DERBY POZNANIA: AZS Poznań vs MUKS Poznań

forum dyskusji o sprawach pozaboiskowych

Moderatorzy: rzymi, Lisu, Marco

ŻOŁNIERZ
Żak

Postautor: ŻOŁNIERZ » 03 grudnia 2007, 22:45

nie było kibiców Olimpii Poznań? Byli!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Awatar użytkownika
Mytek
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Mytek » 03 grudnia 2007, 22:47

no przeciez napisalem ze byli, Zolnierzu drogi;) chyba, ze to nie do mnie bylo skierowane;)
reloaded :]

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 03 grudnia 2007, 23:38

ŻOŁNIERZ pisze:nie było kibiców Olimpii Poznań? Byli!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bo mnie zmusiłeś szantażem i innymi niecnymi metodami;))) Ale koniec już o nas... to nie ten temat!
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']

Awatar użytkownika
Wrona
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Wrona » 04 grudnia 2007, 10:17

Mytek pisze:a MUKS to nie ma kibiców. nie zebym sie cieszył czy coś (od razu uprzedzam jakies insynuacje!) - stwierdzam fakt.
Kibicami Muksu są rodzice i rodzeństwo które kibicuje swoim córkom,siostrom... :D
Obrazek

---AZS POZNAŃ---http://www.azs.poznan.pl

BB
Nowy na forum

Postautor: BB » 05 grudnia 2007, 08:33

Wrona pisze:
Mytek pisze:a MUKS to nie ma kibiców. nie zebym sie cieszył czy coś (od razu uprzedzam jakies insynuacje!) - stwierdzam fakt.
Kibicami Muksu są rodzice i rodzeństwo które kibicuje swoim córkom,siostrom... :D

Nie tylko, przychodzą również koledzy, koleżanki i nauczyciele. Jesteśmy tylko niezorganizowani, ale kochamy koszykówkę i darzymy sympatią zawodniczki. A ja podziwiam klub, który powstal w czsach kiedy inne padają.

Awatar użytkownika
Mytek
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Mytek » 05 grudnia 2007, 15:21

BB pisze:
Wrona pisze:

Nie tylko, przychodzą również koledzy, koleżanki i nauczyciele. Jesteśmy tylko niezorganizowani, ale kochamy koszykówkę i darzymy sympatią zawodniczki. A ja podziwiam klub, który powstal w czsach kiedy inne padają.

a to racja akurat. ja jednak w poprzednim poscie mialem na mysli kibicow w sensie: szale, doping itd... :wink:

pozdrowienia:]
reloaded :]

BB
Nowy na forum

Postautor: BB » 05 grudnia 2007, 16:36

Szacunek dla wszystkich kibiców za to co robią dla swoich drużyn i dla koszykówki.

Wróć do „Kibice”