ie bedziecie zle zachowywac to bedzie wasz koniec choc i tak trzeba bylo sobie zniszczyc trybune ni a co tam k... jak sie nie jest u siebie to sie niszczy a jak.....poporstu Polkowice
Człowieku chyba przeginasz. Co do Polkowic to zawsze widziałem cos co w skrócie okresla cytat: Czy wygrywasz czy nie, ja i tak kocham cie.
Patrz Kretson27, mówi to człowiek któremu zdemolowaliśmy trybune
Pzdr. elen
Bo koszykówka jest, bo koszykówka jest, bo koszykówka jest od tego aby bawić się aby bawić się aby bawić się na całego !
rataj891 pisze:teraz wszyscy czepiaja sie polkowic ze trybune rozwalili , buahahahahu nas sa betonowe trybuny i plastikowe siedzenia wiec nie da sie nic zdemolowac na szczescie =] no chyba ze zaczniecie siedzenia wyrywac
Jak wygramy to będzie ok jak przegramy to na pewno coś sie zepsuje
Bo koszykówka jest, bo koszykówka jest, bo koszykówka jest od tego aby bawić się aby bawić się aby bawić się na całego !
Kretson27 pisze:Prawda boli prawda ??? a po pierwsze ja nie napisalem ze Tylo Wy byl;iście winni tego zajscia po meczu z nami i pzed meczem ale butelkami to my w Was nie rzucalismy
Kur** Kret zamknij sie juz ! Po co wracac do czegos co juz bylo??!! Zrobili Ci cos ta 1 butelka? Ciagle o tej butelce gadasz i o tym, ze cie wyprowadzili z hali
Nigdy nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi cię na swój poziom a później pokona doświadczeniem