Mecze o 3 miejsce: MKS Orzeł - AZS PWSZ Gorzów

forum dyskusji o sprawach pozaboiskowych

Moderatorzy: rzymi, Lisu, Marco

puszek
Nowy na forum
Kontaktowanie:

Postautor: puszek » 01 maja 2007, 11:14

dobra ludzie juz przestanmy sie klocic i wyzywac bo to sie lekko zalosne zaczyna robic...bylo jak bylo,kazdy powinien z tego wyciagnac wnioski zeby podobne incydenty nie mialy juz miejsca i tyle...peace

Awatar użytkownika
Łukasz-fan
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Łukasz-fan » 01 maja 2007, 11:16

obiecane foty:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
INEA AZS POZNAŃ => www.azs.poznan.pl

Awatar użytkownika
Mikey
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Mikey » 01 maja 2007, 11:20

post usunąlem dla niezaogniania sytuacji
Ostatnio zmieniony 01 maja 2007, 11:27 przez Mikey, łącznie zmieniany 2 razy.
Obrazek
Obrazek

Endrju
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Endrju » 01 maja 2007, 11:21

Jasny pisze:Ja jestem tylko ciekawy czy jakby nas tylu przyjechalo do Gorzowa czy by nas wpuscili wasi dzialacze , wiec po co spiewac jakies durne piosenki przed hala ??:)

Zorganizujcie najpierw tyle osob to pogadamy ;] (Tym bardziej ze my kibice sami pokrywamy koszty transportu, a z tego co wiem wy nie koniecznie)
NIGDY NIE ZGINIE AZS !! NIGDY NIE ZGINIE !!
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem

Awatar użytkownika
Lisu
Kadet

Postautor: Lisu » 01 maja 2007, 11:22

odyniec pisze:ciołku zacznij korzystać z swojej głowy... czy ja mowie tylko o działaczach?
to ci napisze wyrażnie: NIE!
jak cie tam nie bylo to sie nie wpier...... niewiesz o co chodzi a swoja morde musisz wcisnac nie?

Mam nadzieję że w przyszłym sezonie spotkamy się na meczu i powiesz mi to prosto w twarz.

Wyluzujcie trochę z tą napinką. Przed monitorem każdy jest odważny.

Awatar użytkownika
kyS
Kadet

Postautor: kyS » 01 maja 2007, 11:36

Bylismy przy glownym wejsciu, tylko dlatego, ze bocznym nas nie chcieli wpuscic. To poszlismy kupic bilety, a ze okazalo sie to niemozliwym, a nikt z ochrony nie chcial nam wytlumaczyc sensownie czemu nie mozemy wejsc na hale, to stwierdzilismy, ze jak my nie mozemy wjesc to wy tez.

Sprawa jest prosta, wystarczylo powiedziec: nie bylismy przygotowani na taka liczbe przyjezdnych, poczekajcie chwile, az cokolwiek zorganizujemy, zamiast milego jestes z Gorzowa to nie wjedziesz na hale i mniej milego jestes z Gorzowa to wypierdalaj.

Spiewanie jestesmy u siebie bylo bez sensu.
Obrazek

CokolwiekPomiedzyLudzmiKonczySie
ZnaczyNigdySieNieZaczelo
GdybyPrawdziwieSieZaczeloNieSkonczylobySie
SkonczyloSieBoSieNieZaczelo
CokolwiekPrawdziwieSieZaczynaNigdySieNieKonczy

Gruby_
Żak

Postautor: Gruby_ » 01 maja 2007, 11:38

odyniec pisze:powiem to samo co mowilem cala podroz.
POLKOWICE MAJA PRZEPIER.... JAK PRZYJADA DO GORZOWA.

za wszystko co tam zaszlo.
co to grozba:D:);>? chyba musimy sie juz zaczac bac

Endrju
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Endrju » 01 maja 2007, 11:39

Dobra a teraz pare slow sprostowan :D
Dopiero co wstalem po meczu wiec przyszedl czas na pierwsze komentarze.

Z Gorzowa stawila sie liczna grupa moze cos ponad 120 osob.
Z opraw byly Serpentyny, Confetti, Baloniada (malo widoczna.. wszysscy napompowali balony jednak patrzac na wynik... wiekszosc z niej zrezygnowala, rowniez mielismy w zanadrzu kartoniade.. jednak w 2 polowie poprostu przebieg spotkania dal popalic naszym nastrojom.

