Mecze o 3 miejsce: MKS Orzeł - AZS PWSZ Gorzów
Moderatorzy: rzymi, Lisu, Marco
- Łukasz-fan
- Młodzik
- Kontaktowanie:
-
Endrju
- Senior
- Kontaktowanie:
Jasny pisze:Ja jestem tylko ciekawy czy jakby nas tylu przyjechalo do Gorzowa czy by nas wpuscili wasi dzialacze , wiec po co spiewac jakies durne piosenki przed hala ??:)
Zorganizujcie najpierw tyle osob to pogadamy ;] (Tym bardziej ze my kibice sami pokrywamy koszty transportu, a z tego co wiem wy nie koniecznie)
NIGDY NIE ZGINIE AZS !! NIGDY NIE ZGINIE !!
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem
odyniec pisze:ciołku zacznij korzystać z swojej głowy... czy ja mowie tylko o działaczach?
to ci napisze wyrażnie: NIE!
jak cie tam nie bylo to sie nie wpier...... niewiesz o co chodzi a swoja morde musisz wcisnac nie?
Mam nadzieję że w przyszłym sezonie spotkamy się na meczu i powiesz mi to prosto w twarz.
Wyluzujcie trochę z tą napinką. Przed monitorem każdy jest odważny.
Bylismy przy glownym wejsciu, tylko dlatego, ze bocznym nas nie chcieli wpuscic. To poszlismy kupic bilety, a ze okazalo sie to niemozliwym, a nikt z ochrony nie chcial nam wytlumaczyc sensownie czemu nie mozemy wejsc na hale, to stwierdzilismy, ze jak my nie mozemy wjesc to wy tez.
Sprawa jest prosta, wystarczylo powiedziec: nie bylismy przygotowani na taka liczbe przyjezdnych, poczekajcie chwile, az cokolwiek zorganizujemy, zamiast milego jestes z Gorzowa to nie wjedziesz na hale i mniej milego jestes z Gorzowa to wypierdalaj.
Spiewanie jestesmy u siebie bylo bez sensu.
Sprawa jest prosta, wystarczylo powiedziec: nie bylismy przygotowani na taka liczbe przyjezdnych, poczekajcie chwile, az cokolwiek zorganizujemy, zamiast milego jestes z Gorzowa to nie wjedziesz na hale i mniej milego jestes z Gorzowa to wypierdalaj.
Spiewanie jestesmy u siebie bylo bez sensu.
CokolwiekPomiedzyLudzmiKonczySie
ZnaczyNigdySieNieZaczelo
GdybyPrawdziwieSieZaczeloNieSkonczylobySie
SkonczyloSieBoSieNieZaczelo
CokolwiekPrawdziwieSieZaczynaNigdySieNieKonczy
-
Endrju
- Senior
- Kontaktowanie:
Dobra a teraz pare slow sprostowan
Dopiero co wstalem po meczu wiec przyszedl czas na pierwsze komentarze.
Z Gorzowa stawila sie liczna grupa moze cos ponad 120 osob.
Z opraw byly Serpentyny, Confetti, Baloniada (malo widoczna.. wszysscy napompowali balony jednak patrzac na wynik... wiekszosc z niej zrezygnowala, rowniez mielismy w zanadrzu kartoniade.. jednak w 2 polowie poprostu przebieg spotkania dal popalic naszym nastrojom.
Kibice druzyny CCC stawili sie w bardzo licznej grupie niezle zorganizowani + kilku kibicow z Poznania. W sumie przez pierwsza polowe doping oceniam na rowno. (Nie potrzebne zaczecie dopingu z naszej strony 20minut przed meczem (Ale jak probowalem niektorym uswiadomic ze nie starczy nam sil na caly mecz to mowili "Mi napewno starczy" i bylo jak byly.
Poczatkowo kilka prowokacji ze strony obydwu ekip ;] ale to chyba zwiazanych bardziej z ranga tego meczu. Kazdej z ekip zalezalo na zwyciestwie. Duzy + dla kibicow Polkowic za okrzyk "Wposccie Kibicow"
Druga polowa w ktorej przesadzony byl raczej juz wynik .. dominacja kibicow Polkowic. Po meczu calkiem mila atmosfera (Byla by jeszcze lepsza gdyby to Gorzow wygral
)
Gratulacje dla CCC i jak to gadalismy z waszymi koszykarkami po meczu za rok spotykamy sie w Finale
My zloto wy Srebro <lol>
Dopiero co wstalem po meczu wiec przyszedl czas na pierwsze komentarze.
Z Gorzowa stawila sie liczna grupa moze cos ponad 120 osob.
Z opraw byly Serpentyny, Confetti, Baloniada (malo widoczna.. wszysscy napompowali balony jednak patrzac na wynik... wiekszosc z niej zrezygnowala, rowniez mielismy w zanadrzu kartoniade.. jednak w 2 polowie poprostu przebieg spotkania dal popalic naszym nastrojom.
Kibice druzyny CCC stawili sie w bardzo licznej grupie niezle zorganizowani + kilku kibicow z Poznania. W sumie przez pierwsza polowe doping oceniam na rowno. (Nie potrzebne zaczecie dopingu z naszej strony 20minut przed meczem (Ale jak probowalem niektorym uswiadomic ze nie starczy nam sil na caly mecz to mowili "Mi napewno starczy" i bylo jak byly.
