6. kolejka 28.10.2006

forum dyskusji o sprawach pozaboiskowych

Moderatorzy: rzymi, Lisu, Marco

Awatar użytkownika
Marco
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Marco » 29 października 2006, 11:35

FANATYK89 pisze:
Tylko jedno ale mam. Nie zwineliscie oprawy Wiśle tylko dlatego, że poprostu ją lubicie, a nie dlatego ze nie chcieliscie sie wzorowac na wiosennym meczu 2 ligowych derbów, kiedy kibice Widzewa zwineli wam oprawe...

duzo by nie zwineli same sreberka. musieliby zwinac n-b-c zeby powiedziec ze zdobyli barwy.

a juz konkretnie to chyba nie myslisz ze oprawa na hali zostaje ot tak sama sobie, wybacz ale tu jest Kraków :)))
Obrazek
Obrazek
WislaLive.pl

FANATYK89
Żak

Postautor: FANATYK89 » 29 października 2006, 12:22

nie wiem, bo nie byłem na Wisle nigdy:] Moze kiedys pojawie sie razem z niebiesko- biało- zielonymi, mam nadzieje

Awatar użytkownika
Mikey
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Mikey » 29 października 2006, 12:23

Fanatyku, kkforum to nie studio wyborcze i nie kościól w czasie mszy pogrzebowej. Nie wiem czy zauważyleś ale czasem na forach stosujemu emotionki po niektórych wpisach...

Po krótkiej konsultacji decydujemy się nie robić "wjazdu" wzorem niektórych ekip :wink:

Mają one na celu nadanie wypowiedziom określonego zabarwienia... Naprawde pomyślaleś, że w dzien świętej wojny gdzie w hali roi sie od Wisly, Śląska, Lechii, z którymi przynajmniej na poziomie kkforum żyjemy w neutralno-wzajemno-szacunkowych relacjach, gdzie od kilku dni otrzymujemy zaproszenie od Wiślaków wpadamy we dwóch na trybunę i zwijamy owe ... sreberka? :lol: :lol: :lol: Po co, powiedz mi po co???? :mrgreen:

Wymieniamy fachowe poglady na temat taktyki :lol: , strategii :lol:

Tak na przyszlość... Cytowany powyżej wpis został równiez opatrzony emotionkami, żebym za miesiąc nie przeczytal gdzieś że robię lans ze swojej fachowej wiedzy koszykarskiej...

P.S.Gwoli ścislości Widzew nie zwinął nam oprawy tylko ją zniszczył. Zwinąl zawartość sklepiku.
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
Mikey
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Mikey » 29 października 2006, 12:57

Pytanie do Grygla z Jelonki. Zawsze tak w internecie wystawiacie "dupska" na odstrzał? :wink:
Proponuję pod każdą osobą na zdjęciu podać jej imię nazwisko i adres zamieszkania. Mniej ewentualnej pracy dla Policji a i jak coś wywiniecie przed inną ekipą też laurka będzie gotowa.
To skoro juz mamy to co mamy, napisz nam który z owych bohaterów na zdjęciach w zeszlym sezonie wyzywał w internecie od k... nasze dziewczyny po meczach o utrzymanie? Znacznie ułatwi to nam dochodzenie... :D
Obrazek

Obrazek

FANATYK89
Żak

Postautor: FANATYK89 » 29 października 2006, 13:25

Wiem jak było na meczu ŁKS Widzew w zeszłym sezonie...
Ty powiedziałeś swoje, a ja swoje, nie wiem czy jestescie neutralni do siebie, bo z tego co wiem Wisła Kraków na meczu z Widzewem (piłka nożna) krzyczała ze klubem Łodzi jest ŁKS. Sląsk Wrocław to tęz wasz towarzysz a zarazem przyjaciel Wisły... Zgoda to tylko kwestia czasu, nie wyszło wam z Cracovia moze wyjdzie u Wisły, powiedzenia!

PS. nie napinam sie :)

Awatar użytkownika
Lisu
Kadet

Postautor: Lisu » 29 października 2006, 15:48

FANATYK89 pisze:Tylko jedno ale mam. Nie zwineliscie oprawy Wiśle tylko dlatego, że poprostu ją lubicie, a nie dlatego ze nie chcieliscie sie wzorowac na wiosennym meczu 2 ligowych derbów, kiedy kibice Widzewa zwineli wam oprawe...

:shock:

:lol: :lol: :lol:

FANATYK89 pisze:nie wiem czy jestescie neutralni do siebie, bo z tego co wiem Wisła Kraków na meczu z Widzewem (piłka nożna) krzyczała ze klubem Łodzi jest ŁKS. Sląsk Wrocław to tęz wasz towarzysz a zarazem przyjaciel Wisły... Zgoda to tylko kwestia czasu, nie wyszło wam z Cracovia moze wyjdzie u Wisły, powiedzenia!

Widzę że jesteś "mega kumaty" w sprawach kibicowskich na ŁKSie. Niech zgadnę, swoją wiedzę czerpiesz z forum kibice.net czy może od kolegów z osiedla?

Po mimo, że nie jestem tak zorientowany jak Ty :wink: to pozwolę sobie wyjaśnić Ci kilka rzeczy.

