Mecze o 3 miejsce: MKS Orzeł - AZS PWSZ Gorzów

forum dyskusji o sprawach pozaboiskowych

Moderatorzy: rzymi, Lisu, Marco

Awatar użytkownika
Lisu
Kadet

Postautor: Lisu » 23 kwietnia 2007, 11:29

Barti pisze:Chetnie bym przyszedł do waszego sektora, ale jest problem, bo ja z synkiem na mecze chodzę, a on ma 5 lat i panicznie boi sie bębna. Może w przyszłym sezonie się przełamie to będzie was o 2 więcej.

Musisz w domu go oswajać z bębnem. Chociaż z drugiej strony jest ryzyko że zapała miłością do perkusji a wtedy to już kaplica.

tomaszek

Postautor: tomaszek » 23 kwietnia 2007, 11:33

Barti pisze:Co do ochrony to do dzis mi sie smiać chce. Czyzby to był mecz podwyższonego ryzyka? Flagi na kiju wnieść nie można było. Bo co?? Na rzut oszczepem ją przywieżliśmy??

Kurcze mogłem zabrać brata, który chodzi o kulach. Wtedy bysmy mieli na czym flage powiesic :D

Choć pewnie ochrona byłaby "przewidująca" i zabrała by mu kule:)

Barti
Żak

Postautor: Barti » 23 kwietnia 2007, 11:55

Nie musiałeś brata brać, tylko kule od niego pożyczyć i udawać, że masz nogę chorą :D
A z ta flagą to przegieli, na meczu Wisła-Lotos, krakowianie mieli chyba więcej flag na kijach niż Mel Gibson użył w Braveheat. I co?? wszyscy mecz przezyli, nikt z kijem w plecach nie wracał do domu.

Awatar użytkownika
Marco
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Marco » 23 kwietnia 2007, 12:52

Ja rozumiem zabezpieczenia mecuz koszykówki ale jak czytam ten temat to wyłania się obraz jakby był to meczu derbowy o podwyższonym ryzyku?

Naprawdę nie przesadzacie bo trudno w to uwierzyć. Czyzby Euro2012 szybciej zadziałało na kosuz niz na piłce?? :))
Obrazek
Obrazek
WislaLive.pl

kwassek
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: kwassek » 23 kwietnia 2007, 12:54

Marco pisze:Ja rozumiem zabezpieczenia mecuz koszykówki ale jak czytam ten temat to wyłania się obraz jakby był to meczu derbowy o podwyższonym ryzyku?

Naprawdę nie przesadzacie bo trudno w to uwierzyć. Czyzby Euro2012 szybciej zadziałało na kosuz niz na piłce?? :))

A tam sranie w banie ... juz w tamtym roku jak bylismy w Polkowicach, to wiadome bylo ze maja j... ochrone ... pojedynczo z ochroniarzem do ubikacji, malo brakowalo a doszlo by do starcia gdy zawodniczki chcialy przybic piatki. Problem ten istnieje juz troszke :/ ... ale chyba nie mamy na niego zbytniego wplywu.

tomaszek

Postautor: tomaszek » 23 kwietnia 2007, 12:56

No niestety nie przesadzamy. Jakby tak policzyc to na jednego kibica przypadało 2 ochraniających. Troszke niemili byli panowie mundurowi ale obeszlo sie bez ekscesów.

:D :D :D W sumie za to im płacą zeby pilnowanli ale chyba pomylili imprezy. Może mieli jechać do Lubina na mecz Zagłębia z Arką ale bryny nie starczyło i utknęli w Polkowicach :D :D :D

Awatar użytkownika
KACPERS
Żak

Postautor: KACPERS » 23 kwietnia 2007, 13:03

Jak kto ktoś napisał "śmiechem na sali" nie jest to że stoją przy was bo to jeszcze można zrozumieć z wiadomych względów jesteście gośćmi i ochrona wam sie należy, ale oni stoją przy swoich kibicach i pilnują nie wiem czego chyba żebyśmy czasem swojej hali nie "zepsuli".

Dzięki za przyjazd Panowie i Panie, jeśli były :)
Bo koszykówka jest, bo koszykówka jest, bo koszykówka jest od tego aby bawić się aby bawić się aby bawić się na całego !

Awatar użytkownika
SEP-CE
Młodzik

Postautor: SEP-CE » 23 kwietnia 2007, 16:26

Naprawde wyglądało to na mecz podwyższonego ryzyka !! Ochrona jeszcze większa niż normalnie !! Kogo oni się boją ?

A co do Naszego dopingu to wydaje misię że jednak lepszy był w 2 połowie :)

Gorzów pare razy słyszalem "AZS" :)
ps. to bylo wyznaczone miejsce dla Was czy sami tam poszliście ?? Bo nigdy jeszcze nie widzialem aby kibice przyjezdni tamzasiadali !!

Pozdrawiam ;)

i zapraszam ale już w przyszłym sezonie :P:P:P:P

Awatar użytkownika
Marco
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Marco » 23 kwietnia 2007, 16:32

kwassek pisze:
Marco pisze:Ja rozumiem zabezpieczenia mecuz koszykówki ale jak czytam ten temat to wyłania się obraz jakby był to meczu derbowy o podwyższonym ryzyku?

