Wisła Kraków - AZS Gorzów (półfinały)
Moderatorzy: rzymi, Lisu, Marco
-
tomaszek
Endrju w 11 osób mogliśmy się lepiej zaprezentować w Krakowie niż w ok 20 u siebie... więc napewno ilość ludzi to nie wymówka... raczej ich podejście do dopingu. aha i jeszcze taki niuans który podsłuchałem od "pikników na hali"... i brzmiało to coś w tym stylu: "dlaczego oni (czyt. KK) ciągle zmieniają to klaskanie... nie zdąrzymy nawet załapać a już jest coś innego..."
-
Endrju
- Senior
- Kontaktowanie:
tomaszek pisze:Endrju w 11 osób mogliśmy się lepiej zaprezentować w Krakowie niż w ok 20 u siebie... więc napewno ilość ludzi to nie wymówka... raczej ich podejście do dopingu. aha i jeszcze taki niuans który podsłuchałem od "pikników na hali"... i brzmiało to coś w tym stylu: "dlaczego oni (czyt. KK) ciągle zmieniają to klaskanie... nie zdąrzymy nawet załapać a już jest coś innego..."
No fakt
NIGDY NIE ZGINIE AZS !! NIGDY NIE ZGINIE !!
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem