Lotos Gdynia - AZS PWSZ Gorzów

forum dyskusji o sprawach pozaboiskowych

Moderatorzy: rzymi, Lisu, Marco

czekolada
Amator

Postautor: czekolada » 03 lutego 2008, 15:42

To może mylą Ci się inne mecze, bo w Gdyni klapeczek już nie ma, poza jednym gościem. Kropka. Jestem na tej hali 'troszkę' częściej niż kibice z Gorzowa, więc śmiem twierdzić, że lepiej się w tej kwestii orientuję.

Ja nie drążę specjalnie tematu. Tylko denerwuje mnie fakt, że ktokolwiek do nas nie przyjedzie zawsze pisze jaki to w Gdyni jest zły doping, albo jak pomagamy sobie sprzętem itp. A prawda jest tak ,że w tym sezonie doping jest bardzo dobry, oprawa fajna i tyle.
Tak jak my przyznajemy,że fajnie,że ktoś przyjechał, starał się dopingować itp. tak przyjezdni mogliby się raz pokusić o obiektywny komentarz. Tyle.

Endrju
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Endrju » 03 lutego 2008, 15:49

czekolada pisze:To może mylą Ci się inne mecze, bo w Gdyni klapeczek już nie ma, poza jednym gościem. Kropka. Jestem na tej hali 'troszkę' częściej niż kibice z Gorzowa, więc śmiem twierdzić, że lepiej się w tej kwestii orientuję.

Ja nie drążę specjalnie tematu. Tylko denerwuje mnie fakt, że ktokolwiek do nas nie przyjedzie zawsze pisze jaki to w Gdyni jest zły doping, albo jak pomagamy sobie sprzętem itp. A prawda jest tak ,że w tym sezonie doping jest bardzo dobry, oprawa fajna i tyle.
Tak jak my przyznajemy,że fajnie,że ktoś przyjechał, starał się dopingować itp. tak przyjezdni mogliby się raz pokusić o obiektywny komentarz. Tyle.

Nie pisze ze w Gdyni jest doping zly ... :D Bo ogladajac mecze w Tv czy wczoraj na live zawsze twierdzilem ze mamy w 80% bardzo podobny doping (wczoraj nie pokazalismy tego ze wzgledu na rozwalony beben.. i mala nasza liczbe).

PS tak przez caly mecz sie zastanawialem co wy spiewacie: prosze niech ktos dokojczy (Lotos Kosz.. Lotos Kosz... i pozniej jakies nie zrozumiale slowa... :P
NIGDY NIE ZGINIE AZS !! NIGDY NIE ZGINIE !!
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem

Awatar użytkownika
tadziu
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: tadziu » 03 lutego 2008, 15:50

A czy ktoś z nas powiedział, ze doping był zły, paskudny i w ogóle? Atmosfera była bardzo fajna, doping gospodarzy na całkiem niezłym poziomie, nasz w miarę możliwości i to wszystko. O "sprzęcie" napomknąłem tak tylko od niechcenia :lol:

Hic amor, haec patria est. !POLSKA!

Awatar użytkownika
wlodi9
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: wlodi9 » 03 lutego 2008, 15:52

A.shock pisze:
hmm nie widzialam zeby ktos cos pokazywal ale jezeli tak to sorki :( a gwizdy nie byly przeciwko Wam tylko raczej mialy utrudniac gre Waszym zawodniczkom no i zagluszac Wasze okrzyki... na innych halach tego nie ma :roll: wydawalo mi sie ze jest

:lol: :lol: , nie spotkalem sie jeszcze na meczach koszykówki kobiet, gdzie kibice gości zagluszaja kibicow przyjezdnych gwizdami, jak juz to swoim dopingiem.Może podasz przyklad gdzie tak jest?? U nas czegos takiego nie ma. Tylko w Toruniu zagluszaja trąbkami :? :?
T Ę C Z A
L E S Z N O

TyLkO AzS KKJG
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: TyLkO AzS KKJG » 03 lutego 2008, 16:01

wlodi9 pisze:
A.shock pisze:
hmm nie widzialam zeby ktos cos pokazywal ale jezeli tak to sorki :( a gwizdy nie byly przeciwko Wam tylko raczej mialy utrudniac gre Waszym zawodniczkom no i zagluszac Wasze okrzyki... na innych halach tego nie ma :roll: wydawalo mi sie ze jest

:lol: :lol: , nie spotkalem sie jeszcze na meczach koszykówki kobiet, gdzie kibice gości zagluszaja kibicow przyjezdnych gwizdami, jak juz to swoim dopingiem.Może podasz przyklad gdzie tak jest?? U nas czegos takiego nie ma. Tylko w Toruniu zagluszaja trąbkami :? :?