Kibice druzyny CCC stawili sie w bardzo licznej grupie niezle zorganizowani + kilku kibicow z Poznania. W sumie przez pierwsza polowe doping oceniam na rowno. (Nie potrzebne zaczecie dopingu z naszej strony 20minut przed meczem (Ale jak probowalem niektorym uswiadomic ze nie starczy nam sil na caly mecz to mowili "Mi napewno starczy" i bylo jak byly.
Poczatkowo kilka prowokacji ze strony obydwu ekip ;] ale to chyba zwiazanych bardziej z ranga tego meczu. Kazdej z ekip zalezalo na zwyciestwie. Duzy + dla kibicow Polkowic za okrzyk "Wposccie Kibicow" :D
Druga polowa w ktorej przesadzony byl raczej juz wynik .. dominacja kibicow Polkowic. Po meczu calkiem mila atmosfera (Byla by jeszcze lepsza gdyby to Gorzow wygral :D )

Gratulacje dla CCC i jak to gadalismy z waszymi koszykarkami po meczu za rok spotykamy sie w Finale :D My zloto wy Srebro <lol>
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem

Awatar użytkownika
Lisu
Kadet

Postautor: Lisu » 01 maja 2007, 11:58

Jak widać można napisać bez obrażania, wyzywania, straszenia i napinania. Szkoda że nie wszyscy potrafią zapanować na emocjami. No ale przecież nie wszyscy muszą pisać na forum :wink:

Awatar użytkownika
Bodzio
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: Bodzio » 01 maja 2007, 11:58

spoko, jeżeli to Odra by przyjechała itp to na pewno zachowalibyśmy się tak samo, mam nadzieję, że wszyscy weszli, tym bardziej, że widzieliśmy, że Wasi kibice gdzieś się wycofują, więc musieliśmy zaapelować

Koszykówka dla Kibiców !
Obrazek

Obrazek
Obrazek

MARAS
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: MARAS » 01 maja 2007, 12:05

Jako naoczny świadek tego meczu opisze po krótce doping obu stron.

Gorzów, bardzo liczna grupa kibiców, rozsiana prawie po całej sali, okolo 40 osobowa grupa prowadząca doping, reszta raczej tylko klaszcząca na zdobyte kosze lub wraz z wyżej wymienioną grupą. Widziałem baloniade z ich strony oraz jakieś dwie sektorówy, jedna o nieznanej do teraz mi treści. :?: W drugiej połowie kibice gorzowscy osiedli na laurach, a dominowali polkowiccy.

Polkowice, solidna ekipa na trybunie za koszem, liczne przyśpiewki, dobrer kierowanie dopingiem, skoki i tańce ( dobrze że sie trybuna nie zawaliła), po meczu super zabawa na parkiecie, szampan lał sie litrami, ochrona tylko przeszkadzała im jak mogła, przepychanki itd.
W drugiej połowie meczu zaczeli panować na hali, a ostatnia minuta meczu to cała hala na stojąco dopinguje miejscowe.

Pozdrowienia dla Kuby, dzięki któremu dostaliśmy sie na hale. Dla Gindy i Brzydkiego oraz całej rzeszy innych kibiców polkowickich.
Chwiałka A Chwiałka Z Chwiałka AZS!

Awatar użytkownika
ginda
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: ginda » 01 maja 2007, 12:06

Gdzie są schody?? :P
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Dziewczyny jeśli chcecie,
zwycięstwa poczuć smak,
musicie walczyć, trenować,
dopingiem was wspieramy,
a wiarę w sercu mamy,
po meczu będziem świętować

Awatar użytkownika
pawelsuch
Amator
Kontaktowanie:

Postautor: pawelsuch » 01 maja 2007, 12:54

Gratulacje dla Polkowic, brawa dla naszych dziewczyn :D
Nie bylo mnie na tm meczu jednakze trafilem na fajne materialy pokazuja piekna organizacje :/ doslownie zal.pl Fajne zachowanie kibicow Polkowic z tymi apelami o wpuszczenie naszych tylko ten jeden maly szczyl mnie zaszokowal z tekstem "Oni sa z Gorzowa nie wpuszczajcie ich"
Milego ogladania :P filmik jak dla mnie pokazuje wszystko co chcialbym wiedziec o organizacji
http://serwisy.gazeta.pl/wideo/44,79890,4101463.html

Awatar użytkownika
Marco
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Marco » 01 maja 2007, 13:03

Małemu jak podrośnie i zacznie jeździć życze aby go też kiedyś zostawili pod bramą.

Działacze, ochrona niewazne kto, niech się cieszą ze trafili na kibiców AZS-u, ktorzy cierpliwie czekali na wyjasnienie sprawy.

+ za postawę polkowiczan skandujacych hasło "wpuście kibiców...."

Jednym słowem skandal organizacyjny!

Ktoś z AZSu nagrywał filmik?
Obrazek
Obrazek
WislaLive.pl

Endrju
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Endrju » 01 maja 2007, 13:06

pawelsuch pisze:Gratulacje dla Polkowic, brawa dla naszych dziewczyn :D
Nie bylo mnie na tm meczu jednakze trafilem na fajne materialy pokazuja piekna organizacje :/ doslownie zal.pl Fajne zachowanie kibicow Polkowic z tymi apelami o wpuszczenie naszych tylko ten jeden maly szczyl mnie zaszokowal z tekstem "Oni sa z Gorzowa nie wpuszczajcie ich"
Milego ogladania :P filmik jak dla mnie pokazuje wszystko co chcialbym wiedziec o organizacji
http://serwisy.gazeta.pl/wideo/44,79890,4101463.html

"Oni sa z Gorzowa!! Nie wpuszczac Ich!!" ;] szczylek maly moze 14-16 letni tak mowil :D

Wróć do „Kibice”