Lotos Gdynia - AZS PWSZ Gorzów
Moderatorzy: rzymi, Lisu, Marco
To może mylą Ci się inne mecze, bo w Gdyni klapeczek już nie ma, poza jednym gościem. Kropka. Jestem na tej hali 'troszkę' częściej niż kibice z Gorzowa, więc śmiem twierdzić, że lepiej się w tej kwestii orientuję.
Ja nie drążę specjalnie tematu. Tylko denerwuje mnie fakt, że ktokolwiek do nas nie przyjedzie zawsze pisze jaki to w Gdyni jest zły doping, albo jak pomagamy sobie sprzętem itp. A prawda jest tak ,że w tym sezonie doping jest bardzo dobry, oprawa fajna i tyle.
Tak jak my przyznajemy,że fajnie,że ktoś przyjechał, starał się dopingować itp. tak przyjezdni mogliby się raz pokusić o obiektywny komentarz. Tyle.
Ja nie drążę specjalnie tematu. Tylko denerwuje mnie fakt, że ktokolwiek do nas nie przyjedzie zawsze pisze jaki to w Gdyni jest zły doping, albo jak pomagamy sobie sprzętem itp. A prawda jest tak ,że w tym sezonie doping jest bardzo dobry, oprawa fajna i tyle.
Tak jak my przyznajemy,że fajnie,że ktoś przyjechał, starał się dopingować itp. tak przyjezdni mogliby się raz pokusić o obiektywny komentarz. Tyle.
-
Endrju
- Senior
- Kontaktowanie:
czekolada pisze:To może mylą Ci się inne mecze, bo w Gdyni klapeczek już nie ma, poza jednym gościem. Kropka. Jestem na tej hali 'troszkę' częściej niż kibice z Gorzowa, więc śmiem twierdzić, że lepiej się w tej kwestii orientuję.
Nie pisze ze w Gdyni jest doping zly ...
PS tak przez caly mecz sie zastanawialem co wy spiewacie: prosze niech ktos dokojczy (Lotos Kosz.. Lotos Kosz... i pozniej jakies nie zrozumiale slowa...
NIGDY NIE ZGINIE AZS !! NIGDY NIE ZGINIE !!
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem
- wlodi9
- Kadet
- Kontaktowanie:
A.shock pisze:
hmm nie widzialam zeby ktos cos pokazywal ale jezeli tak to sorkia gwizdy nie byly przeciwko Wam tylko raczej mialy utrudniac gre Waszym zawodniczkom no i zagluszac Wasze okrzyki... na innych halach tego nie ma
wydawalo mi sie ze jest
T Ę C Z A
L E S Z N O
L E S Z N O
-
TyLkO AzS KKJG
- Żak
- Kontaktowanie:
wlodi9 pisze:A.shock pisze:
hmm nie widzialam zeby ktos cos pokazywal ale jezeli tak to sorkia gwizdy nie byly przeciwko Wam tylko raczej mialy utrudniac gre Waszym zawodniczkom no i zagluszac Wasze okrzyki... na innych halach tego nie ma
wydawalo mi sie ze jest
![]()
, nie spotkalem sie jeszcze na meczach koszykówki kobiet, gdzie kibice gości zagluszaja kibicow przyjezdnych gwizdami, jak juz to swoim dopingiem.Może podasz przyklad gdzie tak jest?? U nas czegos takiego nie ma. Tylko w Toruniu zagluszaja trąbkami
![]()
W Lesznie tez zagluszaja trabkami
[b]"No co ty stary nowy zespól nowe plany, twoj świat niepoczytany?masz swoj klub kochany?
Ja pozdrawiam Poznan to jest ten dar ktory mamy"[b]
Ja pozdrawiam Poznan to jest ten dar ktory mamy"[b]
-
Endrju
- Senior
- Kontaktowanie:
P.OLD pisze:mi sie przypomina ja w meczu nr 6 finałów nas próbowano zagłuszyć gwizdami ... i co śmieszne ... gwizdali gdy Lotos miał piłke
hehe to bylo najsmieszniejsze:D ze zczailismy klimat;D i kilka razy zaczelismy krzyczec na Pilce Lotosu
czekolada pisze:To może mylą Ci się inne mecze, bo w Gdyni klapeczek już nie ma, poza jednym gościem. Kropka. Jestem na tej hali 'troszkę' częściej niż kibice z Gorzowa, więc śmiem twierdzić, że lepiej się w tej kwestii orientuję.
Na balkonie za nami siedziało kilka osób, które miały jakieś małe kolorowe łapki i klepali jak nakręceni
Jeśli chodzi o gwizdy: rzecz normalna na hali, gdy przy piłce przyjezdni to i gwizdy dla dekoncentracji rywalek się pojawiają, ale przy naszym dopingu, to nie do końca się zgodzę z Wami, gdyż w czasie przerwy między kwartami, kiedy zaczynaliśmy krzyczeć to owe gwizdy się też pojawiały i to nie raz. Więc proszę nie czarować, że tak nie było. Na 10 przyjezdnych, to 40 osób z Lotosu inaczej mogło zagłuszać kibiców gości
Ale ogólnie jak już koledzy pisali, wyjazd, jako relaks po tygodniu pracy, był fantastyczny. Miła, przyjazna atmosfera, świetny meczyk. Doping miejscowych przez cały mecz bardzo fajny, a dodając do tego przekrój wiekowy kibicujących
Pozdrawiam i do następnego meczu.
Oj dajcie spokój lepiej się cieszcie , że Wam szalików nie zabralem
Ale serio trochę Was przyjechało i nawet było głośno z Waszej strony.
http://www.lechiarugby.pl !!
(\_/)
(O.o)
(> <)
This is Bunny.
Copy Bunny into your signature
to help him on his way to world Domination
(\_/)
(O.o)
(> <)
This is Bunny.
Copy Bunny into your signature
to help him on his way to world Domination
-
Endrju
- Senior
- Kontaktowanie:
KIBIC pisze:Oj dajcie spokój lepiej się cieszcie , że Wam szalików nie zabralem
Ciesz sie ze plecaczka nie straciles