W Lesznie tez zagluszaja trabkami :D
[b]"No co ty stary nowy zespól nowe plany, twoj świat niepoczytany?masz swoj klub kochany?
Ja pozdrawiam Poznan to jest ten dar ktory mamy"[b]

Awatar użytkownika
wlodi9
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: wlodi9 » 03 lutego 2008, 16:05

TyLkO AzS KKJG pisze:W Lesznie tez zagluszaja trabkami :D

Nie spotkalem sie jeszcze, chyba na żużlu byles :lol: :lol:
T Ę C Z A
L E S Z N O

Awatar użytkownika
ginda
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: ginda » 03 lutego 2008, 16:30

Chyba chodzi o Czarnych Słupsk i o inne Anwile.
Dziewczyny jeśli chcecie,
zwycięstwa poczuć smak,
musicie walczyć, trenować,
dopingiem was wspieramy,
a wiarę w sercu mamy,
po meczu będziem świętować

Awatar użytkownika
P.OLD
Młodzik

Postautor: P.OLD » 03 lutego 2008, 19:41

mi sie przypomina ja w meczu nr 6 finałów nas próbowano zagłuszyć gwizdami ... i co śmieszne ... gwizdali gdy Lotos miał piłke :shock:

rzymi
Oldboy

Postautor: rzymi » 03 lutego 2008, 19:47

skoro było Was mniej niż nas i mieliscie rozwalony bęben to niedziwne że byliśmy głośniej. A tak jak napisala aszok - nie zawsze gwizdalismy wtedy, gdy Wy prowadziliście doping. :)
ObrazekObrazek

Endrju
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Endrju » 03 lutego 2008, 20:17

P.OLD pisze:mi sie przypomina ja w meczu nr 6 finałów nas próbowano zagłuszyć gwizdami ... i co śmieszne ... gwizdali gdy Lotos miał piłke :shock:

hehe to bylo najsmieszniejsze:D ze zczailismy klimat;D i kilka razy zaczelismy krzyczec na Pilce Lotosu :D Wtedy na poczatku ich akcji byly gwizdy :lol: :lol: :lol:
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem

Barti
Żak

Postautor: Barti » 03 lutego 2008, 23:52

czekolada pisze:To może mylą Ci się inne mecze, bo w Gdyni klapeczek już nie ma, poza jednym gościem. Kropka. Jestem na tej hali 'troszkę' częściej niż kibice z Gorzowa, więc śmiem twierdzić, że lepiej się w tej kwestii orientuję.

Na balkonie za nami siedziało kilka osób, które miały jakieś małe kolorowe łapki i klepali jak nakręceni :D
Jeśli chodzi o gwizdy: rzecz normalna na hali, gdy przy piłce przyjezdni to i gwizdy dla dekoncentracji rywalek się pojawiają, ale przy naszym dopingu, to nie do końca się zgodzę z Wami, gdyż w czasie przerwy między kwartami, kiedy zaczynaliśmy krzyczeć to owe gwizdy się też pojawiały i to nie raz. Więc proszę nie czarować, że tak nie było. Na 10 przyjezdnych, to 40 osób z Lotosu inaczej mogło zagłuszać kibiców gości :wink:
Ale ogólnie jak już koledzy pisali, wyjazd, jako relaks po tygodniu pracy, był fantastyczny. Miła, przyjazna atmosfera, świetny meczyk. Doping miejscowych przez cały mecz bardzo fajny, a dodając do tego przekrój wiekowy kibicujących :!: napiszę, że macie w moich oczach 4 z dużym plusem (w skali 1-5).
Pozdrawiam i do następnego meczu.

Awatar użytkownika
elen
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: elen » 04 lutego 2008, 08:49

Wyjazd wyjazdem, mecz meczem...ale i tak złe mieso było najlepsze
Obrazek

"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem

KIBIC
Junior

Postautor: KIBIC » 04 lutego 2008, 15:29

Oj dajcie spokój lepiej się cieszcie , że Wam szalików nie zabralem :lol:

Ale serio trochę Was przyjechało i nawet było głośno z Waszej strony.
http://www.lechiarugby.pl !!

(\_/)
(O.o)
(> <)

This is Bunny.
Copy Bunny into your signature
to help him on his way to world Domination :lol:

Endrju
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Endrju » 04 lutego 2008, 15:36

KIBIC pisze:Oj dajcie spokój lepiej się cieszcie , że Wam szalików nie zabralem :lol:

Ciesz sie ze plecaczka nie straciles :lol: :lol: :lol: [zart] :D

Awatar użytkownika
elen
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: elen » 04 lutego 2008, 15:55

KIBIC pisze:Oj dajcie spokój lepiej się cieszcie , że Wam szalików nie zabralem :lol:

Myslałem ze moze podejdziesz do nas
Obrazek

"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem

Wróć do „Kibice”