FANATYK89 pisze:Tylko jedno ale mam. Nie zwineliscie oprawy Wiśle tylko dlatego, że poprostu ją lubicie, a nie dlatego ze nie chcieliscie sie wzorowac na wiosennym meczu 2 ligowych derbów, kiedy kibice Widzewa zwineli wam oprawe...
FANATYK89 pisze:nie wiem czy jestescie neutralni do siebie, bo z tego co wiem Wisła Kraków na meczu z Widzewem (piłka nożna) krzyczała ze klubem Łodzi jest ŁKS. Sląsk Wrocław to tęz wasz towarzysz a zarazem przyjaciel Wisły... Zgoda to tylko kwestia czasu, nie wyszło wam z Cracovia moze wyjdzie u Wisły, powiedzenia!
Widzę że jesteś "mega kumaty" w sprawach kibicowskich na ŁKSie. Niech zgadnę, swoją wiedzę czerpiesz z forum kibice.net czy może od kolegów z osiedla?
Po mimo, że nie jestem tak zorientowany jak Ty

to pozwolę sobie wyjaśnić Ci kilka rzeczy.
1. Tak, masz racje nie wykroiliśmy Wiśle oprawy bo tak bardzo ich lubimy!

Czy Ty zdajesz sobie sprawę o czym w ogóle piszesz? Po tej wypowiedzi nie powinienem ani ja ani nikt z ŁKS czy Wisły dyskutować z Tobą dalej bo widać jak bardzo orientujesz się w tym o czym piszesz.
2. Oficjalnie kibiców ŁKSu nie łączą żadne przyjazdne stosunki ani z Wisłą ani z Cracovią. Naszego zgody to Zawisza Bydgoszcz, GKS Tychy i Resovia Rzeszów. Nasze prywatne znajomości nie są oficjalnymi zgodami.
3. To co Wisła krzyczała do Was (tzn. nie do Ciebie bo domyślam się że wyjazdy swojego Widzewa spędzasz na forach internetowych) to był zlew i zbytki żeby Was wkurzyć pochodzisz trochę na mecze to się zorientujesz.
4. Śląsk Wrocław to nie nasze "towarzystwo". Owszem zgoda ze Śląskiem była ale zerwana została bardzo dawno temu lat temu.
Na koniec taka dobra rada, nie wiesz - nie pisz.
O naszym wyjeździe na Wisłę napisał już Mikey. Ja chciałbym podziękować za gościnę i brak "pożegnalnej kosy w plecy"

wszystkim forumowiczom z Wisły których poznaliśmy.
PS. Dzięki za smsową relacje live z derbów.