SEP-CE pisze:Naprawde wyglądało to na mecz podwyższonego ryzyka !! Ochrona jeszcze większa niż normalnie !! Kogo oni się boją ?
A co do Naszego dopingu to wydaje misię że jednak lepszy był w 2 połowie

Gorzów pare razy słyszalem "AZS"

ps. to bylo wyznaczone miejsce dla Was czy sami tam poszliście ?? Bo nigdy jeszcze nie widzialem aby kibice przyjezdni tamzasiadali !!
Pozdrawiam

i zapraszam ale już w przyszłym sezonie

:P:P:P
hehe po pierwszym meczu Waszemu trenerowi nie podobało mu sie że zwracaliśmy mu uwagę że stoi .. na boisku

.. no nic 6 zawodnik na boisku + Wasz doping .. w takiej konfrontacji Wy byliście Sprite my pragnieniem a wiadomo że pragnienie nie ma szans

:D:D:D
co do ochrony to faktycznie .. na hoolsów my nie wyglądamy .. zwykli ludzie lubiący kosza i chcący pokibicować swojej drużynie
aż tyle ochroniarzy nie potrzebowaliśmy .. choć w rundzie zasadniczej kto pamięta ale udało mi się do Was "przebić" i porozmawiać na hali

kto pamięta ten pamięta
macie racje ustawienie ochrony koło Waszego sektora to lekki przesadyzm .. no ale cóż musicie pogadać z kierownictwem klubu .. bo kto inny jest odpowiedzialny za ustawienie ochrony .. ?
a w sobotę po meczu gdy chciałem zrobić sobie fotkę z Anią Pietrzak

(ajć na to foto czekałem od wizyty jeszcze w sezonie zasadniczym na Waszej hali ale przeszkodziła mi ochrona:/ ) .. ochrona znowu robiła problemu .. spokojnie podszedłem do linii .. dwóch już mnie obskoczyło

na szczęście Ania podeszła i chłopaki wrzucili na luz

.. żeby piątki przybić z naszymi dziewczynami to też był wielkie halooo .. bo niby chcieliśmy je pobić za przegrany mecz ? głupota gdyby nie one to do Polkowic byśmy nie jechali ..
szczerze to zrobiliście ogromny postęp w kibicowaniu .. i macie ten sam problem co u nas .. cała hala włącza się na ostatnia kwartę i tylko wtedy gdy wynik jest na styku

:D:D:D
teraz mam nadzieję że dwa mecze będą dla nas i w 5 niech wygra lepszy

bo obie ekipy zasługują na medal
pozdro