Poczatkowo kilka prowokacji ze strony obydwu ekip ;] ale to chyba zwiazanych bardziej z ranga tego meczu. Kazdej z ekip zalezalo na zwyciestwie. Duzy + dla kibicow Polkowic za okrzyk "Wposccie Kibicow"
Druga polowa w ktorej przesadzony byl raczej juz wynik .. dominacja kibicow Polkowic. Po meczu calkiem mila atmosfera (Byla by jeszcze lepsza gdyby to Gorzow wygral
Gratulacje dla CCC i jak to gadalismy z waszymi koszykarkami po meczu za rok spotykamy sie w Finale
Jako naoczny świadek tego meczu opisze po krótce doping obu stron.
Gorzów, bardzo liczna grupa kibiców, rozsiana prawie po całej sali, okolo 40 osobowa grupa prowadząca doping, reszta raczej tylko klaszcząca na zdobyte kosze lub wraz z wyżej wymienioną grupą. Widziałem baloniade z ich strony oraz jakieś dwie sektorówy, jedna o nieznanej do teraz mi treści.
W drugiej połowie kibice gorzowscy osiedli na laurach, a dominowali polkowiccy.
Polkowice, solidna ekipa na trybunie za koszem, liczne przyśpiewki, dobrer kierowanie dopingiem, skoki i tańce ( dobrze że sie trybuna nie zawaliła), po meczu super zabawa na parkiecie, szampan lał sie litrami, ochrona tylko przeszkadzała im jak mogła, przepychanki itd.
W drugiej połowie meczu zaczeli panować na hali, a ostatnia minuta meczu to cała hala na stojąco dopinguje miejscowe.
Pozdrowienia dla Kuby, dzięki któremu dostaliśmy sie na hale. Dla Gindy i Brzydkiego oraz całej rzeszy innych kibiców polkowickich.
Gorzów, bardzo liczna grupa kibiców, rozsiana prawie po całej sali, okolo 40 osobowa grupa prowadząca doping, reszta raczej tylko klaszcząca na zdobyte kosze lub wraz z wyżej wymienioną grupą. Widziałem baloniade z ich strony oraz jakieś dwie sektorówy, jedna o nieznanej do teraz mi treści.
Polkowice, solidna ekipa na trybunie za koszem, liczne przyśpiewki, dobrer kierowanie dopingiem, skoki i tańce ( dobrze że sie trybuna nie zawaliła), po meczu super zabawa na parkiecie, szampan lał sie litrami, ochrona tylko przeszkadzała im jak mogła, przepychanki itd.
W drugiej połowie meczu zaczeli panować na hali, a ostatnia minuta meczu to cała hala na stojąco dopinguje miejscowe.
Pozdrowienia dla Kuby, dzięki któremu dostaliśmy sie na hale. Dla Gindy i Brzydkiego oraz całej rzeszy innych kibiców polkowickich.
Chwiałka A Chwiałka Z Chwiałka AZS!
- pawelsuch
- Amator
- Kontaktowanie:
Gratulacje dla Polkowic, brawa dla naszych dziewczyn
Nie bylo mnie na tm meczu jednakze trafilem na fajne materialy pokazuja piekna organizacje :/ doslownie zal.pl Fajne zachowanie kibicow Polkowic z tymi apelami o wpuszczenie naszych tylko ten jeden maly szczyl mnie zaszokowal z tekstem "Oni sa z Gorzowa nie wpuszczajcie ich"
Milego ogladania
filmik jak dla mnie pokazuje wszystko co chcialbym wiedziec o organizacji
http://serwisy.gazeta.pl/wideo/44,79890,4101463.html
Nie bylo mnie na tm meczu jednakze trafilem na fajne materialy pokazuja piekna organizacje :/ doslownie zal.pl Fajne zachowanie kibicow Polkowic z tymi apelami o wpuszczenie naszych tylko ten jeden maly szczyl mnie zaszokowal z tekstem "Oni sa z Gorzowa nie wpuszczajcie ich"
Milego ogladania
- Marco
- Junior
- Kontaktowanie:
Małemu jak podrośnie i zacznie jeździć życze aby go też kiedyś zostawili pod bramą.
Działacze, ochrona niewazne kto, niech się cieszą ze trafili na kibiców AZS-u, ktorzy cierpliwie czekali na wyjasnienie sprawy.
+ za postawę polkowiczan skandujacych hasło "wpuście kibiców...."
Jednym słowem skandal organizacyjny!
Ktoś z AZSu nagrywał filmik?
Działacze, ochrona niewazne kto, niech się cieszą ze trafili na kibiców AZS-u, ktorzy cierpliwie czekali na wyjasnienie sprawy.
+ za postawę polkowiczan skandujacych hasło "wpuście kibiców...."
Jednym słowem skandal organizacyjny!
Ktoś z AZSu nagrywał filmik?

WislaLive.pl
-
Endrju
- Senior
- Kontaktowanie:
pawelsuch pisze:Gratulacje dla Polkowic, brawa dla naszych dziewczyn![]()
Milego ogladaniafilmik jak dla mnie pokazuje wszystko co chcialbym wiedziec o organizacji
"Oni sa z Gorzowa!! Nie wpuszczac Ich!!" ;] szczylek maly moze 14-16 letni tak mowil