A tam sranie w banie ... juz w tamtym roku jak bylismy w Polkowicach, to wiadome bylo ze maja j... ochrone ... pojedynczo z ochroniarzem do ubikacji, malo brakowalo a doszlo by do starcia gdy zawodniczki chcialy przybic piatki. Problem ten istnieje juz troszke :/ ... ale chyba nie mamy na niego zbytniego wplywu.

sranie nie sranie w banie. wtedy przyjechała Wisła Kraków i można było podejrzewać ze to z tego faktu wynikały te srodki bepzieczeństwa :)), zwłaszcza ze jak dobrze pamietasz gdy przyjechalismy był tylko 1 radiowóż a gdy wyjeżdzalismy bylo troszku wiecej, wiec tych psów az tylu odrazu nie bylo. To samo tyczy się ochrony i jej zachowania.

Pozatym kibice Polkowic zwracają uwagę na fakt pilnowania ich samych
Obrazek
Obrazek
WislaLive.pl

Endrju
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Endrju » 23 kwietnia 2007, 18:03

SEP-CE pisze:Naprawde wyglądało to na mecz podwyższonego ryzyka !! Ochrona jeszcze większa niż normalnie !! Kogo oni się boją ?

ps. to bylo wyznaczone miejsce dla Was czy sami tam poszliście ?? Bo nigdy jeszcze nie widzialem aby kibice przyjezdni tamzasiadali !!

Pozdrawiam ;)

Wasz wspanialy trener (Ktory pewnie bedzie mial niezle przyjecie w Gorzowie) Zgotowal nam taki prezent. Po tym jak jeden z dziennikazy kibicujacy rowniez AZS-owi zwrocil mu uwage ze po parkiecie w czasie meczu sie nie chodzi. :D :D :D Po czym Mr Nowakowski odrazu wolal ochrone zeby nas troszke odsuneli... a nastepnego dnia juz nas w tym sektorze nie bylo :D :D :D

Zapraszamy Panie Nowakowski :D
NIGDY NIE ZGINIE AZS !! NIGDY NIE ZGINIE !!
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem

Awatar użytkownika
cesare
Żak

Postautor: cesare » 23 kwietnia 2007, 18:13

SEP-CE pisze:Naprawde wyglądało to na mecz podwyższonego ryzyka !! Ochrona jeszcze większa niż normalnie !! Kogo oni się boją ?

Pozdrawiam ;)

hehe po pierwszym meczu Waszemu trenerowi nie podobało mu sie że zwracaliśmy mu uwagę że stoi .. na boisku :| .. no nic 6 zawodnik na boisku + Wasz doping .. w takiej konfrontacji Wy byliście Sprite my pragnieniem a wiadomo że pragnienie nie ma szans :D:D:D:D

co do ochrony to faktycznie .. na hoolsów my nie wyglądamy .. zwykli ludzie lubiący kosza i chcący pokibicować swojej drużynie :D
aż tyle ochroniarzy nie potrzebowaliśmy .. choć w rundzie zasadniczej kto pamięta ale udało mi się do Was "przebić" i porozmawiać na hali :D kto pamięta ten pamięta :D

macie racje ustawienie ochrony koło Waszego sektora to lekki przesadyzm .. no ale cóż musicie pogadać z kierownictwem klubu .. bo kto inny jest odpowiedzialny za ustawienie ochrony .. ?

a w sobotę po meczu gdy chciałem zrobić sobie fotkę z Anią Pietrzak :D (ajć na to foto czekałem od wizyty jeszcze w sezonie zasadniczym na Waszej hali ale przeszkodziła mi ochrona:/ ) .. ochrona znowu robiła problemu .. spokojnie podszedłem do linii .. dwóch już mnie obskoczyło :D na szczęście Ania podeszła i chłopaki wrzucili na luz :D .. żeby piątki przybić z naszymi dziewczynami to też był wielkie halooo .. bo niby chcieliśmy je pobić za przegrany mecz ? głupota gdyby nie one to do Polkowic byśmy nie jechali ..

szczerze to zrobiliście ogromny postęp w kibicowaniu .. i macie ten sam problem co u nas .. cała hala włącza się na ostatnia kwartę i tylko wtedy gdy wynik jest na styku :D :D:D:D:D

teraz mam nadzieję że dwa mecze będą dla nas i w 5 niech wygra lepszy :D bo obie ekipy zasługują na medal :D
pozdro
Gorzów To jest Potęga !
Gorzów Najlepszy Jest !
Gorzów Trzeba Szanować!
Gorzów Nasz AZS i ZKS! :D:)

Kuba
Oldboy

Postautor: Kuba » 24 kwietnia 2007, 16:19

w dalszym ciągu, czekając na zdjęcia poznaniaków, zamieszczam dwie fotografie dokumentujące obecność "Pyrów" w Polkowicach ;-)

Obrazek

Obrazek

Endrju
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Endrju » 24 kwietnia 2007, 17:23

Przyjezdzaja kibice z Polkowic do Gorzowa ? :D (Jakis zorganizowany wyjazd) ?
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem

Kuba
Oldboy

Postautor: Kuba » 24 kwietnia 2007, 19:06

Koszykówka dla kibiców... decydujący mecz (mam nadzieje, ze nie mecze :P) w walce o krążek zorganizować w czwartek :evil: :? Dziewczyny zostaną przywitane w nocy z czwartku na piątek 8)

Endrju
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Endrju » 24 kwietnia 2007, 21:46

Kuba pisze:Koszykówka dla kibiców... decydujący mecz (mam nadzieje, ze nie mecze :P) w walce o krążek zorganizować w czwartek :evil: :? Dziewczyny zostaną przywitane w nocy z czwartku na piątek 8)

A teraz na Polski niech ktos przetlumaczy :D
Nikt od was nie przyjedzie do Gorzowa ? :?

Wróć do „Kibice”