DERBY POZNANIA: AZS Poznań vs MUKS Poznań
Moderatorzy: rzymi, Lisu, Marco
Wrona pisze:Kibicami Muksu są rodzice i rodzeństwo które kibicuje swoim córkom,siostrom...Mytek pisze:a MUKS to nie ma kibiców. nie zebym sie cieszył czy coś (od razu uprzedzam jakies insynuacje!) - stwierdzam fakt.
Nie tylko, przychodzą również koledzy, koleżanki i nauczyciele. Jesteśmy tylko niezorganizowani, ale kochamy koszykówkę i darzymy sympatią zawodniczki. A ja podziwiam klub, który powstal w czsach kiedy inne padają.
- Mytek
- Junior
- Kontaktowanie:
BB pisze:Wrona pisze:Kibicami Muksu są rodzice i rodzeństwo które kibicuje swoim córkom,siostrom...Mytek pisze:a MUKS to nie ma kibiców. nie zebym sie cieszył czy coś (od razu uprzedzam jakies insynuacje!) - stwierdzam fakt.
Nie tylko, przychodzą również koledzy, koleżanki i nauczyciele. Jesteśmy tylko niezorganizowani, ale kochamy koszykówkę i darzymy sympatią zawodniczki. A ja podziwiam klub, który powstal w czsach kiedy inne padają.
a to racja akurat. ja jednak w poprzednim poscie mialem na mysli kibicow w sensie: szale, doping itd...
pozdrowienia:]
reloaded :]