1. Tak, masz racje nie wykroiliśmy Wiśle oprawy bo tak bardzo ich lubimy! :lol: Czy Ty zdajesz sobie sprawę o czym w ogóle piszesz? Po tej wypowiedzi nie powinienem ani ja ani nikt z ŁKS czy Wisły dyskutować z Tobą dalej bo widać jak bardzo orientujesz się w tym o czym piszesz.

2. Oficjalnie kibiców ŁKSu nie łączą żadne przyjazdne stosunki ani z Wisłą ani z Cracovią. Naszego zgody to Zawisza Bydgoszcz, GKS Tychy i Resovia Rzeszów. Nasze prywatne znajomości nie są oficjalnymi zgodami.

3. To co Wisła krzyczała do Was (tzn. nie do Ciebie bo domyślam się że wyjazdy swojego Widzewa spędzasz na forach internetowych) to był zlew i zbytki żeby Was wkurzyć pochodzisz trochę na mecze to się zorientujesz.

4. Śląsk Wrocław to nie nasze "towarzystwo". Owszem zgoda ze Śląskiem była ale zerwana została bardzo dawno temu lat temu.

Na koniec taka dobra rada, nie wiesz - nie pisz.

O naszym wyjeździe na Wisłę napisał już Mikey. Ja chciałbym podziękować za gościnę i brak "pożegnalnej kosy w plecy" ;) wszystkim forumowiczom z Wisły których poznaliśmy.

PS. Dzięki za smsową relacje live z derbów.

Liquidor
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Liquidor » 29 października 2006, 15:50

FANATYK89 pisze:Ty powiedziałeś swoje, a ja swoje, nie wiem czy jestescie neutralni do siebie, bo z tego co wiem Wisła Kraków na meczu z Widzewem (piłka nożna) krzyczała ze klubem Łodzi jest ŁKS. Sląsk Wrocław to tęz wasz towarzysz a zarazem przyjaciel Wisły... Zgoda to tylko kwestia czasu, nie wyszło wam z Cracovia moze wyjdzie u Wisły, powiedzenia!

człowieku, po chuj wypowiadasz się na tematy o których nie masz większego pojęcia ?

Bylismy z Lisem naprawde zbudowani krakowska gościnnością

Polecamy się na przyszłość 8)
TO MY KINOLE PAPIESKIEGO MIASTA

Awatar użytkownika
ginda
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: ginda » 29 października 2006, 21:19

AZS POZNAŃ FANS

Obrazek

Obrazek

Awatar użytkownika
majoneez
Kadet

Postautor: majoneez » 29 października 2006, 21:25

A co wy tam macie jakiś lokalny fan club Borussi Dortmund :shock: :shock: :shock:

Awatar użytkownika
ginda
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: ginda » 29 października 2006, 21:29

majoneez pisze:A co wy tam macie jakiś lokalny fan club Borussi Dortmund :shock: :shock: :shock:

z tego co wiem to kibice AZSu sa zaprzyjaznieni z FanClubem klubu żuzlowego Skorpiony i sobie nawzajem pomagaja w dopingu. Stąd te żółto-czarne barwy.
Ale na pewno dokladniej Ci to wyjasnia kibice z Poznania

Awatar użytkownika
Mikey
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Mikey » 29 października 2006, 21:38

Widzę ok 30 osób dokladna liczba ile wyniosła?
Obrazek

Obrazek

Awatar użytkownika
ginda
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: ginda » 29 października 2006, 21:45

Mikey pisze:Widzę ok 30 osób dokladna liczba ile wyniosła?

Ja slyszalem cos od Kuby o liczbie 47, ale tyle chyba mialo przyjechac, pewnie kilku ludzi nie pojechalo.
Pewnie dzis w nocy dowiemy sie ile bylo dokladnie ludzi.

Liquidor
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Liquidor » 29 października 2006, 22:29

Lisu pisze:. Ja chciałbym podziękować za gościnę i brak "pożegnalnej kosy w plecy" ;)

Nosz kurde, wiedziałem że o czymś zapomnieliśmy :lol:

Nas w młynie +- 50 osób (liczba była że tak powiem dość płynna ze względu na ciągłe migracje ludności związaną ze Świętą Wojną)

Nasz doping jak i prezentacja w przekroju całego meczu mizerna, zważywszy na rangę przeciwnika. Jednak mecz kosza przed derbami to nie jest najlepszy pomysł, wystarczy powiedzieć że doping lepszy mieliśmy na meczu z Toruniem.. :roll: Pozytywem na pewno spotkanie z eŁKSiakami których pozdrawiam :wink:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Szkoda że nie wszystko wyszło tak jak sobie zaplanowaliśmy. No nic, oby w następnych meczach było lepiej.
TO MY KINOLE PAPIESKIEGO MIASTA

Awatar użytkownika
Mikey
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Mikey » 29 października 2006, 23:03

A wlasnie te sreberka to kiedy szly w górę? Nie widzialem oprawy bo byłem ... gdzie indziej :?
Obrazek

Obrazek

Awatar użytkownika
Łukasz-fan
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Łukasz-fan » 29 października 2006, 23:12

widzów z Poznania 55. Tak zgadza się część kibiców ubrana na żółto czarno to także kibice Skorpionów. Do polkowic Pojechał pełen autokar 47 osób plus dwa samochody. Razem 55 osób. Wszystko super, tylko ten wynik :twisted:
Pozdroweinia dla kibiców z Polkowic

wieksza relacja wkrótce...
INEA AZS POZNAŃ => www.azs.poznan.pl

Wróć do „Kibice”